.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

след секс... (момчетата да пишат)

Момчета много ми е любопитно обичате ли гушкането след секс ? Досадно ли е или точно обратното ?
    ★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*

Някои момчета го харесват други не а трети за определен брой то секунди/минути.
    При мене е различно понякога ми се стои, понякога ми се пуши.

Предпочитам го...даже имаше анкета,в която най-голям процент е,че мъжете предпочитат гушкането след секс...сама си прецени! ;]

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    I'm like "Whatever"
    Westside rollin' all day, every day

ами повечето пати след секс пуснем си филм и го гушна... за това се чудя дали му е приятно или просто пуска филми, за да се отърве от мен..
    ★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*

Повече от фен Аватара на the_man
    Зависи от момента на денонощието... ако е вечер преди лягане обичам не гушкане, а да ме гушне и да си заспим ако е по обед.. абе и тогава бих си заспал... това е съвсем нормална физиология, всеки мъж след секс му е по-кротко да му е тихо и спокойно около главата, а жените стават, пушат, ядат, мърдат насам натам Има виц по темата:
    Какво правят жените след секс? - Пречат
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от the_man
    Зависи от момента на денонощието... ако е вечер преди лягане обичам не гушкане, а да ме гушне и да си заспим ако е по обед.. абе и тогава бих си заспал... това е съвсем нормална физиология, всеки мъж след секс му е по-кротко да му е тихо и спокойно около главата, а жените стават, пушат, ядат, мърдат насам натам Има виц по темата:
    всъщност не при мене нещата са така - аз заспивам, той подскача нагоре надолу, пуши, яде, буди ме да си говорим или да излизаме навън..голям тормоз е

Голям фен Аватара на dami666
    Аз съм женско ама да се изкажа.. обикновенно искам да правим още секс ии като се изморя,тогава ми се гушка..и огладнявам.
    Believe in yourself.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Ако сме го правили само веднъж.. искам още в повечето случаи..

Но да, обичам да я гушна докато е още задъхана и голичка..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

ами вечер го правим веднага след като свърши първата му работа е да пуши, след това ляга пуска филми аз се сгушна до него.. понякога става да яде и до тоалетната, така че той е този който "пречи" след секс.. предишната му приятелка не му давала да гледат филми искала е непрекъснато да й се обръща внимание.. с нея сме пълни противоположности .. та искам да кажа тъй като е свикнал 1 година с такъв тип момиче, да не му стана безинтересна или вече ако не съм...

ДА !!!

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    всъщност не при мене нещата са така - аз заспивам, той подскача нагоре надолу, пуши, яде, буди ме да си говорим или да излизаме навън..голям тормоз е
    Ахахах от кога си търся момиче като теб... голяма сте рядкост, да знаеш... (поне според мен)
    Всеки луд с номера си...

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Ако не мрънка че пръста ми е в пyтkaтa й и не мрънка като цяло . Иначе ставам, удрям цигара, душ и посочвам с пръст изходната врата!!!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Гушкането е гей.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Гушкането е гей.
    Со ар ю!!!

..wait

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Ако не мрънка че пръста ми е в пyтkaтa й и не мрънка като цяло . Иначе ставам, удрям цигара, душ и посочвам с пръст изходната врата!!!
    Къде си бе, играч... бахти смешката заклевам се
    Всеки луд с номера си...

Къде си бе, играч... бахти смешката заклевам се
    няма такъв индивид просто, сигурно си мисли, че е оригинален аз вече не му и чета коментарите, то само идиотщини
    Walk with me now, fly with me later...

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Eй дришльовци поне не аз си пускам снимките в оная тема, с надеждата някоя проскубана пикла да ме забележи и да ми пише! Ходете се факайте взаимно жалки завистливи чикиджии!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Eй дришльовци поне не аз си пускам снимките в оная тема, с надеждата някоя проскубана пикла да ме забележи и да ми пише! Ходете се факайте взаимно жалки завистливи чикиджии!
    Прекрасен си

Не бих могла да нахраня по-добре ;д

Гушкането е гей.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

ем ти не ги пускаш, щото си грозен комплексар, ама иначе си търсач в темата и постиш яко току виж нещо се закачи....
    Всеки луд с номера си...

Аз да не би да съм пускал снимки там ве Бай Х*й?
    Walk with me now, fly with me later...

Мега фен
    Град
    <3
    Обидите на ЛС.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си