- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко тъп въпрос...
аммм...днес водих с майка ми разговор на тема секс и и споделих че не виждам нищо лошо в секса на 16-17 стига двамата да се обичат и да се пазят...тя ми казва че ако правиш секс на тази възраст един ден когато решиш може да не можеш да имаш деца...много се замислих по тоя въпрос и исках да попитам има ли нещо вярно...малко не ми се връзва ама...вие какво мислите?!?
Да ти кажа честно.. за пръв път чувам нещо подобно, ти на колко си ?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Иска да те спре да не го правиш сега, понеже се безпокои за теб.
Усмихвайте се ! : )))
~
може би е искала да ти каже ,че може да се стигне до грешка а от грешката става аборт и да след един аборт нещата могат да се усложнат![]()
Слушай сега внимателно!
Майка ти си прави адския ташак с тебе! Абсолютно невярни неща ти е наговорила...
Вместо да ти обясни, че няма нищо лошо, тя ти говори неща, с които те провокира и си създаваш грешно впечатление. След време, като имаш деца, такива съвети ли ще им даваш?
Пък, като гледам ти малко или много си се вързал
Мен като малък ме лъгаха, че ако лъскам бастуня ще остана нисък. А аз не съм нисък - 1,80 метра някъде.
Гледала е да те сплаши. По принцип, както казаха, с грешка-аборт-усложнения има такава вероятност, но това е силно частен случай. Ако майка ти дори това да е имала предвид, не е постъпила правилно като не ти е обяснила с подробности
Абе кофти родителско поведение, забрани, лъгане, бой, а после що децата не споделяли и правели глупости
Даа и за това щъркела ги носи... Егати майките имате, честно... А може би просто не е знаела как да ти каже "от секса между другото понякога се забременявааа....и ако забременееш може би ще трябва да правиш абоорт.. а след аборта може деца да нямаш вече.." Въпреки че и това не е много вярно, защото досега не познавам жена, която след като е правила аборт не е забременяла. А повярвай ми, познавам много, които са го правили..
Егати и родителя.Това не е начина. Може като човек да ти обясни, че не е хубаво да започваш много от рано, че е много важно да изчакаш организма ти да е готов и че трябва да изчакаш правилния човек. Не да ти пълни главата с глупости, за които ще ти се смеят, ако ги изцепиш някъде. Наплашването ми е най-жалкия метод на възпитание. Показва, че тя се чувства неспособна да те убеди с прост разговор.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Майка ти те прави на идиот.Иди и кажи да ходи да се удави в тоалетната и да престане да ти пълни тиквата с простотии.Първоначално написано от step_up_right
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
на 16Първоначално написано от BaffaLsc
иначе,ми аз съм и казала че когато и да го реша,тя най-малко ще ме спре.иначе тя е наясно че съм отговорна и няма да тръгна да правя секс без предпазни мерки ама явно нещо я е сплашило...и донякъде имам идея какво е...
уау ,на 16 си голяма ,сама да прецениш какво да правиш ,кое е лошо и добро и кое е истина и лъжа !нз майка ти ,защо те е излъгала така ,може би се притеснява за теб.
love is gone!
миии по принцип смятах че ми има вяра след като миналата седмица получих разрешение от нея да ида и да спя при гаджето ми...нищо че не си кротувахме.не съм казвала на майка ми че имам желание да го направя,друг е въпроса че при 2 опита нямам нито 1 успешен,но не бих тръгнала да правя каквото и да е пак казвам без предпазни мерки и имам доверие на приятеля ми.а и наистина ми звучи нелогично това на 16-17 примерно да го направиш да ти влияе...тя била говорила с лекари,да не говориме че има някъкъв познат който се пада нещо такова и двамата непрекъснато си обменят някакви такива неща,тъй че ето според мен от къде е дошло това...иначе за себеси съм си преценила...
майка ти е тъпа, не е ли чувала за интернет.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
амииии да,фейсбук,ферм вил...такива неща :д все полезни за половото образование и на 2-те ни :Д
Извинявай ама има циганки на твоята възраст които скоро баби ще стават! Не това би била причината за проблем със забременяването. По скоро предрусването с противозачатъчни и разни ескапелчета!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
съгласна съм...значи излиза че моето мнение е много по вярно от това на майка ми...Първоначално написано от ubuntureload
излизa,чe сe e шaшнaлa и нe e исkaлa дa сe eб^шПървоначално написано от step_up_right
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
в такива случаи казвам да се оправя!тялото си е мое,решенията също :р
само здрави презервативи и хапчета! моля те! не мога да гледам повече теми "бременна ли съм"Първоначално написано от step_up_right
![]()
Не те е излъгала. Предвид това, че се *челастрите* масово без презерватив, много вероятно е да ти се лепне някоя гадина, която да ти направи едно коварно тихо възпаление и да ти запуши тръбите. А стигне ли се до аборт- има вероятност от инфекция, от престъргване на лигавицата и все едни такива не особено благоприятни за развитие на бъдеща бременност фактори.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да съгласен съм.Иска да те предпази без да навлиза в безкрайни подробности .Първоначално написано от kalpazanka
Няма да се плашиш, няма нищо вярно в това което ти е казала. Стига да се пазите и да мислите с главите си, а не да правите глупости няма страшноИ аз мисля, че на 16-17 е нормално да се прави секс, ама не безразборен
![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
майка ти дрънка глупости
/topic
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes