PDA

View Full Version : Не знам как да постъпя

desKo1
08-12-2011, 14:20
Здравейте приятели! Ето я и моята история:
Става въпрос за едно момиче, с което се познаваме от около 2 години, от около година насам сме много добри приятели. Тя е от моето училище, отначало не я харесвах, но последната учебна година чувствата ми към нея се увеличаваха повече и повече всеки ден. Преди около месец се събрахме на купон в едно приятелче и вечерта тръгнахме (тук говоря доста сбито понеже не е това същността на проблема ми). Следващите 2 дена се виждахме честичко, но след това за около 20 дена я видях 3 пъти, понеже беше адски заета, последният път, когато се видяхме, ми каза, че не може да свикне с това, че ходим и мисли, че е най-добре да върнем старите си отношения. Мислех си, че ще ми е лесно, понеже не сме ходили дълго време, нещата не са кой знае колко зле, но се оказа точно обратното... не мога да спра да мисля за нея, яд ме е адски много и си мисля, че ако бяхме излизали по-често щеше да привикне с връзката ни. Какво трябва да направя според вас? Момичето е много свястно, трудно се намират такива като нея, за това съм готов да се боря, но не знам дали има шанс да си я върна...

mArMaLaDkA
08-12-2011, 14:23
Не я вълнуваш по начина, по който ти се иска. ТолкоЗ. Щом е свястна, гледай да си запазите добрите отношения и не изпадай в крайности, че е първата и последната такава, която ти попада в полезрението.

autumn666
08-12-2011, 14:31
Явно тя не чувства същото към теб или просто не е готова за сериозна връзка. Тя ти го е казала. Едва ли ще успееш да я убедиш да тръгнете отново. Не ви знам подробностите и колко е свястна, но не е изключено и просто да ти е казала, че "не може да свикне с това че сте заедно" просто за да те отреже без да ти стане гадно, или пък харесва друг. В противен случай щеше да те помоли за време да свикне с връзката ви, а не да скъса с теб.
Пробвай да и кажеш, че много държиш на нея и ще чакаш колкото е нужно докато свикне с отношенията ви, ако те отреже - не се занимавай с нея, че да не изглеждаш като някъв обсебващ тип.
Може да си останете приятели, щом твърдиш че е свястна... но не знам за гаджета... Има много момичета, пробвай да я забравиш.

Cellmate
08-12-2011, 14:34
Моето мнение е да продължиш да се пробваш, а под това имам предвид да си до нея като приятел, като от време на време й напомняш, че още си на същата вълна. И аз имах почти същия случай и сега съм вече 2 години с момичето. Ако действително мислиш, че си струва - давай !

desKo1
08-12-2011, 14:41
Благодаря на всички за съветите. :)

fenkaaa
08-12-2011, 15:27
На колко сте години ?! :)

По темата: .. Ако си струва действай ;)

cigarettekisses
08-12-2011, 18:18
Според мен просто не те харесва.Адски тъпото оправдание-не можела да свикне,че ходите ахаха

sasha_90
08-12-2011, 20:31
Не й вярвам,че не може да свикне с връзката ви.По-скоро си мисля,че не те харесва достатъчно или не иска да се обвързва.

wankata7
08-24-2011, 19:09
Явно тя не чувства същото към теб или просто не е готова за сериозна връзка. Тя ти го е казала. Едва ли ще успееш да я убедиш да тръгнете отново. Не ви знам подробностите и колко е свястна, но не е изключено и просто да ти е казала, че "не може да свикне с това че сте заедно" просто за да те отреже без да ти стане гадно, или пък харесва друг. В противен случай щеше да те помоли за време да свикне с връзката ви, а не да скъса с теб.
Пробвай да и кажеш, че много държиш на нея и ще чакаш колкото е нужно докато свикне с отношенията ви, ако те отреже - не се занимавай с нея, че да не изглеждаш като някъв обсебващ тип.
Може да си останете приятели, щом твърдиш че е свястна... но не знам за гаджета... Има много момичета, пробвай да я забравиш.

\:D/

elysunny
08-24-2011, 19:16
не те харесва