- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 14 съм и нямам цикал , а приятеля ми иска секс ??
На 14 сам и все още нямам менструация , а приятеля ми иска да правим секс ( той е на 17 ) . Та въпроса ми е ,дали може да ми стане нещо ако му пусна ..
Моля ви , отговорете... !!!!!!!!!
Мерси предварително![]()
wewew
Някои момичета се развиват по - бавно, а сигурна ли си, че искаш първият ти път да е точно с това момче ?![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Еми да може да се каже , понеже имам чувства към него и го познавам отдавна и няма да збаркам ако е с него , поне така мисля
wewew
Искаш да му пуснеш защото го искаш или за да го задържиш него? Помисли по въпроса, но все пак рано ти е на 14 много опасности, болести, нежелани работи могат да станат в толко ранна възраст.. не че и по-натам не може да стане но си твърде млада за да се справиш с възможен изникнал проблем![]()
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Ми нищо няма да ти стане,но как само прозвуча ,сякаш по задължение ще го направиш...А и като се замисля това ,че се още нямаш цикъл вероятно си е показател, че все още не си готова ...Ти искаш ли го наистина???Възбуждаш ли се ,когато си с него?!
Искам го... и на въпроса дали ме възбужда .. ДА !![]()
wewew
Щом нямаш менструация значи природата не иска още да правиш секс.
Ти може и да си готова, но тялото ти не е! Ако наистина са сериозно отношенията ви момчето би се съобразило с теб
Възбужада те ,това е много добре,значи вс си ОК,искаш го тва също....Незнам защо ,аз ако съм на твое място бих изчакала обаче..Ако държи на теб ,изчакването не би било проблем.
и кво като те възбужда?то и аз на 10 брад пит много ме възбуждаше ма не съм му се хвърляла на врата...цикъл нямаш още а секс ще правиш... МАЙКО МИЛА!Първоначално написано от princesata002
Все още няма цикъл ,секс тръгнала да прави! Тялото ти явно ощене е готово. Ако гаджето ти те обича,ще те разбере и ще чака, като не бий шута в гъза и тва е!Друг е въпроса ти кво ще напрайш ,защото на всички тук ни е пределно ясно,че ти се е*е та две не виждаш,ама квото е! Айде със здраве!
maDamn
Отговора ми,че не ти трябва това момче,което означава и,че няма смисъл да правиш каквото и да еПървоначално написано от princesata002
![]()
One and only...
"Опит е името, с което много хора наричат грешките си."
Нищо няма да ти стане, само че ползвайте гума.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
другия проблем - нищо няма да ти стане, нищо лошо, но и нищо хубаво .. органите ти са все още НЕДОРАЗВИТИ и НЕ СА ГОТОВИ за секс, което означава, че ЕДВА ЛИ ДОРИ ЩЕ ПОЛУЧИШ НЕЩО от това си действие.. и ако приятеля ти има грам мозък, ще каже "ще изчакам поне да ти дойде за пръв път"Първоначално написано от NomNomNom
!!!
иии къде си тръгнала ? изчакай още 1-2 год ,малка си ,тялото ти тепърва се развива !
love is gone!
Пак не разбрах, какъв е проблема? Какво като не са готови за секс, от какво се определя?Първоначално написано от theeye770
Кой го е казал?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
най-малко определя се от това, че няма цикъл ? от това, че все още е дете? от това, че приятеля иииска секс, въпрки, че знае, че е малка...Първоначално написано от NomNomNom
![]()
И, какво лошо има в това да се прави секс?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да съм казала "лошо е да се прави секс" някъде?!
Я не се прави на много хитраПървоначално написано от NomNomNom
Майка ти не те ли е учила да не се обаждаш, когато не си права?
Хайде сега изкам да изчезнеш като последния мензис на баба ми![]()
![]()
Обяснете ми какво е лошото да се прави секс на 14 ? И да нямаш цикъл? Бог ше ви накаже, ше умрете , ако ползвате гума - всичко е наред?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Иди питай гинеколог, явно на нас няма да се довериш!Първоначално написано от NomNomNom
Причината си е чисто физическа - щом половата ти система не е узряла до толкова, че поне мензис да имаш, значи за секс също не е узряла. Ще боли повече, удоволствието ще липсва и най-много да си има някакви физически проблеми в бъдеще.
Няма смисъл да се обясняваш. Все едно говориш на стена, то гъза ти по-добре ще те разбереПървоначално написано от theeye770
![]()
![]()
И пак не разбрах защо не може.
От къде знаете, че не се изпитва удоволствие , да не сте се чукали на 13?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...