Влез

View Full Version : Не знам какво да правя ?

mishlencencence
08-15-2011, 20:35
Ето моя проблем - Харесвам едно момче (К), занимаваме се, шегуваме се, но нямаме сериозна връзка. Проблемът е в това, че има друго момче (В) от нашата компания, който ме харесва. Постоянно ми говори дори и неприлични неща, на който аз много се дразня, а виждам, че и на момчето което харесвам му е неприятно. Много пъти съм казвала на въпросния досадник да престане да ми нахалства, често се караме. На всичко отгоре, когато с (К) искаме да останеме сами и се делиме от компанията, въпросния (В) постоянно ходи по нас като си измисля разни причини, не ни оставя на мира ! Честно, не знам какво да правя, много се дразня, но май няма спасение.. :?

elysunny
08-15-2011, 20:36
очакваме тема обичам В как да кажа на К :lol:

mishlencencence
08-15-2011, 20:37
Сигурно е много смешно от страни, но не знаете какво мъчение е този ненормалник 8-)

Bambii
08-15-2011, 20:40
Бъди директна и му кажи на (В) да те остави на мира и това е.

mishlencencence
08-15-2011, 20:41
Лелее, това съм го правила милион пъти, по много груб начин, но той не спира ! :o

valdesbg
08-15-2011, 20:42
1. Смени компанията?

2. Кажи на В че искаш много деца и яко секс от него?

Бъди студено-учтиво-директивна в отношенията си с В? Изпълнено првилно - това винаги дава резултат. И точка едно задължително!

mishlencencence
08-15-2011, 20:44
А да не говориме, че В постоянно казва пред другите какви неща си говориме с К..

Luidgie
08-15-2011, 20:46
Бебешки истории...

mishlencencence
08-15-2011, 20:47
Luidgie, ти не си човек, защо си даваш мнението ?! :-o

valdesbg
08-15-2011, 20:47
1. Смени компанията!

mishlencencence
08-15-2011, 20:48
Каквоо ?? Да сменя компанията и да се откажа от К, заради В ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jeezloxxy
08-15-2011, 20:50

ТОВА,ЧЕ ИМА ПЛИТКИ,НЕ ЗНАЧИ,ЧЕ НЕ Е ЧОВЕК!
РАСИСТ!

mishlencencence
08-15-2011, 20:53
Наречете ме каквато искате, но като гледам аватара на Luidgie и ми става ясно ! Не карам никой да пише в темата ми, мислете каквото искате, искам съвет, а не излишни коментари :o

Luidgie
08-15-2011, 20:53

ТОВА,ЧЕ ИМА ПЛИТКИ,НЕ ЗНАЧИ,ЧЕ НЕ Е ЧОВЕК!
РАСИСТ!

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Luidgie
08-15-2011, 20:54
Наречете ме каквато искате, но като гледам аватара на Luidgie и ми става ясно ! Не карам никой да пише в темата ми, мислете каквото искате, искам съвет, а не излишни коментари :o
К'во ти става ясно?! А?

jeezloxxy
08-15-2011, 20:55

Щом се подиграваш с хората,значи и аз ще тролвам.

И ЩЕ ТЕ НАРЕКА УЖАСНИЦА!

valdesbg
08-15-2011, 20:56
Авторке... интерпретираш си нещата по детски начин. Никъде не казах "Напусни копанията." Нито казах "Зарежи К."

Това което казах е че щом не ти е приятно и нямаш намерение да вземеш активна позиция ти остава варианта да се пренесеш в по зряла среда, като вземеш със себе си и К и Л и О и Ш и Ъ. Това ще се отрази добре и на двама ви по много начини.

Ама що ли пиша и аз, като пак ще изезе че свалям правителството.

jeezloxxy
08-15-2011, 20:56
П.С Избери Я.

mishlencencence
08-15-2011, 20:57
:lol: Ясно ми е, че сте смешници и двамата ! Много ли се радвате, че ми оспамихте темата, дано умрете от свръх доза !!!!!!!!! :-)

mishlencencence
08-15-2011, 20:59
valdesbg, не искам нищо друго освен В да престане да се занимава с мен, благодаря ти иначе :)

jeezloxxy
Шшшшшшшшшш,леко с целувките,да нямаш херпес?

И 'що точно от свръхдоза,'що не да ни прегази стадо кенгурута?

Luidgie
:lol: Ясно ми е, че сте смешници и двамата ! Много ли се радвате, че ми оспамихте темата, дано умрете от свръх доза !!!!!!!!! :-)
Аре бе отворена пикло! К'во ти става ясно! Кажи да се посмея! Аре слушам те! Или се зговни нещо? Кажи к'вото имаш да казваш или ОПА ти няма какво да кажеш! Цялата съм в слух, ЦВИЛИ?

