PDA

View Full Version : Рожден ден

Cveti16
08-10-2011, 19:36
Не знам дали темата е за тук, но не знам къде точно да я напиша!
На 18.08 имам рожден ден и ми трябват идеи за игри и забавления. Мисля да го празнувам или на двора или на заведение около морето. Ще ставам на 13. Моля ви, дайте някакви добри идеи.

П.П. благодаря предварително

Colouring
08-10-2011, 19:44
Досега на рожденни дни какво си правила?
Не знам защо постоянно има теми от този род.Аз лично винаги се забавлявам на рожденни дни и други събирания,защото съм с хубава компания,в която просто е весело.. И измислени игри не са необходими.Щом си с подходящите хора това не е неободимо..Смехът и веселбата си идват отвътре,както и темите,на които ще разговаряте.

Ако пък го празнувате на морето-супер.Имате цял плаж на разположение,вода за плуване,може да играете плажен волейбол..или просто да си седите в заведението и да си приказвате.

Cveti16
08-10-2011, 19:57
ами досега го празнувах на двора. На последния ми рд беше украсен целия двор, а игри-пръскахме се с балони пълни с вода и играхме на истина, процент или предизвикателство

SunnyWinter
08-10-2011, 20:02
Аз също ще ставам на 13 след два дни, но никога не съм мислила нещо специално. Компанията е важна за мен. Можеш да намериш тема за разговор, която да е интересна за всички или нещо такова. Бъди оригинална. :)

FantaMen
08-11-2011, 00:43
1 бутилка водка с натурален сок и ако искаш на плажа ги закарай по ще се помни дълги години (поне от трезвените ) :lol: