- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- след секс... (момчетата да пишат)
Момчета много ми е любопитно обичате ли гушкането след секс ? Досадно ли е или точно обратното ?![]()
![]()
★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*★
Някои момчета го харесват други не а трети за определен брой то секунди/минути.
При мене е различно понякога ми се стои, понякога ми се пуши.
Предпочитам го...даже имаше анкета,в която най-голям процент е,че мъжете предпочитат гушкането след секс...сама си прецени! ;]
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
I'm like "Whatever"![]()
Westside rollin' all day, every day
ами повечето пати след секс пуснем си филм и го гушна... за това се чудя дали му е приятно или просто пуска филми, за да се отърве от мен..![]()
★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*★
Зависи от момента на денонощието... ако е вечер преди лягане обичам не гушкане, а да ме гушне и да си заспимако е по обед.. абе и тогава бих си заспал... това е съвсем нормална физиология, всеки мъж след секс му е по-кротко да му е тихо и спокойно около главата, а жените стават, пушат, ядат, мърдат насам натам
Има виц по темата:
Какво правят жените след секс? - Пречат![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
всъщност неПървоначално написано от the_man
при мене нещата са така - аз заспивам, той подскача нагоре надолу, пуши, яде, буди ме да си говорим или да излизаме навън..голям тормоз е
![]()
Аз съм женско ама да се изкажа.. обикновенно искам да правим още сексии като се изморя,тогава ми се гушка..и огладнявам.
![]()
Believe in yourself.
ами вечер го правимведнага след като свърши първата му работа е да пуши, след това ляга пуска филми аз се сгушна до него.. понякога става да яде и до тоалетната, така че той е този който "пречи" след секс.. предишната му приятелка не му давала да гледат филми искала е непрекъснато да й се обръща внимание.. с нея сме пълни противоположности .. та искам да кажа тъй като е свикнал 1 година с такъв тип момиче, да не му стана безинтересна или вече ако не съм...
![]()
![]()
Ахахах от кога си търся момиче като теб... голяма сте рядкост, да знаеш... (поне според мен)Първоначално написано от theeye770
Ако не мрънка че пръста ми е в пyтkaтa й и не мрънка като цяло . Иначе ставам, удрям цигара, душ и посочвам с пръст изходната врата!!!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Гушкането е гей.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Къде си бе, играч... бахти смешката заклевам сеПървоначално написано от ubuntureload
няма такъв индивид просто, сигурно си мисли, че е оригиналенПървоначално написано от the_man
аз вече не му и чета коментарите, то само идиотщини
![]()
Walk with me now, fly with me later...
Eй дришльовци поне не аз си пускам снимките в оная тема, с надеждата някоя проскубана пикла да ме забележи и да ми пише! Ходете се факайте взаимно жалки завистливи чикиджии!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Прекрасен сиПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Не бих могла да нахраня по-добре ;д
Гушкането е гей.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ем ти не ги пускаш, щото си грозен комплексар, ама иначе си търсач в темата и постиш яко току виж нещо се закачи....
Аз да не би да съм пускал снимки там ве Бай Х*й?Първоначално написано от ubuntureload
Walk with me now, fly with me later...
Обидите на ЛС.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.