View Full Version : На 14 съм и нямам цикал , а приятеля ми иска секс ??
princesata002
08-10-2011, 20:27
На 14 сам и все още нямам менструация , а приятеля ми иска да правим секс ( той е на 17 ) . Та въпроса ми е ,дали може да ми стане нещо ако му пусна ..
Моля ви , отговорете... !!!!!!!!!
Мерси предварително :)
BaffaLsc
08-10-2011, 20:28
Някои момичета се развиват по - бавно, а сигурна ли си, че искаш първият ти път да е точно с това момче ? :shock:
princesata002
08-10-2011, 20:32
Еми да може да се каже , понеже имам чувства към него и го познавам отдавна и няма да збаркам ако е с него , поне така мисля
bettyblackdewil
08-10-2011, 20:33
Искаш да му пуснеш защото го искаш или за да го задържиш него? Помисли по въпроса, но все пак рано ти е на 14 много опасности, болести, нежелани работи могат да станат в толко ранна възраст.. не че и по-натам не може да стане но си твърде млада за да се справиш с възможен изникнал проблем :)
pisenceto90
08-10-2011, 20:33
Ми нищо няма да ти стане,но как само прозвуча ,сякаш по задължение ще го направиш...А и като се замисля това ,че се още нямаш цикъл вероятно си е показател, че все още не си готова ...Ти искаш ли го наистина???Възбуждаш ли се ,когато си с него?!
princesata002
08-10-2011, 20:37
Искам го... и на въпроса дали ме възбужда .. ДА ! :oops:
LambOfGod
08-10-2011, 20:37
Щом нямаш менструация значи природата не иска още да правиш секс.
Ти може и да си готова, но тялото ти не е! Ако наистина са сериозно отношенията ви момчето би се съобразило с теб
pisenceto90
08-10-2011, 20:59
Възбужада те ,това е много добре,значи вс си ОК,искаш го тва също....Незнам защо ,аз ако съм на твое място бих изчакала обаче..Ако държи на теб ,изчакването не би било проблем.
и кво като те възбужда?то и аз на 10 брад пит много ме възбуждаше ма не съм му се хвърляла на врата...цикъл нямаш още а секс ще правиш... МАЙКО МИЛА!
Все още няма цикъл ,секс тръгнала да прави! Тялото ти явно ощене е готово. Ако гаджето ти те обича,ще те разбере и ще чака, като не бий шута в гъза и тва е!Друг е въпроса ти кво ще напрайш ,защото на всички тук ни е пределно ясно,че ти се е*е та две не виждаш,ама квото е! Айде със здраве!
Та въпроса ми е ,дали може да ми стане нещо ако му пусна ..
Отговора ми,че не ти трябва това момче,което означава и,че няма смисъл да правиш каквото и да е :)
LambOfGod
08-10-2011, 21:33
и кво като те възбужда?то и аз на 10 брад пит много ме възбуждаше ма не съм му се хвърляла на врата...цикъл нямаш още а секс ще правиш... МАЙКО МИЛА!
:lol:
NomNomNom
08-10-2011, 22:03
Нищо няма да ти стане, само че ползвайте гума.
другия проблем - нищо няма да ти стане, нищо лошо, но и нищо хубаво .. органите ти са все още НЕДОРАЗВИТИ и НЕ СА ГОТОВИ за секс, което означава, че ЕДВА ЛИ ДОРИ ЩЕ ПОЛУЧИШ НЕЩО от това си действие.. и ако приятеля ти има грам мозък, ще каже "ще изчакам поне да ти дойде за пръв път"
!!!
иии къде си тръгнала ? изчакай още 1-2 год ,малка си ,тялото ти тепърва се развива !
NomNomNom
08-10-2011, 22:08
другия проблем - нищо няма да ти стане, нищо лошо, но и нищо хубаво .. органите ти са все още НЕДОРАЗВИТИ и НЕ СА ГОТОВИ за секс, което означава, че ЕДВА ЛИ ДОРИ ЩЕ ПОЛУЧИШ НЕЩО от това си действие.. и ако приятеля ти има грам мозък, ще каже "ще изчакам поне да ти дойде за пръв път"
!!!
Пак не разбрах, какъв е проблема? Какво като не са готови за секс, от какво се определя?
Кой го е казал?
!!!
Пак не разбрах, какъв е проблема? Какво като не са готови за секс, от какво се определя?
Кой го е казал?
