PDA

View Full Version : Фейсбук.. ;d

FernandoTorresIkerCasilla
08-15-2011, 06:21
Здравейте, искам да ви попитам два въпроса относно този сайт, доста познат на всички ни. ;d Надявам се да има хора които да могат да ми помогнат! :}
1. Как мога да скрия това кой ми е приятел? Тоест нали може да се махне тая лента с приятелите от стената, а ти пак да си ги имаш? ;d
2. Как мога да си махна всички публикации от стената по-бързо и да оставя само тези които искам, без да прекарвам часове наред и да натискам хиксчета за да успея?

Благодаря ви много! :}

kitty02
08-15-2011, 08:08
Не съм по тия неща :P

Biiiitch
08-15-2011, 08:20
За първото, трябва да отидеш в настройките и да зададеш кой какво може да гледа.
За второто - няма как да стане, Фейсбук все още няма такава опция.

Biiiitch
08-15-2011, 08:23
За първото, трябва да отидеш в настройките и да зададеш кой какво може да гледа.

FernandoTorresIkerCasilla
08-15-2011, 12:03

Благодаря ти :)

Djenka
08-15-2011, 14:08
Аз съм си блокирала да ми постват на стената разни покани за игри, и такива подобни. Също съм си скрила "последна дейност", т.е. хората не могат да виждат какво пиша, харесвам и т.н.

Просто следващия път като ти постнат нещо на стената, като посочеш хиксчето има опция "премахни еди-кое-си" и опция "блокирай еди-кое-си".. Абе, не знам дали ме разбра... :lol:

jeezloxxy
08-15-2011, 20:08
CrapBook.