View Full Version : Подарък
allaballaaaa
08-13-2011, 16:21
Здравейте!Поръчах подарък за рожденият ден на гаджето ми,но е малко нестандартен.Затова искам да ви попитам,дали би ви харесал,подобеден подарък.Та значи подаракът е грамота за най-обичан мъж,в рамка има и някъв медал към грамотата.Предполагам ги знаете тези грамоти,какво представляват.Какво мислите ? :)
Ако бях мъж не би ми харесало.. Нито като жена.
защо не избра нещо по-оригинално ? От колко време сте заедно ?
svetovartej
08-13-2011, 16:36
Честно казано това е мил жест но е малко постен ... По добре да беше качила една снимка да отидеш във фотото и да му направиш ключодържател примерно :)
MojoJojo88
08-13-2011, 16:36
За мен е тъпо.
Но ако мъжа ти е лигльо, може и да му хареса.
За отбиване на номера ли е това? :lol:
allaballaaaa
08-13-2011, 16:39
Еми аз исках да му подаря един много красив албум с наши снимки и пожелания,но се оказа,че ще бъде доставен след 4 работни дни,а на мен ми трябва,най-късно до този вторник.Исках да е нещо по различно от козметика,или дреха,или пък плюшена играчка,това ми се стори готино:)
allaballaaaa
08-13-2011, 16:43
Ми не,не е за отбиване на номера,исках да е нещо мило,с което да му покажа,че го обичам.И едва ли ще дам 40лв за отбиване на номер,Смисал за накой това може да са малко пари,но тъй като аз нямам възможност,за мен не са малко.Ако имах пари,повярвайте ми щях да му купя прекрасен подарък,просто това мога да си позволя за жалост :(
Не е нужно всичко да е наготово. Ако го направиш ти много повече ще се зарадва. Естествено, ако имаш желание..
Един албум лесно се прави само малко креативност, желание и любов ти трябва.
Ти нормална ли си? За 40лв. какъв подарък можеш да му направи ти е бедна фантазията.. Дай ми на мен 40лв. да видиш колко неща мога да направя..
svetovartej
08-13-2011, 16:47
Ми не,не е за отбиване на номера,исках да е нещо мило,с което да му покажа,че го обичам.И едва ли ще дам 40лв за отбиване на номер,Смисал за накой това може да са малко пари,но тъй като аз нямам възможност,за мен не са малко.Ако имах пари,повярвайте ми щях да му купя прекрасен подарък,просто това мога да си позволя за жалост :(
да ти кажа по оригиналното е чаша с ваша снимка ключодържател има вече дори пъзели с ваша снимка ... А цената на услугата е 10 15 но не повече от 20 лева .. и чесно казано трябва да си луд да дадеш 40лв за такава простотия като се има впредвид че в магазините по левче струват не повече от 2 3 лв ;)
SonataArctica
08-13-2011, 16:49
ехе... 40 лева :shock:
Какви книги бих си взел за тези пари... :shock:
ПП - толкова пари си се изръсила, дано го оцени...
MojoJojo88
Не е въпроса в парите. Въпроса е, че според теб кой ще се израдва повече на снимката/грамотата/албума-ти, или гаджето ти? Защото май ти ще си по-радостна от него.
Когато аз избирам подаръци за моя мъж, гледам да са свързани с хобито му, или неща, които наистина обича. Може да е натрупал арсенал от шалове и тениски на футболни отбори, но ги цени адски много, първо защото са от мен и второ-защото са свързани с неща, които обича.
Има и тениски на много (ама наистина) много редки групи, които са чували само той, създателите на групата и двама съветски учени (хехех, това в кръга на шегата), но точно това ги прави специални-защото само той има такива. Да-дрехи са, но са с друга стойност за него.
Така че, когато подбираш подарък на гаджето си, гледай да е нещо на което ще се зарадва той, а не ти.
anonymous708973
Това нещо в 101 балона струва 3-4 лв.
Нормално е да нямаш пари, след като нямаш никаква преценка кое колко струва реално. Единственото по-лошо нещо от видимо евтин подарък е скъп подарък, който изглежда евтино.
allaballaaaa
08-13-2011, 16:56
да ти кажа по оригиналното е чаша с ваша снимка ключодържател има вече дори пъзели с ваша снимка ... А цената на услугата е 10 15 но не повече от 20 лева .. и чесно казано трябва да си луд да дадеш 40лв за такава простотия като се има впредвид че в магазините по левче струват не повече от 2 3 лв ;)
Ами нали вече казах,че бях замислила нещо такова със снимки,но просто няма да бъде готово навреме,пък и нямаме много хубави снимки,които да са подходящи :(
Е ти вече си дала парите.. сега кел файда :lol: Другия път пусни тема "Какво да купя на гаджето?" :lol:
svetovartej
08-13-2011, 17:03
Ами нали вече казах,че бях замислила нещо такова със снимки,но просто няма да бъде готово навреме,пък и нямаме много хубави снимки,които да са подходящи :(
тези неща в едно обикновенно фото ги правят за един ден най много ..
allaballaaaa
08-13-2011, 17:04
[quote="kyon"]Е ти вече си дала парите.. сега кел файда :lol: Другия път пусни тема "Какво да купя на гаджето?" :lol: [/quote
Еми можеби избързах,защото питах най-добрия ми приятел,на който имам голямо доверие и знам,че попринцип има хубав вкус,пък и той познава приятелят ми.И ми каза,че подаръкът е много готин и щял да му хареса....
fUcKsMiLe
08-13-2011, 17:08
Другия път пусни тема "Какво да купя на гаджето?" :lol: И да и' кажат "Толкова ли нямаш въображение, че пускаш чак тема във форум, за твоето гадже? Ти знаеш какво му харесва - купи му това!" .. Айде, бе! :?
Не визирам никой в момента, просто ми е направило лошо впечатление, че ако някой поиска съвет за подарък му отговарят по този начин. Не всички са толкова изобретателни.. :/
ПТ: Вече си се изръсила.. да беше го питала направо какво иска или както си си била наумила, да беше направила албума. Щеше да е много красиво и мило. :) А щом най-добрият му приятел знае какво харесва и щом е казал, че подаръка е супер- просто трябва да се надяваш, че не е сгрешил. Иначе на мен ми харесва.. малко лигаво такова (не е по мой вкус), но самата идея е добра. :)
allaballaaaa
08-13-2011, 17:12
Другия път пусни тема "Какво да купя на гаджето?" :lol: И да и' кажат "Толкова ли нямаш въображение, че пускаш чак тема във форум, за твоето гадже? Ти знаеш какво му харесва - купи му това!" .. Айде, бе! :?
Не визирам никой в момента, просто ми е направило лошо впечатление, че ако някой поиска съвет за подарък му отговарят по този начин. Не всички са толкова изобретателни.. :/
ПТ: Вече си се изръсила.. да беше го питала направо какво иска или както си си била наумила, да беше направила албума. Щеше да е много красиво и мило. :) А щом най-добрият му приятел знае какво харесва и щом е казал, че подаръка е супер- просто трябва да се надяваш, че не е сгрешил. Иначе на мен ми харесва.. малко лигаво такова (не е по мой вкус), но самата идея е добра. :)
Мерси много:) един човек,който да не ме храни!
anonymous708973
08-13-2011, 18:45
Не всички са толкова изобретателни.. :/
Не се иска да си изобретателен, а да познаваш човека. Не знам колко трябва да си зле, за да разчиташ на група непознати да ти предложат подходящ подарък, за човек, когото познаваш и (уж) обичаш. Да не говорим, че се предлагат супер тривиални неща.
много гадно я насолихте .. ако я обича ще му хареса каквото и да е , да , може да е сбъркала , но човек си учи от грешките си . . А и всеки вкус е различен , така че не съдете хората толкова прибързано.. Един подарък е , догодина ще измисли друго .. , стига я карахте да съжалява още повече, чак става гадно , че е попитала , `щото сега ще има да го мисли след тия почти злобни коментари .. На мен лично идеята с ключодържателя никак не ми харесва - седи тъпо , една снимка в пластмаса , пъзела също е много тъп - имам го.Да си редя лицето - не , мерси.Чашата не е лоша , но се изтърка - подариха ми една още през 2009 , а албума също не ми харесва като идея , защото просто предпочитам да гледам една снимка , ама да е в рамка .. Мнения много - не преценявайте само по това , че ако на него му хареса е лиглио ... :? А авторката - спокойно , и все пак добави и нещо не материално , което да го задоволи напълно ;) :evil: ;d
40 лв за пар4е хартия....луда работа :D
anonymous708973
08-14-2011, 09:58
ако я обича ще му хареса каквото и да е
Огромна грешка!
Хуу, той ме харесва такава, каквато съм - може ли да кача 10 кила. Не? Ама той ме обича, как така няма да ме харесва!!
kalpazanka
08-14-2011, 10:12
Ще те харесва пак. Ако може да чете между редовете, няма да гледа опаковката. Сменяш темата, но както и да е.
По тази логика сума ти бракове да са се разпаднали заради това, че след раждането мамата е загубила форма. :lol:
menstyle
08-14-2011, 10:23
Четох някъде за класация, в която албум с общи снимки е едни от най-нежеланите подаръци за мъже :)
SisiStrange
08-14-2011, 10:39
Албуми, чаши, снимки в рамки... това са практически някакви сувенири. Става дума за момче все пак. Дори да е много романтичен, съм 100% сигурна, че ще предпочете просто да го изведеш някъде. Или да му вземеш нещо приложимо.
