View Full Version : защо
preslava94
08-11-2011, 16:45
правихме секс с приятеля ми с презерватив.всимко е ок.здрав си е. само че ми закъснява миналия месец ми дийде на 8ми. сега закъснява.ппц няма причина за притеснение но наще май почнаха да се съмняват.
идея защо може да ми закъснява? опитах предизвикването с чая от лук.каква е причината за закъсяването? всичко ама абс.вс беше ок !
SisiStrange
08-11-2011, 16:47
Промяна в климата, някоя по-тежка настинка, стрес... милион възможности. Ако държиш да се успокоиш, направи си тест. Според мен ще ти дойде скоро.
preslava94
08-11-2011, 17:09
да пътувах към планина после към море може и заради това да е.БЛАГОДАРЯ ТИ СТРАШНО МНОГО !!! утре ще си направя.
SisiStrange
08-11-2011, 17:12
да пътувах към планина после към море може и заради това да е.БЛАГОДАРЯ ТИ СТРАШНО МНОГО !!! утре ще си направя.
Пак заповядай. :)
preslava94
08-11-2011, 17:40
а наще особено почнаха да питат..и вече нз ко да им казвам...
MojoJojo88
08-11-2011, 17:42
Кажи им, че е от промяната на времето и климата.
п.с Искаш да кажеш, че вашите ти следят цикъла по календар ли? :shock: :shock: :shock: :shock:
Ам то хубаво да се направиш тест , ама колко време мина след половия ви акт ? И наистина - вашите ти следят цикъла :shock: на колко си ?
preslava94
08-11-2011, 17:49
на 17 не го следят но случайно ония ден майка ми ме попита от нищото.
preslava94
08-11-2011, 17:54
дали може нурофена да повияе на цикъа?да го забави?
MojoJojo88
08-11-2011, 17:55
дали може нурофена да повияе на цикъа?да го забави?
Не би трябвало. Освен ако не си изпила некви космически количества...
Eclipsercho
08-11-2011, 18:57
"Мамо, тате, ебах се."
MojoJojo88
08-11-2011, 19:05
"Мамо, тате, ебах се."
И ми закъснява...ма то щото кондома не се скъса...но пък пих Нурофен...ето ви календарче-записвайте си.
От много шашкане се забавя! И аз веднъж се бях филмирала и ми закъсня няколко дена. Постарай се да се успокоиш.
NomNomNom
08-11-2011, 20:22
Защото така!
С твоите аборти не мисля, че може да се има доверие на сексуалната ти култура.
По темата - случва се - от времето , от лекарства, от това кога си правила секс и т.н. Ако ти е дошло и имаш отрицателен тест - няма да е и цветна.
Защото така!
По темата - случва се - от времето , от лекарства, от това кога си правила секс и т.н. Ако ти е дошло и имаш отрицателен тест - няма да е и цветна.
не мислиш ли, че човека с опит е по-разбиращ от "човека който е чел тука, чел там". най-малкото аз също забременях от уж здрав презерватив..
NomNomNom
08-11-2011, 20:29
Ами, значи съм зле, защото водя полов живот вече 4г. и не съм забременявала, какъв ужас, поне един аборт трябва да имам.
това си е твоя работа. не ти се ровя из чаршафите за да знам.. но мога да ти кажа, че това, че един човек а правил аборт не означава че има ниска сексуална култура. на мен и преди това не ми беше ниска културата, но всичко се случва дори на "най-начетените"!
Защото така!
не мислиш ли, че човека с опит е по-разбиращ от "човека който е чел тука, чел там". най-малкото аз също забременях от уж здрав презерватив..
би ти оня ден пишеше в друга тема , че си на 12 и че не си го правила :shock:
NomNomNom
08-11-2011, 20:48
това си е твоя работа. не ти се ровя из чаршафите за да знам.. но мога да ти кажа, че това, че един човек а правил аборт не означава че има ниска сексуална култура. на мен и преди това не ми беше ниска културата, но всичко се случва дори на "най-начетените"!
да, да , оправдавай се .
И после храниш момичетата , които са нямат цикъл и искат секс.
Бас ловя, че си макс 18г.
да, да , оправдавай се .
И после храниш момичетата , които са нямат цикъл и искат секс.
Бас ловя, че си макс 18г.
храня ги? просто дадох съвет ти от там нататъка започна спор, щото разбираш ли, дечицата, дето още цикъл нямат, телата им изобщо не са готови за секс и тряя да го правят все по-отрано..много ти е богата сексуалната култура, щом си мислиш, че няма да последват здравословни проблеми след такова нещо :) както и да е ясно е, че сега ще кажеш "и кфо гръм ли ще ги удари? Бог ли ще ги накаже?"
ubuntureload
08-11-2011, 21:47
Ами, значи съм зле, защото водя полов живот вече 4г. и не съм забременявала, какъв ужас, поне един аборт трябва да имам.
Не предизвиквай съдбата никой не е застрахован!
malkotoo
08-11-2011, 23:28
Шашнала си се. А може и да е от това (както каза), че си ходила на планина, после на море ала бала. Успокой се малко, ще ти дойде.
От много шашкане се забавя! И аз веднъж се бях филмирала и ми закъсня няколко дена. Постарай се да се успокоиш.
и аз така ..
BohemianRhapsody
08-12-2011, 00:15
Ако си пила чешмяна вода тия дни, то никога вече няма да ти дойде.
Бах тия родители..и нашите нещо миналия месец се бяха сетили за цикъла ми,за 1ви път:D А ходи обяснявай защо ти закъснява..
правихме секс с приятеля ми с презерватив.всимко е ок.здрав си е. само че ми закъснява миналия месец ми дийде на 8ми. сега закъснява.ппц няма причина за притеснение но наще май почнаха да се съмняват.
идея защо може да ми закъснява? опитах предизвикването с чая от лук.каква е причината за закъсяването? всичко ама абс.вс беше ок !
Този разговор се води с мама , когато за първи път ти дойде , причините за закъснение може да са много.И наблегни на правописа си другия път , вместо да се притесняваш дали ще си бременна в 10-ти клас