най-малко определя се от това, че няма цикъл ? от това, че все още е дете? от това, че приятеля иииска секс, въпрки, че знае, че е малка... :-D
NomNomNom
08-10-2011, 22:12
И, какво лошо има в това да се прави секс?
Да съм казала "лошо е да се прави секс" някъде?!
bachacho
08-10-2011, 22:13
!!!
Кой го е казал?
Я не се прави на много хитра ;)
Майка ти не те ли е учила да не се обаждаш, когато не си права?
Хайде сега изкам да изчезнеш като последния мензис на баба ми http://bmwpower-bg.net/forums/images/smilies/icon_lol.gif http://bmwpower-bg.net/forums/images/smilies/icon_lol.gif
NomNomNom
08-10-2011, 22:18
Обяснете ми какво е лошото да се прави секс на 14 ? И да нямаш цикъл? Бог ше ви накаже, ше умрете , ако ползвате гума - всичко е наред?
Обяснете ми какво е лошото да се прави секс на 14 ? И да нямаш цикъл? Бог ше ви накаже, ше умрете , ако ползвате гума - всичко е наред?
Иди питай гинеколог, явно на нас няма да се довериш!
Причината си е чисто физическа - щом половата ти система не е узряла до толкова, че поне мензис да имаш, значи за секс също не е узряла. Ще боли повече, удоволствието ще липсва и най-много да си има някакви физически проблеми в бъдеще.
bachacho
08-10-2011, 22:23
Иди питай гинеколог, явно на нас няма да се довериш!
Причината си е чисто физическа - щом половата ти система не е узряла до толкова, че поне мензис да имаш, значи за секс също не е узряла. Ще боли повече, удоволствието ще липсва и най-много да си има някакви физически проблеми в бъдеще.
Няма смисъл да се обясняваш. Все едно говориш на стена, то гъза ти по-добре ще те разбере :grin: :grin:
NomNomNom
08-10-2011, 22:27
И пак не разбрах защо не може.
От къде знаете, че не се изпитва удоволствие , да не сте се чукали на 13?
олеле майко... отчайваш ме, наистина :D
Момиченцата в темичка явно са на мнение ,че щом ги е хванало червеното течение са годни за разплод.
Авторке ,споко ,действай и да не ти пука. Фактът ,че те привлича ,е показателен ,че си готова. Даже си има и плюс - няма как да забременееш. Мхм.
NomNomNom
08-10-2011, 22:30
Защото те затапих и не можеш да ми отговориш?
bachacho
08-10-2011, 22:35
http://bmwpower-bg.net/forums/images/smilies/icon_lol.gif http://bmwpower-bg.net/forums/images/smilies/icon_lol.gif Самочувствието ти идва в повече
krokkrok
08-10-2011, 22:37
Момиченцата в темичка явно са на мнение ,че щом ги е хванало червеното течение са годни за разплод.
A ти kakвo мислиш,чe oзнaчaвa kaтo ти дoйдe?Ako мислиш нeщo рaзличнo oт 'гoтoвa зa рaзплoд' грeшиш...щoтo тoчнo твa си e...k'вo дa ти kaжa...aмa виe вярнo всe eднo сe гoвoри нa стeнa
abe Nюt0н ,я ме sвеtnи кво точно се опита да ми кажеш ?
NomNomNom
08-10-2011, 22:41
И ако може на кирилица, българи сме .
П.С : Имаш ЛС.
не, защото не мога да пиша на човек, който не може да чете!!!
NomNomNom
08-10-2011, 22:43
Как го заключи?
Авторке ,споко ,действай и да не ти пука. Фактът ,че те привлича ,е показателен ,че си готова. Даже си има и плюс - няма как да забременееш. Мхм.
О М Г ?!?!?!??!
Вие, хора, БИОЛОГИЯ ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ УЧИТЕ ЛИ?! ДА! Когато на една жена и дойде, значи физически е готова за разплод! Това, че твойта глава приема мензиса като "ее..някфа кръв там дето тече ма не се знае що" не означава, че фактически е така :razz: :razz: :razz:
Как го заключи?
с ключ ? дъъ...
krokkrok
08-10-2011, 22:46
О М Г ?!?!?!??!
Вие, хора, БИОЛОГИЯ ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ УЧИТЕ ЛИ?! ДА! Когато на една жена и дойде, значи физически е готова за разплод! Това, че твойта глава приема мензиса като "ее..някфа кръв там дето тече ма не се знае що" не означава, че фактически е така :razz: :razz: :razz:
thank you...