За 40 лева можеше да му намериш какво ли не според хобитата му. На твое място щях да отида поне до BezPanika, ако съвсем съм останала без идеи.
SonataArctica
08-14-2011, 10:40
Четох някъде за класация, в която албум с общи снимки е едни от най-нежеланите подаръци за мъже :)
:lol: вие вярвате на такива простотии? :lol: класации?
anonymous708973
08-14-2011, 11:27
Ще те харесва пак. Ако може да чете между редовете, няма да гледа опаковката. Сменяш темата, но както и да е.
По тази логика сума ти бракове да са се разпаднали заради това, че след раждането мамата е загубила форма. :lol:
Тцъ, съвсем различно е. Това, че някой те обича, абсолютно не е извинение да се променяш коренно (в лоша насока) и да лежиш на кълката, че те обича.
kalpazanka
08-14-2011, 11:30
Това е просто един подарък. Някакви си 40 лв. Голяма работа! Този път не е уцелила, следващият път ще знае да си направи сметката и ще подходи по по-различен начин.
Кълки намесихме, баджаци... :lol: И все пак ако някой заяви, че ще си зареже приятелката САМО защото е напълняла с 10 кг, с чиста съвест ще го обявя за ИДИОТ.
Хм........
Направо се чудя какво да пиша по тая тема. 8-)
От тона на Пантерата в темата ми идва заключение, че тя самата прекалено много се "щави". Разбира се, може да греша. Разбира се, тя казва истини. Но просто от тези надъхани постове започвам да си мисля, че е готова супер много да се критикува, да изисква сама от себе си, за да я обичат, за да е "годна", "достойна" и какво ли още не за някое си момче/за мъжете. Иначе просто не виждам логика в тази надъханост какъв трябва да си и какво трябва да правиш, за да заслужаваш обич и т.н. Един вид човек непрестанно трябва да се напъва и да не е себе си, за да получи заветната обич.....
А и самото отместване на темата от неподходящ подарък към неподходящ външен вид ме кара да си мисля, че това й е някаква главна въртяща се идея в главата - "трябва да изглеждам еди как си, ако искам да очаквам любов и признание" и някаква твърде самокритична гледна точка.. Което за мен си е разрушително.
В живота няма формули, ние сами си ги създаваме, за да си улесним живота. Ама формули няма.
А по темата.. И аз се отвратих от крайно злобните коментари, подхвърляния и т.н. Да, може да е сгрешила. Да, той може да не се зарадва на подаръка. Но от опит глава не боли. Това си е един вид урок. А и за 40лв медалът може да е позлатен, ддз. : )
Вместо всички да се правите на супер големите мозъци, оставете хората да грешат без да ги съдите твърде строго. Ок, казахте си мнението, но не беше нужно да нагрубявате или да се правите на "the big deal" . Едната подарявала само хубави подаръци, другата пък доста добре знаела хобитата на гаджето си.. Еми хубаво, ама от надменния ви тон аз пък почвам да си мисля, че явно всичко това е суета за вас, а не искрено желание да си зарадвате половинката. Това момиче поне е опитало. Може да не е успяло да измисли нещо интригуващо, но пък явно го прави с цел да зарадва приятеля си.
Аз й желая успех и бих я упрекнала единствено за това, че пита съвет за нещо вече свършено...
Не одобрявам влияене от другите хора - винаги е по-добре да си понесеш последствията сам, да си готов да го направиш, защото те са резултат от твои действия. Хубаво е да разчиташ главно на себе си.
iiordanova
08-14-2011, 14:12
Не би ми харесало като подарък. Можеше да избереш нещо къде по-стойностно за тези пари.
anonymous708973
08-14-2011, 17:03
Хм........
Едната подарявала само хубави подаръци, другата пък доста добре знаела хобитата на гаджето си.. Еми хубаво, ама от надменния ви тон аз пък почвам да си мисля, че явно всичко това е суета за вас, а не искрено желание да си зарадвате половинката. Това момиче поне е опитало. Може да не е успяло да измисли нещо интригуващо, но пък явно го прави с цел да зарадва приятеля си.
Аз й желая успех и бих я упрекнала единствено за това, че пита съвет за нещо вече свършено...
Не одобрявам влияене от другите хора - винаги е по-добре да си понесеш последствията сам, да си готов да го направиш, защото те са резултат от твои действия. Хубаво е да разчиташ главно на себе си.
Наистина искам много от себе си, но това е по друга причина. Стига толкова за мен.
Вярвай ми, когато избирам подарък, главното нещо е да зарадвам човека. Точно по тая причина мисля какво би му харесало на НЕГО.
