View Full Version : Как да постъпя?
Converse333
08-10-2011, 11:23
От около 2 години харесвам едно момче, излизали сме, не сме ходили. Той през 1-2 месеца ме търси, пишем си. Сега ще заминава за друг град да учи и ми писа миналата седмица и искаше да се видим. Уговорихме се за тая седмица и по-точно за днес или утре, каза предния ден само да му пиша за колко часа и че ще се видим. Попитах го дали е сигурен, понеже го знам колко бързо му минава мерака за всичко, той каза че е сигурен и иска да се видим преди да замине. Няколко дни след тоя разговор аз отново го попитах дали ще може и дали не се е отказал случайно, каза , че не се е отказал и да му се обадя когато мога. И вчера му писах, звънях му, никакъв отговор. Няма друго момиче и се чудя защо постъпва така, след като той ме нави да излизаме. Сега не съм му писала/звъняла, очаквам той да ме потърси, но ме е страх, че заради ината ни накрая ще е твърде късно и той ще замине... :(
може да е бил зает .. да не е чул телефона .. варианти много , звънни му отново :-P
Converse333
08-10-2011, 11:28
Във Facebook няма как да не е видял събощението, след като беше и на линия...
sasha_90
08-10-2011, 13:44
Изчакай той да се обади,търсил си го достатъчно пъти.Недей повече,за да не те помисли за нахалница.
Във Facebook няма как да не е видял събощението, след като беше и на линия...
Facebook е бъгав и бавен сайт с шибан чат :)
sexa_na_kompleksa
08-11-2011, 07:08
Сигурна ли си, че искаш да се занимаваш с него, при положение, че той заминава? Връзките от разстояние не са невъзможни, но са много трудни, още повече, че вие още не сте се опознали. В смисъл една връзка от разстояние би проработила, ако сте били дълго време заедно, а сега, ако се видите, може само да прехвърчат някакви искри и после ще страдаш, и ще пускаш нови теми във форума. Според мен не ти пише, защото и той не знае дали да се захваща с теб.
wankata7
08-24-2011, 19:15
Сигурна ли си, че искаш да се занимаваш с него, при положение, че той заминава? Връзките от разстояние не са невъзможни, но са много трудни, още повече, че вие още не сте се опознали. В смисъл една връзка от разстояние би проработила, ако сте били дълго време заедно, а сега, ако се видите, може само да прехвърчат някакви искри и после ще страдаш, и ще пускаш нови теми във форума. Според мен не ти пише, защото и той не знае дали да се захваща с теб.
И аз мисля тека :)
mArMaLaDkA
08-24-2011, 19:32
Според мен не ти пише, защото и той не знае дали да се захваща с теб.
А той, като не знае, кой тогава? Щом не се е изяснил със себе си на първо време(чудничко как не е успял за ДВЕ(2) години), за чий въобще занимава момичето?
Авторке, изтрий го тоя отвсякъде и хич не си губи повече времето с подобен плужек. Живей си живота, забавлявай се и обръщай внимание само и единствено на мъже, които го заслужават. А не като тоя индивид, дето, братче, за две години го кара на топло и студено, 'щото не му стиска да вземе някакво решение и да поеме отговорността за него, пък от време на време, за да си припомни, че уж има нещо между краката, дава някакви обещания и е супер голям на думи, пък накрая всичко стига до кривата круша. Не ти трябва подобно мекотело, осъзнай се докато е време
AnotherDay
08-24-2011, 20:44
Защото човека си търси занимание за 1-2 вечери :) 100% вярно! И когато го намери не се сеща за теб... Ако не го намери прибягва до всички варианти и така. Грубо звучи но е 100% истина и по-хубаво сама да го разбереш отколкото да те остави сама в леглото да плачеш.
xBadxApple
08-25-2011, 09:32
Дам, понабутваш се малко ако се захванеш.
Отделно 'сериозността' на фейсбук необръщането на внимание е...ами, смешна. Ебаси аргумента за незаинтересованост даде.
LeprikonA
08-25-2011, 09:40
аз пък си мисля, че наистина трябва да изчакаш да те потърси, ако не го направи - здраве да е!