View Full Version : проблеммммммммммммммммммм
pamito14
08-15-2011, 21:23
здравейте искам да споделя с вас за моя цикъл още не ми е дошло смисъл този месец имам от година някъде и не ми е редовен още трябваше на 11 юли обаче още не е и аз се притеснявам понеже съм на море с тати мама е в германия и ще съм с него и няма как да му кажа на 24юли сутринта ще тръгнем и аз се надявах да ми дойде до тогава и сега още се надявам и незная дали въобще трябва да му казвам помогнете ми моля ви не съм сигурна темата за къде ако не е за тук просто я преместете
FeelMyPain
08-15-2011, 21:25
бременна си
и бтв юли месец мина
leadyflame
08-15-2011, 21:28
Ъъъ къде е проблема .... не можеш да кажеш на баща си, че ти е дошло и трябва да ти вземе превръзки???
Пък и всъщност защо трябва да казваш?
ВТФ?!?! МИНА ЮЛИ МЕСЕЦ!!!!
aiaotwinx
08-15-2011, 21:34
Кажи на баща ти той все пак не е паднал от Марс и нищо чудно и на него да му се е налагало дори и да купува...проблема може да е по сериозен от просто закъсняване, а правила ли си секс защото тогава вече ще има многооо защо да се притесняваш :( :( :(
SmilezZz
08-15-2011, 21:43
Ъъъ.. Такова неграмотно писане ? Нито главни букви,нито препинателни знаци,нищо. Ужас.
За да не е спам: И какъв е проблема точно,че не разбрах от този несвързан и безсмислен текст ?
...че ще ти идва и не можеш да кажеш на баща си ?
Или водиш редовен полов живот и сега се притесняваш дали си бременна ? (тъй като си го пуснала в раздел "Секс")
pamito14
08-15-2011, 21:43
имам си превръзки не съм правила секс не мисля скоро да правя и е нормално да ми закъснява защото от скоро го имам и е нередовен след година може би ще се оправи може ли с нещо да го предизвика или трябва от само себе си имах на предвид че август трябваше да ми дойде на 11 грешка извинявам се
SmilezZz
08-15-2011, 21:47
имам си превръзки не съм правила секс не мисля скоро да правя и е нормално да ми закъснява защото от скоро го имам и е нередовен след година може би ще се оправи може ли с нещо да го предизвика или трябва от само себе си имах на предвид че август трябваше да ми дойде на 11 грешка извинявам сеНе се занимавай с глупости. Вярно е,че е гадно на море в цикъл,но..... нямаш друг избор. Пък ако си късметлийка - може след морето да ти дойде. А ако ти дойде по време на морето - ползвай тампони.
pamito14
08-15-2011, 21:54
как ще се капя ако ми дойде там пък и как се слагат тампони никога не ми се е налагало девствена съм ако има някакво значение
DarkTemplar
08-15-2011, 21:54
Толкова си глупава, че чак ме отвращаваш...
marmalad400
08-15-2011, 21:57
ела ела аз щii сложа.. 8-)
pamito14
08-15-2011, 21:59
като те отвращавам не пиши в темата смешко мастърбирането може ли да забавя цикъла питам понеже не съм наясно и е по добре да попитам ако на някой му се струва тъпо
FeelMyPain
08-15-2011, 22:01
да, мастурбирай всеки ден и няма да имаш цикъл
leadyflame
08-15-2011, 22:01
мастърбирането
:razz:
Ужас!
Толкова си глупава, че чак ме отвращаваш...
искам да видя, как ти питаш за нещо, което те притеснява и ти казват, колко си тъп/а :x
ThroughStruggle
08-15-2011, 22:02
На всички ни се струва тъпо.
Тъпо.
Безкрайно тъпо.
pamito14
08-15-2011, 22:04
ха ха ха ха сбъркала съм буквата в тъмното и просто питам казах че не съм наясно ама то вече във този форум никой не дава свети всеки се подиграва ми обяснете на човек когато не му е ясно нещо не да нападате или да му се присмивате както вие правите във почти всяка тема тук
leadyflame
08-15-2011, 22:05
оххххх...
ThroughStruggle
08-15-2011, 22:08
ха ха ха ха сбъркала съм буквата в тъмното и просто питам казах че не съм наясно ама то вече във този форум никой не дава свети всеки се подиграва ми обяснете на човек когато не му е ясно нещо не да нападате или да му се присмивате както вие правите във почти всяка тема тук
Ти си напълно неграмотна, самата ти не знаеш какво питаш, освен това говориш абсолютни безсмислици.
leadyflame
08-15-2011, 22:10
ПО- добре питай баща си !
NarutoShippuuden
08-16-2011, 06:23
Та ние какво сме ти виновни. Ти не си била в час по български език, а се караш, че ти се подиграваме. Много ясно, то да си толкова тъп си е направо за смях!
Понеже май всички днес са много изнервени и искат да набият някого, аз ще се опитам да те успокоя, макар че, наистина, това което пишеш е малко тъпо.
Така, днес е 16.08, а ти каза, че е трябвало да ти дойде на 11.08, следователно предполагам, че през юли ти е дошло на 11 и затова мислиш, че и през август ще стане така. Но не е задължително да ти дойде на същата дата, на която ти е дошло предишния месец, просто защото още явно си малка, а и няколко дни разлика е нормално. Не се притеснявай, дори да не ти дойде този месец - пак ще е нормално (особено ако си спортистка), на мен ми се случваше в началото. :) А колкото до морето, наистина е много неприятно да си неразположена и да искаш да се къпеш. Когато на мен ми се случва така, пия хапчета - КалциумФосфо С. С тях ще ти спре най-много на втория ден от приемането им. Имат си листовка, всичко е описано както трябва, кога, как и по колко да се приемат. Безвредни са. Продават се без рецепта. Във всяка аптека. Казвам ти това, защото разбирам притеснението ти за тампоните, макар че и девствените момичета могат да ги ползват.
А колкото до превръзките, ако все пак опреш до там, поискай пари от баща си и сама си купи. Няма нищо срамно в това, напълно нормално е. :)
Извинявай за дългия пост, ако има нещо друго - питай.
И не - мастурбацията няма нищо общо с менструацията.
Me4encety
08-16-2011, 07:21
Къде ли е miminko да сложи ключа на тази безсмислена тема в грешния радел.По темата: Сбъркала си раздела и не рабирам къде е проблема ти в това,че ще си в цикъл на море или,че баща ти ще разбере,че с в цикъл? :?
YyoOnNiItTyY
08-16-2011, 07:26
Тъпа си.. ама лаво да те правим. Ако искаш да ти дойде по бързо вземи витамин К.
Me4encety
08-16-2011, 07:44
Тъпа си.. ама лаво да те правим. Ако искаш да ти дойде по бързо вземи витамин К.
Бе тва не беше ли,за да ти пораснат циците? 8-)
YyoOnNiItTyY
08-16-2011, 07:46
Бе тва не беше ли,за да ти пораснат циците? 8-)
Какъв капут те гони и тебе с тея цици?! За цикъл е.. основно! Не знам някои индивиди за какво го ползват.
Момиче! Притеснена си, добре! Ама поне подбери думите си. Ако тук бяхме такива каквито ни мислиш, нямаше да разберем какво питаш, при положение, че и даскал по български не би те разбрал.
А и има знаци като "." и "," ! Използват се !
kalpazanka
08-16-2011, 08:04
Като не ти е редовен и като ти закъснява, отиди при АГ- не хапе.
Следващият път сложи по-малко М-та в заглавието и се постарай да уцелиш раздела.