NomNomNom
08-10-2011, 22:47
Око, много си оригинална.
Мисля, че имаш нужда от секс.
аз и от пушка имам нужда ама.. :D
Ъх ? Че на теб ей-така ли ти тече ? В подобни ситуации е препоръчително да се прегледаш при доктор.
И така и не разбрах и аз - гръм ли ще я порази ,адските псета ли ще я погнат ,Медуза ли ще й хвърли мазен поглед ,кво ще се случи ?
Май отдавате прекалено голямо значение на лютеницата
krokkrok
08-10-2011, 22:50
Kakъв e пътят нa твoятa "лoгиka"?
Ъх ? Че на теб ей-така ли ти тече ? В подобни ситуации е препоръчително да се прегледаш при доктор.
И така и не разбрах и аз - гръм ли ще я порази ,адските псета ли ще я погнат ,Медуза ли ще й хвърли мазен поглед ,кво ще се случи ?
да, най-вероятно ще я удари гръм, а след това, ще разбере, че е заченала THE NEW BABY JESUS...
krokkrok
08-10-2011, 22:52
...нeщo ти имa
NomNomNom
08-10-2011, 22:52
Kakъв e пътят нa твoятa "лoгиka"?
Когато го извървиш ще разбереш.
на теб пък нищо ти няма. Само дето кървиш
Няма нищо лошо NomNomNom,само ,че ,защо да бърза?Едно 14 год ,не е готово да прави секс ,защото е дете !!!След 2 дни ще пуска тема "Бременна ли съм" .Пример- моята братовчедка е на 13 и е правила секс с някакав си ,той и вика "аре без презерватив ,че нямам" и познай ,след 2 седмици и купувам тест ,че ми реве ,че ни е дошло.Защо да не изчака ,трябва да е в крак с модата 13-14 год ,да се ебът и да се хвалят ?
Авторката ,ако все пак си решила да правиш секс ,прочети малко за сексуалната култура :)
FantaMen
08-11-2011, 01:14
Тея деца вече ще се чук^т по млади и от циганите....Повярвайте ми има разлика от това да го направиш на 14 и на 18 ... !!!!Не си причинявайте това ще съжелявате :)
princesata002
08-11-2011, 08:49
Мерси за коментарите :)
На 14 и нямаш цикъл :shock: А за другото.. то си е твое решение ;)
TheThinker
08-11-2011, 09:30
Вие па кво им се връзвате на тия оръфлеци? Те - прости, че се занимават с глупости, вие - че им отговаряте. Принцесо рано ти е, Природата си го е измислила. Няма нещо в човешкото тяло, което да не е направено по най-добрия възможен начин. Ако не друго това са толкова години еволюция! Щом нямаш цикъл-не си годна за разплод :D т.е. не ти е време да правиш секс(а това, че хората сме направили така, че жените да не зачеват всеки път е друга работа)!
Dyany10000
08-11-2011, 09:49
Щом нямаш менструация значи природата не иска още да правиш секс.+10000
И аз съм на 14.. водя полов живот, но на мен ми дойде още в 5 клас, тъкмо бях навършила 12г. Моя съвет е да изчакаш, самият ти организъм не е готов, а приятелят ти ако те обича и държи на теб, и е наясно с половата система на една жената НЯМА ДА ПОЗВОЛИ да направеш това.. така че прецени си дали е редно или не ВСЕ ПАК ЖИВОТА СИ Е ТВОЙ ! :P :P
изчакай да ти дойде - щом нямаш цикъл, не си готова още. най - много да си докараш здравословни проблеми и да останеш безплодна. ако приятеля ти е толкова загорял - направи му свирка да мирне.
IceColDmaN
08-11-2011, 17:34
Божее ако и се прави да правии бе бате.. кво майкосвате немога да разбера.. Гаранция ти давам, че при точно определени условия на нейната възраст като си била и ако не си имала цикал - така могат да се случат нещата, че така как викаш майко мила да си билаа толкова влюбенаа и едно друго, че да пуснеш и ти - така, че не говори такива работи - шо незнаеш кой какво чувства, кво мисли и що е решила да прави секс на такава възраст.. Самоо говорите без да мислите. И не ми казвай само, че на нейната възраст не би го направила, камоли ако нямаш цикал - сега говориш едно - в друга ситуация - директно би пуснала! И найстина няма нужда да ми казваш - как не е така - шото найстина незнаеш кви ситуаци има - къде примерно да кажеме ходиш години с момчето мечта за тебе - обичата те, гледа те, поркрепя те едно друго - и примерно е красив и ти прави живота приказка - и от вътре да кажем ти идва.. квоо ше напраиш - ше ти се иска и тогава кво - ше кажеш майко милаа аз съм на 14 и нямам цикъл.. Аман от мненя без кааапка мисъл вложена - па за разбиране да не говорим.!
П.С. Аз също не съм за сексва в ранна възраст, но ако има истински - красиви отношеня и ако си струва и ако момичето го иска - в това лошо НЯМА!
няма да збаркам ако е с него , поне така мисля
Доста обедителни думи,че искаш точно с него. :lol:
respectfull
08-11-2011, 17:43
тии добре ли си бе момиче.. където и да гледам на 12-13-14 правят секс.. мислят си го тая работа за детска игра.. Божееееее .. та ти си още на 14 а той 17 не е с детски акъл като тебе ще те използва и готово... на ваще години си играехме с кукли а тия идиоти вече мислят за СЕКС :shock: :shock: вчерашна пикла щяла да се чука оле олее :oops:
Божее ако и се прави да правии бе бате.. кво майкосвате немога да разбера.. Гаранция ти давам, че при точно определени условия на нейната възраст като си била и ако не си имала цикал - така могат да се случат нещата, че така как викаш майко мила да си билаа толкова влюбенаа и едно друго, че да пуснеш и ти - така, че не говори такива работи - шо незнаеш кой какво чувства, кво мисли и що е решила да прави секс на такава възраст.. Самоо говорите без да мислите. И не ми казвай само, че на нейната възраст не би го направила, камоли ако нямаш цикал - сега говориш едно - в друга ситуация - директно би пуснала! И найстина няма нужда да ми казваш - как не е така - шото найстина незнаеш кви ситуаци има - къде примерно да кажеме ходиш години с момчето мечта за тебе - обичата те, гледа те, поркрепя те едно друго - и примерно е красив и ти прави живота приказка - и от вътре да кажем ти идва.. квоо ше напраиш - ше ти се иска и тогава кво - ше кажеш майко милаа аз съм на 14 и нямам цикъл.. Аман от мненя без кааапка мисъл вложена - па за разбиране да не говорим.!
П.С. Аз също не съм за сексва в ранна възраст, но ако има истински - красиви отношеня и ако си струва и ако момичето го иска - в това лошо НЯМА!
не майкосваме, а спорим, дали е вредно преди да ти дойде цикъла или не е. попитай всеки специалист, лекар, гинеколог и ще ти каже същото!
а по въпроса - на 13 имах гадже, но повече се интересувах от изпитите, новото даскало, ходех на какви ли не видове спортове и активности..бях доста далече от секса и не исках да го правя дори с тогавашния ми приятел. който също беше на 13-14 и не изглеждаше зле. но друг е въпорса, че имам друго възпитание и ИМАХ ЦИКЪЛ..
IceColDmaN
08-11-2011, 18:43
"бях доста далече от секса и не исках да го правя дори с тогавашния ми приятел."
Дам била си, а не мислиш ли, че точно това е различното - на нея може просто найстина да и се прави и да го чувства, че сега е момента!? Представи си това няма толкова общо с вазпитанието, камоли с оценките и тн.. Едното не пречи на другото не говоря за авторката и тн - въпроса е принципен ;) това, че на тебе тогава не ти се е правило до толкова, че да пуснеш на тая възраст - кво значи, че трябва всичи да съдиш по това, което е било при тебе и по тове, което си./? Боже ти си си ти и нямаш нищо общо с които и да е друг човек - при всеки всичко е различно няма нужда толкова крайно да казваш кое как тря да е или кое как не трябва да е(само шот според тебе е така) Убеден съм, че има момиче, които са го направили на 13 - влезнали са и в по-елитно училище от твоето и са постигнали повече от теб - и във това лошо не виждам никъде? Годинити.. Годините са проблем, ако едно момиче е маниполирано шот е малко да го направи - ама ако найстина - тя го иска? Лошо за мене няма! Но всеки с мнението си, а твоето мнение - сякаш е най-правилното и безпогрешно..!
хаахха объркал си се. никого не съдя и нямам намерения да съдя. просто давам съвет и обсъждам темата дали "ако го правиш преди да ти дойде е полезно".
И също така-пак ти казвам който и гинеколог да питаш ще ти каж че не е полезно да го правиш преди да ти дойде!!! може да си оскати недоразвитите органи до живот!
все пак въпроса е там. а това на колко години е е съвсем друга тема!
