View Full Version : Хей, момчета :Р
Я кажете какво най- много ви харесва в секса, какво ви побърква... В смисъл, нещо, което винаги сте искали момичето да направи, но не сте си казали или пък тя не може да го направи...говоря за някоя закачка или номер...искам да изненадам приятеля си с нещо ново...дано да сте ме разбрали 8-)
Untoachable
08-11-2011, 21:30
Винаги съм обичал да подпирам момичето на стената, а тя да си увие краката на кръста ми и да се развихрим.
Една позната стимулираше клиторът си, докато я чуках на задна. Много забавно ми беше.
Правете го пред огледалото, завързвайте се, правете го пред прозореца, за да могат да ви виждат съседите от другия блок и т.н
Идеи много, стига да сте достатъчно ентусиазирани много хубави неща могат да се правят.
Ами харесва ми най-много когато и се изпразя в устата и да продължи да прави свирки :) 8-)
Ами харесва ми най-много когато и се изпразя в устата и да продължи да прави свирки :) 8-)
+1
Обще взето всичко което неочаквам от нея 8-)
GregoryHouse
08-12-2011, 02:49
Пуcни му в гъза. 8-)
DoubleDMG
08-12-2011, 04:50
да ми смуче кура и накрая да й свърша на фейса 8)
Пуcни му в гъза. 8-)
+6 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dyany10000
08-12-2011, 08:29
да ми смуче "мъжкия полов орган" и накрая да й свърша на фейса 8) \:D/ ( :lol: :lol: :lol: )
да ходи гола в къщи :grin: :grin: :grin:
Има 100 такива теми. Достатъчно е да си свалиш блуската и сутиена и да не даваш да пипа.. Ще издивее :D
Я кажете какво най- много ви харесва в секса, какво ви побърква... В смисъл, нещо, което винаги сте искали момичето да направи, но не сте си казали или пък тя не може да го направи...говоря за някоя закачка или номер...искам да изненадам приятеля си с нещо ново...дано да сте ме разбрали 8-)
Въпроса трябва да бъде зададен към гаджето ти , а не към всички,на различните хора им харесват различни неща
MojoJojo88
08-12-2011, 10:16
Има 100 такива теми. Достатъчно е да си свалиш блуската и сутиена и да не даваш да пипа.. Ще издивее :D
Аз ако съм мъж и някоя ми го направи това, че ще издивея-ще издивея. Ама като не ми дава да пипам, ще й взема блузката и сутиена и ще я изритам от нас, да видим дали ще й е забавно и на нея.
Аз ако съм мъж и някоя ми го направи това, че ще издивея-ще издивея. Ама като не ми дава да пипам, ще й взема блузката и сутиена и ще я изритам от нас, да видим дали ще й е забавно и на нея.
И пак няма да пипаш. :D
MojoJojo88
08-12-2011, 10:43
И пак няма да пипаш. :D
А тя да се моли друг да не я набара-полу-гола и сама навън :o
ForzaFelipe
08-12-2011, 10:47
Винаги съм обичал да подпирам момичето на стената, а тя да си увие краката на кръста ми и да се развихрим.
=D> +1
Едно ще ти кажа само...направи нещо мръсно...момчета сме,това ни харесва :-D :-D
IncendiaSanctus
08-12-2011, 11:04
Това, което ме подлудява мен, е определено момичето да ме нападне...
Например... почни по-брутално да му се натискаш, хапи го , после се отдръпвай и се прави на недостъпна... Като стигнете до някое легло, просто се излегни на него, съвсеееем небрежно, и уж без да искаш си разкопчай сутиена, или да ти падне презрамката... Ще ти се нахвърли като звяр :Р После го подразни още малко, иии го почвай ;D
ForzaFelipe
08-12-2011, 11:36
Или влез си в стаята,затвори,остави го на вън,закопчей си на едната ръка белезници,отвори,извикай го,целуни го и се закопчей за него :grin: 8-)
Eclipsercho
08-12-2011, 13:41
Пуcни му в гъза. 8-)
нЕма по-добро =D> =D> =D>
+1
frogster
08-12-2011, 19:51
На мен най-много ми харесва когато тя свършва, обаче не вярвам точно с това да го изненадаш :-D
SEXTRAVAGANTE
08-13-2011, 08:33
Лекичко му мазажирай ануса и ако не се дърпа му набий 1 пръст вътре. Ще се побърка от кеф. честно ти казвам 8)