Влез

View Full Version : Как да накараме едно момче да ни хареса(да полудее по нас) ?

didssey
08-09-2011, 21:18
само за тийн....! Как да накараме едно момче да ни хареса(да полудее по нас) ???

elysunny
08-09-2011, 21:19
зависи, кво е момчето

mArMaLaDkA
08-09-2011, 21:20
Най-универсалното - сготви му мусака.

Goddess
08-09-2011, 21:33
Вуду магия.

Auriss
08-09-2011, 21:34
Айде няма да пиша глупости ... говори му мръсотийки ,стига да не изглеждаш като кобила ,де...

CR0W
08-09-2011, 21:35

http://3.bp.blogspot.com/_wgh3P0eqLmk/SYGEDnKRdJI/AAAAAAAAERM/Nvgmv1t9U9g/s400/drooling_homer-712749.gif.png

TheNewReligion
08-09-2011, 21:39
Не може.

jghgh
08-09-2011, 21:49
само за тийн....! Как да накараме едно момче да ни хареса(да полудее по нас) ???
Няма рецепта.
Или става, или не. : )
И абсолютно всичко зависи от момчето, не от теб. На теб ти остава само да бъдеш истинска и да се надяваш, че си неговият тип.

Сори, че ти звучи доста песимистично, но това е самата истина.

NomNomNom
08-09-2011, 21:52
Налапай му пушката , калашника, пилето , бизона , автоматичния, дийгъла , или ако са два - двата, или каквото там си има.

valdesbg
08-09-2011, 21:55
Сваляш блузката и да си с хубав сутиен - универално решение на така зададения от теб проблем.

cigarettekisses
08-09-2011, 22:02
Не може.

ForzaFelipe
08-09-2011, 22:03
Значи,обличаш си палто или шлифер само,отиваш пред него,разтваряш го...и той е твой за доста дълго :D мене лично ме печелиш за 2 седмици за повече ще трябва да се постараеш ама има някой с години може да карат само с шлифера 8-)

NomNomNom
08-09-2011, 22:10
СУПЕР НЕСЕРИОЗНИ СТЕ , САМО СЪСИПВАТЕ ТЕМИТЕ НА ХОРАТА :-x :-x :-x :-x

ForzaFelipe
08-09-2011, 22:39

Не не сме несериозни просто няма как да се отговори на този въпрос,просто ей така.Всички хора сме различни,аз мога да кажа как може да ме впечатли примерно,но аз нито съм я виждал как изглежда,нито и знам средата на живот,каква е по душа,нито на колко години е,а да не говорим за момчето което се опитва да впечатли...еми за някой хора това за шлифера напълно си важи,че ако го направиш ще ги впечатлиш,така че ;)

NomNomNom
08-09-2011, 22:42

Не не сме несериозни просто няма как да се отговори на този въпрос,просто ей така.Всички хора сме различни,аз мога да кажа как може да ме впечатли примерно,но аз нито съм я виждал как изглежда,нито и знам средата на живот,каква е по душа,нито на колко години е,а да не говорим за момчето което се опитва да впечатли...еми за някой хора това за шлифера напълно си важи,че ако го направиш ще ги впечатлиш,така че ;)

Я НЕ СЕ ПРАВИ МОГО САСИПА ТЕМАТА :-x :-x

w0sh
08-09-2011, 22:43

МОГА САМ

АЗ СЪМ НЕКОНТРОЛИРУЕМ

ForzaFelipe
08-09-2011, 23:00

Я НЕ СЕ ПРАВИ МОГО САСИПА ТЕМАТА :-x :-x

аууу край...чувствам се адски виновен и съсипан....

xBadxApple
08-09-2011, 23:03
Донякъде ми се пикае...
..а донякъде не.

Какво да правя и какво общо има това с темата, наистина?

w0sh
08-09-2011, 23:04
Трябва да седна и да пиша.

Защо съм в творческа дупка...

mynichka
08-10-2011, 05:33
Ее как 8-)

MaLkaTa_LaDy
08-10-2011, 05:50
Тоя форум тотално вече за нищо не става... Хората пускат теми, защото искат отговори, а получават подигравки.

Може да му се харесаш, като го накараш да си мисли, че е нужно той на теб да ти се харесва.

jghgh
08-10-2011, 06:06
^Да, бтв, и поне да беше интересено тролене, някак духовито, а то само няк'ви простотии. Наистина not fun :?

fenkaaa
08-10-2011, 07:55
Ха,еми бъди себе си .. и ако му хареса,хареса.. :lol:

Hilary_
08-10-2011, 08:19
Оф .. всяко момче би се впечатлило от различни неща!! :?
Не може да се даде съвет и да сложим всички момченца под общ знаменател .. пфу :?

someonerandom
08-10-2011, 09:24
Тоя форум тотално вече за нищо не става... Хората пускат теми, защото искат отговори, а получават подигравки.

Може да му се харесаш, като го накараш да си мисли, че е нужно той на теб да ти се харесва.
Вече и дадоха съвет-да бъде себе си и да се надява да я хареса.Форума ще вземе да става за нещо,когато въпросите в него започнат да стават за нещо.Какво да и кажем?Да се прави на недостъпна?И откъде да знаем,че нейния не харесва да са му сигурни?Или да му кажем да му покаже,че му е в кърпа вързана,а той да харесва недостъпни?Всяка трета тема стана "Как да го/я накарам да ме хареса" или "Какво харесват момчетата/момичетата" е много ясно че след 5325236 пъти писане на едно и също накрая ще се тролва.И във всяка от тях се появява някой защитник на онеправданите,който или обяснява на нас,непросветените как тоя форум вече за нищо не става,или пише оная простотия с английския,руския и българския форум и решава,че вече е на върха на хранителната верига.То ако толкова време хората не разбраха,че няма книжка с рецепти за сваляне на всеки един представител на единия пол,значи дали ще ги тролват или не-пак са безнадеждни случаи.

sasha_90
08-10-2011, 10:07
И ти не по-малко съсипваш темата на момичето,като вместо съвет се караш на този или онзи....
По темата:АВТОРКЕ,и аз преди съм си мислила същото.Но с годините разбрах,че няма смисъл.Живей си живота,бъди истинска и който трябва и те заслужава,ще те забележи.

MaLkaTa_LaDy
08-10-2011, 10:56
си и да се надява да я хареса.Форума ще вземе да става за нещо,когато въпросите в него започнат да стават за нещо.Какво да и кажем?Да се прави на недостъпна?И откъде да знаем,че нейния не харесва да са му сигурни?Или да му кажем да му покаже,че му е в кърпа вързана,а той да харесва недостъпни?Всяка трета тема стана "Как да го/я накарам да ме хареса" или "Какво харесват момчетата/момичетата" е много ясно че след 5325236 пъти писане на едно и също накрая ще се тролва.И във всяка от тях се появява някой защитник на онеправданите,който или обяснява на нас,непросветените как тоя форум вече за нищо не става,или пише оная простотия с английския,руския и българския форум и решава,че вече е на върха на хранителната верига.То ако толкова време хората не разбраха,че няма книжка с рецепти за сваляне на всеки един представител на единия пол,значи дали ще ги тролват или не-пак са безнадеждни случаи.
Не се обръщам към никого, просто наистина в една такава тема има два вида коментари - скучно тролене и явната реалност като "бъди себе си"... Виж valdesbg написа тема как да се харесаме на момичетата и съм съгласна с доста от написаното в нея. Не е поставял ясни правила за някакъв стереотип, не е представял момичетата като еднакви, обаче си има разни особености на айде да го нарека флирта, които могат да се напишат. Ясно е, че повечето теми са еднакви, обаче какъв е кефа от това да тролваш винаги с едно и също?

xPafx
08-10-2011, 10:57
всяко момче е различно... упознай го и ще разбереш

mrfrzne
08-10-2011, 11:04
Сготви му Спагети и докато ги яде ... му лапай ... :razz: :razz: :razz: :razz:

anonymous708973
08-10-2011, 11:49
Аз пък не съм съгласна, че зависи изцяло от момчето.
Добре де, няма да стигнеш далече, ако се правиш на нещо, на което наистина не си, но си има разни малки неща, които им правят впечатление, каквото и да си говорим.
Не съм много сигурна, че искам да впечатлявам момчета-тийнейджъри обаче.
Нвм.

Хубавата външност, възможно най-нагънатото сиво вещество между ушите, показването, че наистина ти пука за този човек, липсата на лиготии и тесногръдие и наличието на чувство за хумор определено ти печелят точки.
И това за мусаката е вярно - правила съм разни лесни неща за приятели и им е ставало супер мило, особено когато е изненада, просто ей така, без повод.
Разбирането и помагането, дребните изненади... всички тия неща са универсални.
Няма значение каква музика слушаш, дали пушиш или не.

Сериозно, спрете се, темата е хубава, трябва ли и нея да окепазите?! :x

vakanciqta
08-10-2011, 12:22
Форумът наистина не е това ,което беше. Момчетата са непостоянни и различни. Ако не му харесваш това е . Повечето момчета се впечатляват от външността ..

kyon
08-10-2011, 15:12
Безразличие.. на 80% им действа :D

vesko555
08-17-2011, 10:05
Просто си говори с него и го питай неща от сорта на "имаш ли си гадже" и разни такива ,за да му покажеш,че имаш интерес. Но все пак не можеш да накараш всяко момче да полудее по теб :)

SimonaD
08-17-2011, 10:47
Няма рецепта за това как да "полудеят по нас". Всеки човек е различен, интересува се от различни неща и го впечатляват различни типове поведение. Както при момичетата не може да се определи точно и ясно какво ни харесва. Едни харесваме по-грубите, така наречените "лоши момчета", други пък не искат и да си помислят за такъв :D Искат романтика, мили приказки и т.н.
Относително е. Просто трябва да си себе си на първо място! Също да се поинтересуваш какви неща го вълнуват и да показваш, че имаш интерес, но това не значи да му ходиш след гъза постоянно и да му падаш в краката. Нежно и с финес... :D

SonataArctica
08-17-2011, 12:28
Ооо храна <3

ПТ - Няма начин да стане, или се получава или не. Зависи от това дали момчето ще те хареса. Всеки е с различни вкусове.

Audiophile
08-17-2011, 13:22
Или му харесваш на момчето, или не му харесваш. Ако го привличаш физически (като за начало), има шанс да станат нещата. Има само едно златно правило - НЕ бъди нахална. 8)

antifashionshit
08-17-2011, 13:29
Повечето момчета се впечатляват от външността ..
всъщност всички. напълно естествено е да забележиш симпатичния човек, вместо този, който прилича на кръстоска между крокодил и бобър.

daniela0108
08-17-2011, 13:32
каквото и да си говорим става дума за външност най0вече.мани това да си забавна или разбираща :x Гадно ама.....да живее д-р Енчев :D

FuckedUp
08-17-2011, 15:08
МУСАКААААААААААА