Eclipsercho
08-11-2011, 18:52
Щом нямаш менструация значи природата не иска още да правиш секс.
Щом нямаш менструация, значи природата иска да правиш анален секс. 8-)
ledenakrasota
08-11-2011, 18:57
Щом нямаш менструация, значи природата иска да правиш анален секс. 8-)
И аз това си мисля! :D
А по ми е интересно, ако нямаш цикъл как ще се овлажниш? Или от това не зависи? Винаги съм се питала. Поне вазелин ползвайте! :lol: :lol: :lol:
IceColDmaN
08-11-2011, 19:47
хаахха объркал си се. никого не съдя и нямам намерения да съдя. просто давам съвет и обсъждам темата дали "ако го правиш преди да ти дойде е полезно".
И също така-пак ти казвам който и гинеколог да питаш ще ти каж че не е полезно да го правиш преди да ти дойде!!! може да си оскати недоразвитите органи до живот!
все пак въпроса е там. а това на колко години е е съвсем друга тема!
Дам за генеколога съм съгласен !! тука вече си повече от права - за жалост не се бях замислил от тази гледна точка -! Напъълно съм съгласен!
YoUcANNOtiMaGiNe
08-11-2011, 20:02
а приятеля ми иска да правим секс
На кого му пука кво иска приятеля ти? :lol:
дали може да ми стане нещо ако му пусна ..
Мда, най-вероятно ще получиш мозъчна херния и ще имаш още една отпушена дупка. :lol:
Anonimen05
08-11-2011, 21:17
Поредния кретен. :( Като иска да бъде с по-малко момиче ще чака. :( Изобщо нищо не прави. На 14 си. Почакай още 2-3 години. Иначе след време ще съжаляваш. Как може да иска такова нещо от теб. :shock: Аз също съм на 14 и като бях гадже с по-голямо момче той ми каза, че ще чака и знае, че неможе да иска такова нещо от момиче на тази възраст. Въпреки, че бяхме заедно за кратко, не бих правила секс с някой, само защото той иска. Кажи му, че ако те обича ще чака. Има хора, които чакат с години. Не прави тази грешка, след време ще съжаляваш. И все пак, ако го правиш нека да е с презарватив. Бебе няма да има, щом нямаш менструация, ама има достатъчно други болести. И не е редно да го правиш преди да ти дойде. Независимо дали той ще ти каже, че е по-яко без, напревете го с презарватив. Аз те съветвам да почакаш и да не се даваш така лесно. Ако на всеки така лесно пускаш. Какъм е пък тоя секс иска от 14 годишно момиче.
v3nch0o95
08-11-2011, 21:38
Поредния кретен. :( Като иска да бъде с по-малко момиче ще чака. :( Изобщо нищо не прави. На 14 си. Почакай още 2-3 години. Иначе след време ще съжаляваш. Как може да иска такова нещо от теб. :shock: Аз също съм на 14 и като бях гадже с по-голямо момче той ми каза, че ще чака и знае, че неможе да иска такова нещо от момиче на тази възраст. Въпреки, че бяхме заедно за кратко, не бих правила секс с някой, само защото той иска. Кажи му, че ако те обича ще чака. Има хора, които чакат с години. Не прави тази грешка, след време ще съжаляваш. И все пак, ако го правиш нека да е с презарватив. Бебе няма да има, щом нямаш менструация, ама има достатъчно други болести. И не е редно да го правиш преди да ти дойде. Независимо дали той ще ти каже, че е по-яко без, напревете го с презарватив. Аз те съветвам да почакаш и да не се даваш така лесно. Ако на всеки така лесно пускаш. Какъм е пък тоя секс иска от 14 годишно момиче.
+1
Не е и като да си имала възможност.
Абе 1 ден ще съжалява! Каквото искаш прави!
Хората толкова съвети ти дадоха.
Като толкова иска твоя приятел секс да си намери друга.
А ако държи на тебе ще трае да го еба в идиота :booooomb:
и не забравяй най-важното - ПРЕЗЕРВАТИВ !!!!!!!!! :-o
BeHappy0
08-12-2011, 10:04
Та ти си още дете! :shock: За какъв секс говориш. Самия факт, че още не ти е дошло говори, че си малка. След като прочетох коментарите искам да те пшопитам защо изобщо пусна темата? Ясно е ,че ти си го решила, защо ни питаш тогава?!
NomNomNom
08-12-2011, 12:46
Не е и като да си имала възможност.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: