View Full Version : Там долу...
nickelbackk
08-16-2011, 11:17
Аз имам малко странен проблем. Момиче съм. Допреди 1-2 години бях пълна, но сега отслабнах доста и вече приличам на човек. Но не за това искам да говоря. Когато човек е пълен, има мастни натрупвания НАВСЯКЪДЕ и аз имах дори в областта на ваги*ата. Забелязала съм също че - при едно доста пълничко момиче от нашия клас - има мазнини там. То просто се личи от панталоните. Сега, когато отслабнах - тук се появява и проблемът ми - виждам че там ОЩЕ има мазнини и е грозно, а кожата е отпусната. Вече карам 16та година и най-вероятно след 1-2-години ще започна да водя полов живот, защото тогава е нормално за мен. Както и да е, не че примирам за това, но предполагам, че на бъдещия ми партньор няма да му си хареса особено. Питането ми е дали и вие сте сe сблъсквали с подобен проблем, ако махна останалите мазнини от други части на тялото, ще успея ли да махна и от там, има ли специални методи за стягане, като изключим оперативния за който дори не искам да си помислям. Изобщо дайте ми информация - каквато и да e - която би помогнала. Аз например чух, че упражненията вършат работа но не знам... Все пак е доста неприятно..
dimitar_ak
08-16-2011, 11:23
За "там долу" не разбрах точно къде, но предполагам че става дума за тлъстинки в бикини зоната и вътрешната страна на бедрата. И двете зони с упражнения могат да се поправят.
nickelbackk
08-16-2011, 11:30
Да, точно така, става дума точно за областта на бикините. Мисля че упражненията за вътрешната част на бедрата ще помагнат...
dimitar_ak
08-16-2011, 11:31
Да, но стегни и коремните мускули.
nickelbackk
08-16-2011, 11:32
Ами това и правя в момента - работя за плочки но корема. Много благодаря за мненията!
muhtesemfan
08-16-2011, 11:34
Стегни корема,в интернет има и видеоклипове за стягане на дупето,може да помогне :)
nickelbackk
08-16-2011, 11:44
В момента тренирам усилено по една програма, наречена "p90x". Това са специални домашни упражнения, които премахват повечето мазнини и стягат тялото:.. ДУПЕ, КРАКА, КОРЕМ.. дори на места се натрупва мускулна маса. Дали ще помогне?
malkotoo
08-16-2011, 12:23
може ли линк към тази програма ? :)
gunner4life
08-16-2011, 12:29
ако може дай линк :)
nickelbackk
08-16-2011, 12:29
http://zamunda.net/details.php?id=223607&hit=1. Това е програмата - както веждаш може да се дръпне от "замунда".
gunner4life
08-16-2011, 12:49
мерси :)
an0n1mk0
08-16-2011, 14:04
Тази програма става ли и за отслабване ?
nickelbackk
08-16-2011, 15:06
Даа, аз я правя над 50 дни и отслабнах, сега работя за стягане. А нйкой ще напише ли нещо па темата все пак? :D
ubuntureload
08-16-2011, 19:44
Мацко премири се, ще си останеш със сочна пyтka!
ThroughStruggle
08-16-2011, 19:47
Само не разбрах какъв е проблемът - това не ти харесва, или...?
Аз лично смятам, че всяка жена е различна "там долу" и точно това е интересното. :)
nickelbackk
08-16-2011, 19:47
Мацко премири се, ще си останеш със сочна пyтka! Боже мили! :X :X А ти се научи да пишеш ..ако ли не - ПРЕМИРИ си с неграмотността ..
nickelbackk
08-16-2011, 19:50
Само не разбрах какъв е проблемът - това не ти харесва, или...?
Аз лично смятам, че всяка жена е различна "там долу" и точно това е интересното. :) Не че не ми харесва, то и аз не сам много наясно как стоят нещата, но искам кoжата някак да се стегне.. дразни ме.
ThroughStruggle
08-16-2011, 19:54
Предполагам, че това, за което говориш е венериния хълм, иначе казано "триъгълника" или частта над половите органи.
Генетично е заложено в тялото ти къде то ще натрупва повече мазнини - точно затова има жени с по-големи дупета и тънки талии, както и обратното. Или хора с бузести лица и слаби тела.
Може би просто твоето тяло е склонно да трупа мазнини в подкоремната област, и в това няма нищо лошо. Не смятам, че това по някакъв начин те прави непривлекателна или ще откаже някого да прави секс с теб.
Не съм много запозната с въпроса, но не виждам как мазнините в тази област могат да се изгорят с упражнения. Може би, ако теглото ти е все още леко наднормено, подлагане на една здравословна диета ще ти помогне, но до някаква степен.
Просто се научи да обичаш тялото си. Тогава и другите ще започнат да го обичат.
sladkish_14
08-16-2011, 20:07
Консултирай се с фитнес-инструктор. ;)
RipTheChain
08-16-2011, 21:55
Ами това и правя в момента - работя за плочки но корема. Много благодаря за мненията!
Мнение-не прави плочки!Аз не бих го направил с някоя с плочки! :oops: :D Или ако ще правиш да са съвсем леко забележими :)
Имаше едни уреди във фитнеса, жените ги използваха. Сядаш, слагаш си краката на едни степенки(така да го кажа) и разтваряш се разкрачваш (краката са свити в коленете) или събираш (обратното). Мисля, че те са за теб. Другото, което ще те посъветвам, е да бягаш. Ама не кросчета, ами спринтове. Кратки - по 30м.
Иии не ги слушай за корема, ти си имай плочки, пък на който не му харесва да си ходи при 90% от жените, които нямат ;)
Можеш да стегнеш всичко друго ,но кожата май няма да можеш .