PDA

View Full Version : Съвет!Моля помогнете!

vilenci
08-10-2011, 11:06
Здравейте тйнове!Искам да ви помоля за савет.Незнам какво да правя.Миналото лято имах приятел с който много трудно се получи между нас.Всичко потрагна ,но накрая се разделихме заради даржанието му,вапреки, че искаше да му дам шасн да се промени и тем подобни реших, че няма смисъл.Вмомента секи ден се засичаме ,но се правим, че не се познаваме и постоянно някакви "дискретни" погледи си хварляме и си личи ,че има нещо кам мен и от моя страна също.Още докато го видя и ми трепва.Разбрах ,че е споделил на негов приятел, че още си ме харесва ,но нямал как да си ме върне.Какво да правя?Да му споделя ли чувствата си ли и по добре нещата така да останат? :( Моля дайте ми съвет :( Страх ме е да не да ме отблъсне :(

leadyflame
08-10-2011, 11:07
Мен лично ме отблъсна неграмотното ти писане. :-o

mrfrzne
08-10-2011, 11:09
Отиди в 2ри клас .. и ела пак .
Сиктир от неграмотници...

nikoslava
08-10-2011, 11:12
По-добре не парви нищо, защото ако кажеш или направиш нещо, може да сгавиш и после да съжаляваш...

Evterpa
08-10-2011, 11:21
Шансът първо се заслужава, после се дава. Обратното е проява на глупост.

BumpyRide
08-10-2011, 11:28
Ти го познаваш, не ние. Ако смяташ, че има поне малка вероятност да промени държанието си, дай му шанс. Ако те е разочаровал твърде много, тогава едва ли ще можеш. Преди това обаче, би било добре да разговаряте очи в очи, защото само с подмятания на погледи не става. :)

sasha_90
08-10-2011, 13:25
Не се страхувай да не те отблъсне,той вече го е направил.И щом го е сторил,вероятно се е разочаровал от теб или въобще не те е харесвал,колкото е твърдял.

kyon
08-10-2011, 15:10
От какво те е страх? Нищо не губиш.. И да те отблъсне ще знаеш, че си опитала поне :-D Така.. бая време ще си мислиш "Какво ли щеше да стане с нас.. бля бляя"..

НИЩО НЕ ГУБИШ !

vilenci
08-13-2011, 22:03
Благодаря за съвети те!Дано добия смелостта да говоря с него! :)

elysunny
08-13-2011, 22:14
заебавай любовта и хващай буквара

icetoo0
08-14-2011, 14:47
Защо не спрете да ругаете момичето? Какво от това че е сгрешила при писането? Сякаш вие сте перфектни ?!

Моя съвет е да не се натрапваш и да изчакаш той да направи първата крачка като кавалер.Направи ли я му сподели чувствата си ;]

Exidee
08-14-2011, 16:11
Моя съвет е да не се натрапваш и да изчакаш той да направи първата крачка като кавалер.Направи ли я му сподели чувствата си ;]

Хмм според мен той няма да я направи тази първа крачка, защото той сам не вярва, че може да си върне момичето обратно. А "vilenci'' щом още имаш чувства към него и знаеш, че той също иска да е с теб, какво ти пречи да му дадеш втори шанс и ако пак се издъни окончателно да го оставиш?

CR0W
08-14-2011, 17:10
заебавай любовта и хващай буквара

+1