View Full Version : Малко тъп въпрос...
step_up_right
08-10-2011, 20:30
аммм...днес водих с майка ми разговор на тема секс и и споделих че не виждам нищо лошо в секса на 16-17 стига двамата да се обичат и да се пазят...тя ми казва че ако правиш секс на тази възраст един ден когато решиш може да не можеш да имаш деца...много се замислих по тоя въпрос и исках да попитам има ли нещо вярно...малко не ми се връзва ама...вие какво мислите?!?
BaffaLsc
08-10-2011, 20:31
Да ти кажа честно.. за пръв път чувам нещо подобно, ти на колко си ?
LambOfGod
08-10-2011, 20:32
Глупости.
Иска да те спре да не го правиш сега, понеже се безпокои за теб.
malkasladkaku4ka
08-10-2011, 20:36
може би е искала да ти каже ,че може да се стигне до грешка а от грешката става аборт и да след един аборт нещата могат да се усложнат :)
bachacho
08-10-2011, 20:39
Слушай сега внимателно!
Майка ти си прави адския ташак с тебе! Абсолютно невярни неща ти е наговорила...
Вместо да ти обясни, че няма нищо лошо, тя ти говори неща, с които те провокира и си създаваш грешно впечатление. След време, като имаш деца, такива съвети ли ще им даваш?
Пък, като гледам ти малко или много си се вързал ;)
Мен като малък ме лъгаха, че ако лъскам бастуня ще остана нисък. А аз не съм нисък - 1,80 метра някъде.
naQkataRaota
08-10-2011, 20:55
Гледала е да те сплаши. По принцип, както казаха, с грешка-аборт-усложнения има такава вероятност, но това е силно частен случай. Ако майка ти дори това да е имала предвид, не е постъпила правилно като не ти е обяснила с подробности
Абе кофти родителско поведение, забрани, лъгане, бой, а после що децата не споделяли и правели глупости
Даа и за това щъркела ги носи... Егати майките имате, честно... А може би просто не е знаела как да ти каже "от секса между другото понякога се забременявааа....и ако забременееш може би ще трябва да правиш абоорт.. а след аборта може деца да нямаш вече.." Въпреки че и това не е много вярно, защото досега не познавам жена, която след като е правила аборт не е забременяла. А повярвай ми, познавам много, които са го правили..
SisiStrange
08-10-2011, 21:06
Егати и родителя. :-o Това не е начина. Може като човек да ти обясни, че не е хубаво да започваш много от рано, че е много важно да изчакаш организма ти да е готов и че трябва да изчакаш правилния човек. Не да ти пълни главата с глупости, за които ще ти се смеят, ако ги изцепиш някъде. Наплашването ми е най-жалкия метод на възпитание. Показва, че тя се чувства неспособна да те убеди с прост разговор.
TheWormMaster
08-10-2011, 21:06
Мисля, че майката ти малко те е поизлъгала xD
Verminaard
08-10-2011, 21:08
аммм...днес водих с майка ми разговор на тема секс и и споделих че не виждам нищо лошо в секса на 16-17 стига двамата да се обичат и да се пазят...тя ми казва че ако правиш секс на тази възраст един ден когато решиш може да не можеш да имаш деца...много се замислих по тоя въпрос и исках да попитам има ли нещо вярно...малко не ми се връзва ама...вие какво мислите?!?
Майка ти те прави на идиот.Иди и кажи да ходи да се удави в тоалетната и да престане да ти пълни тиквата с простотии.
step_up_right
08-10-2011, 21:33
Да ти кажа честно.. за пръв път чувам нещо подобно, ти на колко си ?
на 16
иначе,ми аз съм и казала че когато и да го реша,тя най-малко ще ме спре.иначе тя е наясно че съм отговорна и няма да тръгна да правя секс без предпазни мерки ама явно нещо я е сплашило...и донякъде имам идея какво е...
уау ,на 16 си голяма ,сама да прецениш какво да правиш ,кое е лошо и добро и кое е истина и лъжа !нз майка ти ,защо те е излъгала така ,може би се притеснява за теб.
step_up_right
08-10-2011, 22:00
миии по принцип смятах че ми има вяра след като миналата седмица получих разрешение от нея да ида и да спя при гаджето ми...нищо че не си кротувахме.не съм казвала на майка ми че имам желание да го направя,друг е въпроса че при 2 опита нямам нито 1 успешен,но не бих тръгнала да правя каквото и да е пак казвам без предпазни мерки и имам доверие на приятеля ми.а и наистина ми звучи нелогично това на 16-17 примерно да го направиш да ти влияе...тя била говорила с лекари,да не говориме че има някъкъв познат който се пада нещо такова и двамата непрекъснато си обменят някакви такива неща,тъй че ето според мен от къде е дошло това...иначе за себеси съм си преценила...
NomNomNom
08-10-2011, 22:02
майка ти е тъпа, не е ли чувала за интернет.
step_up_right
08-10-2011, 22:11
амииии да,фейсбук,ферм вил...такива неща :д все полезни за половото образование и на 2-те ни :Д
ubuntureload
08-10-2011, 22:46
Извинявай ама има циганки на твоята възраст които скоро баби ще стават! Не това би била причината за проблем със забременяването. По скоро предрусването с противозачатъчни и разни ескапелчета!
step_up_right
08-10-2011, 22:56
Извинявай ама има циганки на твоята възраст които скоро баби ще стават! Не това би била причината за проблем със забременяването. По скоро предрусването с противозачатъчни и разни ескапелчета!
съгласна съм...значи излиза че моето мнение е много по вярно от това на майка ми...
krokkrok
08-10-2011, 23:00
съгласна съм...значи излиза че моето мнение е много по вярно от това на майка ми...