Дала си 40 лв за една хартийка в рамка :shock: По добре да си го беше направила сама. Не вярвам да е толкова трудно :(
Здравейте!Поръчах подарък за рожденият ден на гаджето ми,но е малко нестандартен.Затова искам да ви попитам,дали би ви харесал,подобеден подарък.Та значи подаракът е грамота за най-обичан мъж,в рамка има и някъв медал към грамотата.Предполагам ги знаете тези грамоти,какво представляват.Какво мислите ? :)
Приятел по добре се откажи с тези подаръчета на илиенци са по 2 - 2-50 лв. по добре не купуваи нищо....
microice95
08-15-2011, 19:42
Аз съм да кажем полу/мъж който яко му друсат хормоните на моменти :D и за мен най якия подарък е спомена, а не някфа дрънкулка която ще прашлясва... та ако си на възраст 15+ направи му нещо мръсно на мъжа ти и не го питай кфо иска ако е мръсно щото ще го е срам да си каже... ти командваш но той се забавлява :D
pamsityybee
08-15-2011, 21:39
защо пък да е глупост! Напротив така му показваш, че го обичаш ацки много, но е много малък добави още някоя дреболия :D
allaballaaaa
08-16-2011, 11:42
Вече разбрах,защо тази грамота е толкова пари.Повярвайте ми много грешите като казвате,че е глупост.Днес ми я донесоха и се удивих.Грамотата е доста голяма,много красива в красивa,черна рамка със стъкло отпред и медалат към нея е също много красив, посребрен.Сега,след като видях подаръкът,съм много доволна от избора си.Не очаквах изобщо,че ще е толкова голяма и красива :)
sladur4etyYy
08-16-2011, 11:47
рожденият ден си е личен празник, подаръкът би трябвало да е нещо, което си е лично за него, а не свързано с вас. грамотата не е лоша, но само като добавка, а не като основен подарък. добави и нещо, което да си използва- парфюм или друго, което знаеш, че ще му хареса.
MojoJojo88
08-16-2011, 12:07
Едната подарявала само хубави подаръци, другата пък доста добре знаела хобитата на гаджето си.. Еми хубаво, ама от надменния ви тон аз пък почвам да си мисля, че явно всичко това е суета за вас, а не искрено желание да си зарадвате половинката. Това момиче поне е опитало. Може да не е успяло да измисли нещо интригуващо, но пък явно го прави с цел да зарадва приятеля си.
Понеже поста ти е насочен и към мен, макар неспомената поименно (засрами се), да ти кажа че изобщо не става въпрос за суета, нито съм го казала с надменен тон. По-скоро с цел авторката да помисли над факта, че когато избираш подарък за половинката си е редно да се съобразиш с неговия вкус, а не с това, което ще ти хареса на теб самата.
allaballaaaa
08-16-2011, 14:56
Много е лесно да отида в някой магазин и да му купя парфюм.Който и сам може да си купи,не мисля,че би го зарадвал.А това,което ще му подаря аз,едва ли някой друг,някога ще му подари.Аз съм се постарала и съм го направила с любов.Та според мен е доста мил подарък.На тази грамота пише много красиви неща,които биха зарадвали всеки и когато я погледне и прочете,ще му става мило всеки път,защото ще знае,че е за него и,че е искрено с много любов.И както вече казах,грамотата е много красива и не изглежда никак ефтина,даже напротив :)
(засрами се)
:lol:
Лол, много си вярваш.
Съгласна съм като цяло че човек трябва да избира подаръци, които се харесват на половинката. Това не отменя факта, че по някаква причина не съм харесала нито твоя, нито на половината писали, пост : )
м не мисля че е подходящ ... аз бих избрала нещо романтично .. напримеррр едно гоооляяямо мечеее което държи едно сърце на което пише с големи букви ОБИЧАМ ТЕ ..
anonymous708973
08-17-2011, 19:06
Вече разбрах,защо тази грамота е толкова пари.Повярвайте ми много грешите като казвате,че е глупост.Днес ми я донесоха и се удивих.Грамотата е доста голяма,много красива в красивa,черна рамка със стъкло отпред и медалат към нея е също много красив, посребрен.Сега,след като видях подаръкът,съм много доволна от избора си.Не очаквах изобщо,че ще е толкова голяма и красива :)
Я дай снимка?
kalpazanka
08-18-2011, 07:47
м не мисля че е подходящ ... аз бих избрала нещо романтично .. напримеррр едно гоооляяямо мечеее което държи едно сърце на което пише с големи букви ОБИЧАМ ТЕ ..
Леле, ужас! За миг си представих да подаря на моя нещо подобно. Ще го разбере като намек за поколение. :lol: :lol: :lol:
Ти и твоичкия да не сте в детската градина? Сериозно питам. :)