Влез

View Full Version : Въпрос към момичетата

Amnesiaa
08-14-2011, 07:08
Здравейте ;) Въпроса ми е дали е възможно след първия ми път цикъла ми да закъснее? Нямам други опасения, защото беше с презерватив и не е имало гафове .. чувала съм че е нормално да ти закъснее, заради промяната в хормоните, но все пак реших да ви попитам ;)
Сигурна съм, че това не е първата подобна тема и че въпроса ми е малко глупав, но не искам да прибягвам до гинеколог преди да съм достатъчно информирана :) (Пък и се надявам във всяка една минута да ми дойде :D)

LambOfGod
08-14-2011, 07:14
Нормално е.

DoublePleasure
08-14-2011, 09:20
Само не трябва да се панираш,че ти закъснява,защото колкото повече се напрягаш толкова повече закъснява :) Казвам ти го от личен опит,а отностно закъснението е долу горе 3-4 дена поне при мен беше така :) Спокойно ще дойде !

granger
08-14-2011, 09:39
СПоко, нормално е !

Inn0cenCe
08-14-2011, 17:33
Ооо, на мен ми закъсня с 15 дена, след първият ми път. :lol:

Amnesiaa
08-14-2011, 18:26
Ооо, на мен ми закъсня с 15 дена, след първият ми път. :lol:

Лелее 15 дена 8-) на мен ако ми закъснее с толкова ще умра от паника сигурно хааха .. иначе на мен засега ми закъснява с 5 дена .. знам че не трябва да се панирам защото така още повече закъснява, но колкото и да се опитвам да не се притеснявам все в един момент почвам да го мисля.... макар че от няколко дена ям много и съм на настроения както преди да ми дойде така че се надявам да пристигне скоро 8-)

П.С. Никога до сега не съм си чакала цикъла, толкова нетърпеливо :D

granger
08-14-2011, 19:07
На мен пък след първия път ми дойде ,точно месец преди първия път , да кажем образно съм го напрайла на 3,дойде ми следващия месец на 1ви :)

mey_si
08-14-2011, 19:54
на мен не ми закъсня...

peace95
08-14-2011, 21:33
Не искам да се заяждам , но щом искаш да си достатъчно информирана , да се беше информирала по - рано, `щото знаеш ли к`во ще стане .. Има хора дето след като го направят се информират , че трябвало с презерватив :shock:

Amnesiaa
08-15-2011, 09:23
Не искам да се заяждам , но щом искаш да си достатъчно информирана , да се беше информирала по - рано, `щото знаеш ли к`во ще стане .. Има хора дето след като го направят се информират , че трябвало с презерватив :shock:

95 а? И аз не искам да се заяждам, явно твоя полов живот е почнал доста преди моя (аз съм на 18 ) и имаш повече опит. И за твое сведение казах че съм го правила с презерватив и нямаше гафове, но ако не искаше да се заяждаш щеше да прочетеш какво съм написала :) И другото което е мога да кажа, че съм добре информирана по доста други въпроси относно секса и тем подобни, просто не знаех че е възможно да ти закъснее :) Все пак човек се учи докато е жив, така че ;)

Както и да е все пак се радвам, че все още има хора във форума, които откликват по въпросите, а не се държат арогантно :)

Extremescream
08-15-2011, 09:28
Вече ти отговориха, а и има предостатъчно такива теми.

Amnesiaa
08-15-2011, 09:31
Да :) И съм благодарна, че откликнаха :)