излизa,чe сe e шaшнaлa и нe e исkaлa дa сe eб^ш
step_up_right
08-10-2011, 23:06
в такива случаи казвам да се оправя!тялото си е мое,решенията също :р
само здрави презервативи и хапчета! моля те! не мога да гледам повече теми "бременна ли съм" :D
kalpazanka
08-11-2011, 05:27
Не те е излъгала. Предвид това, че се *челастрите* масово без презерватив, много вероятно е да ти се лепне някоя гадина, която да ти направи едно коварно тихо възпаление и да ти запуши тръбите. А стигне ли се до аборт- има вероятност от инфекция, от престъргване на лигавицата и все едни такива не особено благоприятни за развитие на бъдеща бременност фактори.
Не те е излъгала. Предвид това, че се *челастрите* масово без презерватив, много вероятно е да ти се лепне някоя гадина, която да ти направи едно коварно тихо възпаление и да ти запуши тръбите. А стигне ли се до аборт- има вероятност от инфекция, от престъргване на лигавицата и все едни такива не особено благоприятни за развитие на бъдеща бременност фактори. Да съгласен съм.Иска да те предпази без да навлиза в безкрайни подробности .
Няма да се плашиш, няма нищо вярно в това което ти е казала. Стига да се пазите и да мислите с главите си, а не да правите глупости няма страшно :) И аз мисля, че на 16-17 е нормално да се прави секс, ама не безразборен :)
gandalfepi4
08-11-2011, 07:36
майка ти дрънка глупости
/topic
malkotoo
08-11-2011, 10:41
добре те е смотала... :-D
Inn0cenCe
08-11-2011, 10:55
Мисля, че майката ти малко те е поизлъгала xD
Определено :lol:
step_up_right
08-11-2011, 18:07
само здрави презервативи и хапчета! моля те! не мога да гледам повече теми "бременна ли съм" :D
абе то в интернет има купища статии как да се предпазим и как ако сме бременни да разберем ама...някои хора четат каквото им харесва :х
абе то в интернет има купища статии как да се предпазим и как ако сме бременни да разберем ама...някои хора четат каквото им харесва :х
не, повечето са на по 12-13 и ги мързи да четат, но се "челастрят" колкото си искат с "човека който обичат" и после "олеле майко" :? :-D
step_up_right
08-11-2011, 22:08
не, повечето са на по 12-13 и ги мързи да четат, но се "челастрят" колкото си искат с "човека който обичат" и после "олеле майко" :? :-D
е аз съм се интересувала и знам повечето за и против...не ми харесва да правя неща за които не съм информирана поне малко...
lubopiten
08-11-2011, 23:29
Хмм има възможност да нямаш дете или да има усложнения ако правиш секс продължително с един човек! напр от 16 до 26 години това са 10 години в които не употребяваш половите клетки и те привикват да излизат навън! По този начин може трудно да се забременее! Но сигурно майка ти се опитва да те накара да не правиш секс :p всяка майка се притеснява :)
Хмм има възможност да нямаш дете или да има усложнения ако правиш секс продължително с един човек! напр от 16 до 26 години това са 10 години в които не употребяваш половите клетки и те привикват да излизат навън! По този начин може трудно да се забременее! Но сигурно майка ти се опитва да те накара да не правиш секс :p всяка майка се притеснява :)
:razz: Каква е тази глупост :razz: Не съм си и представял, че може да има такова тъпо изказване :razz: По-добре е да прави безразборен секс от 16 годишна ли? Да сменя гаджетата всеки месец :razz:
naQkataRaota
08-12-2011, 10:59
Ко, ко речи?!? :shock:
Брат, половите клетки, освен ако си нямал нещо друго предвид, при женското са яйцеклетките. За да ги използва редовно, трябва на година две да ражда редовно, защото това е, за което се използват. А ако останат неизползвани, всеки месец се изхвърлят при мензиса и идват нови, за 10 години по 12 мензиса средно, си прави сметка колко се сменят и няма как да привикнат
chereshka7
08-12-2011, 13:33
какво ще кажеш за циганите?? те и по-рано от 16-17 го правят ама вече имат поколение :D
Иска да те спре да не го правиш сега, понеже се безпокои за теб.
lubopiten
08-12-2011, 15:23
:razz: Каква е тази глупост :razz: Не съм си и представял, че може да има такова тъпо изказване :razz: По-добре е да прави безразборен секс от 16 годишна ли? Да сменя гаджетата всеки месец :razz:
Нямах това предвид!!! Казвам го защото знам такъв случай!!!
Eclipsercho
08-12-2011, 17:27
Темата отдавна се изчерпа.. Не виждам смисъл да продължава да стои отключена.. :-o
Обясни, ако обичаш :D Как лекар е разбрал, че момичето е правило секс само с един човек? :razz: Или вагината й си има лог файлове с партньорите и продължителността на актовете с тях? :razz: :razz: :razz:
frozendeath
08-12-2011, 19:44
Обясни, ако обичаш :D Как лекар е разбрал, че момичето е правило секс само с един човек? :razz: Или вагината й си има лог файлове с партньорите и продължителността на актовете с тях? :razz: :razz: :razz:
Сигурно познава някоя двойка със стерилитет, само 'дето не знае, че има стерилитет. Шемет....
"Или вагината й си има лог файлове с партньорите и продължителността на актовете с тях?" - Сигурно т'ва ще да е. :D Обаче к'во правим, ако ползват прокси (презерватив)?
Просто ти е казала крайния резултат без подробности,и изобщо не е лъжа.3 страници к'во толкова умувате?