TroubleSeeker
08-15-2011, 21:01

:D
че пък защо не-хората да нямат мнение?

а колкото до проблема- сменяй компанията

elysunny
08-15-2011, 21:01

Щом се подиграваш с хората,значи и аз ще тролвам.

И ЩЕ ТЕ НАРЕКА УЖАСНИЦА!

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

време е да тролваме

valdesbg
08-15-2011, 21:04
valdesbg, не искам нищо друго освен В да престане да се занимава с мен, благодаря ти иначе :)

Учтиво директивна бъди тогава с него. И упорита:)

Предвид че е лепка - няма да се оттървеш от него, поне не и ако не намериш за кого друг да се залепи. Прото има такива хора.

Ако нямаш волята да си постоянно рязка и студена с него...сменяш компанията,като взимаш всички ценни хора със себе си :)

П.П. тролвайте.. ама поне да беше красиво.....

mishlencencence
08-15-2011, 21:04
Хахааххаха нека ми се заключи темата, Но..

Luidgie, jeezloxxy вие сте пълни кретени, утепляци, който седят до посред нощите и се заяждат, за да привлекат маалко внимание ! Като ви гледам аватара и ми става ясно, че сте някакви металисти, който по цял ден пият бира и се друсат - Вие сте едни провали и нищо друго, не се мислете за по важни като хулите непознати във форумите :lol:

mishlencencence
08-15-2011, 21:07
valdesbg, аз се държа ужасно с него, но той всеки път си знае своето, както и да е, няма смл да пишем повече в темата, че и без това заприлича на нищо с тези помяри :x

jeezloxxy
08-15-2011, 21:07
Докато си с такъв ник, ми е трудно да ти се вържа.
Сега сори,ама ще ходя да се друсам,'щото,разбираш ли,аз съм МЕТАЛИСТ и това правя по цял ден.
Cya.

Luidgie
08-15-2011, 21:10

Luidgie, jeezloxxy вие сте пълни кретени, утепляци, който седят до посред нощите и се заяждат, за да привлекат маалко внимание ! Като ви гледам аватара и ми става ясно, че сте някакви металисти, който по цял ден пият бира и се друсат - Вие сте едни провали и нищо друго, не се мислете за по важни като хулите непознати във форумите :lol:
Viva La Бира! А ти скъпа кифло, си поредната нещасница, решила да поства "Великия проблем" във форум, където група непознати ти помагат с жалки опити да ти набият малко мозък, но тя кифлата едно си знае. Никога не си ни виждала, съдиш по аватарите, а не по мнения и т.н. Докато ние имаме бая хляб за тебе! Първо, че си тъпа и ти трябва помощ да решиш, един от най бебешките проблеми на света. Второ постваш темичка с цел някой да почне да те съветва, какво да правиш с живота си, явно си толкова тъпа, че сама неможеш да измислиш какво да направиш. По-добре да умра от свръхдоза отколкото да се задавя със спермата на някоя мутричка.

TroubleSeeker
08-15-2011, 21:11
Като ви гледам аватара и ми става ясно, че сте някакви металисти, който по цял ден пият бира и се друсат - Вие сте едни провали и нищо друго, не се мислете за по важни като хулите непознати във форумите :lol:

бляя... стереотипи ](*,)
хейтърс гона хейт

jeezloxxy
08-15-2011, 21:12

Viva La Бира! А ти скъпа кифло, си поредната нещасница, решила да поства "Великия проблем" във форум, където група непознати ти помагат с жалки опити да ти набият малко мозък, но тя кифлата едно си знае. Никога не си ни виждала, съдиш по аватарите, а не по мнения и т.н. Докато ние имаме бая хляб за тебе! Първо, че си тъпа и ти трябва помощ да решиш, един от най бебешките проблеми на света. Второ постваш темичка с цел някой да почне да те съветва, какво да правиш с живота си, явно си толкова тъпа, че сама неможеш да измислиш какво да направиш. По-добре да умра от свръхдоза отколкото да се задавя със спермата на някоя мутричка.

Bow to you sir.

wildsoul
08-15-2011, 21:29
http://www.youtube.com/watch?v=8wRXa971Xw0 Пробвай тва за да разкараш досадника 8-)

pamsityybee
08-15-2011, 21:38
случвало ми се е .. Обърни внимание на В и той ще спре :D и когато се отделяш с К кажи на В РАЗКАРАЙ СЕ! :D
Общо казано няма отърване :D

mishlencencence
08-16-2011, 08:28
Точно и аз съм на мнение, че няма отърване, до сега какво ли не съм пробвала, какво ли не съм му казвала.. :o

Josefinne
08-16-2011, 08:31
Ами, продължавате да му набивате все по-агресивно в главата, че е голям досадник и ако иска да си спести обидите не е зле да се разкара.