PDA

View Full Version : Първи път

mayna
08-16-2011, 20:32
Честно да ви кажа въобще не съм търсил подобни теми и незнам да ли има ,но ще пиша!

Аз съм момче на 16 съм и след около 2 дена и половина ще ми е първия път !!(със сигурност)
Много пъти имах възможност да го направя но съм един тъп насраняк :D
Не ме е страх от друго а от това че възможностите ми бяха с девствени момичета...А не искам да им направя нещо по някакъв начин(дано да ме разберете, все пак и аз не знам точно как става!)

И сега към темата.
Въпрос към момчетата : Как си го поискахте ?
въпрос 2 : Как започнахте?

Въпрос към момичетата : Как да разбера ако момичето иска секс ?
въпрос 2 : Вие как реагирахте когато първия път момчето поиска?(не питам за първия път когато го направихте а за първия път когато ПОИСКА да го правите !!!)

CupcakeKitty
08-16-2011, 20:37
Ем да си търсил ве..

LetEliIn
08-16-2011, 20:53
CupcakeKitty това на подписа ти от филм ли е??

CupcakeKitty
08-16-2011, 20:56

Да, от филм е ^_^

GossipGirl89
08-16-2011, 20:58
Не е нужно да я питаш "Искаш ли да правим секс?" - има си целувки, прегръдки, натискане... и в един момент се подразбира накъде отиват нещата :) Действай бавно обаче, за да видиш реакциите на момичето - ако не ти се дърпа, не ти бута ръцете и т.н., значи е навита.

buzzzz
08-16-2011, 21:25
Не е нужно да я питаш "Искаш ли да правим секс?" - има си целувки, прегръдки, натискане... и в един момент се подразбира накъде отиват нещата :) Действай бавно обаче, за да видиш реакциите на момичето - ако не ти се дърпа, не ти бута ръцете и т.н., значи е навита.

+

Извинявай, ама бахти малоумните въпроси задаваш.

reperw
08-17-2011, 08:40
при мене стана така :

Аз си седях и си лафех с едни момчета нещо ( бях ме на купон ) и едно момиче дойде седна до мен постоя 5 мин и ме хвана за....половия орган :D аз само я погледнах иииии после отидохме в една стая и така :D :D

08-17-2011, 08:45
яма нужда
miminko

Gr0zDan0v
08-17-2011, 08:47
при мене стана така :

Аз си седях и си лафех с едни момчета нещо ( бях ме на купон ) и едно момиче дойде седна до мен постоя 5 мин и ме хвана за....половия орган :D аз само я погледнах иииии после отидохме в една стая и така :D :D

бате ти 100% си девствен ... :lol:

marilyn
08-17-2011, 11:13
Искаш да правиш секс, а не знаеш как да си поискаш... еми казаха ти го преди мен-целувки, прегръдки, натискане, щом не те отблъсне, значи всичко е ок. Първият път, когато ми поискаха секс бях малко шашната де, покани ме у тях, аз отидох, започнахме да се натискаме и като видях на къде отиват нещата му казах, че сега не е момента... и аз като теб не исках първият ми път да е с девствен. :):):)

fenkaaa
08-17-2011, 12:23
Въпрос към момичетата : Как да разбера ако момичето иска секс ?
въпрос 2 : Вие как реагирахте когато първия път момчето поиска?(не питам за първия път когато го направихте а за първия път когато ПОИСКА да го правите !!!)

1. Ами как да разбереш.. след като си го поискаш (примерно бръкнал си и в гащите и тя не се дърпа или ти отговаря на целувките и т.н,защото със сигурност ще знае какво следва) ако не се дърпа,значи и тя го иска ;)

2. Отидох при него и знаех какво ще стане,така че не ми беше странна реакцията :)

PS: Как така разбра,че след 2 дена и "половина" ще правиш секс ? :D

cookie_master
08-17-2011, 13:38
яма нужда
miminko :shock:

Claymore
08-17-2011, 13:39

Да, от филм е ^_^

Реквием за една мечта

По темата: Винаги съм попадала на много вулгарни или груби. Не е нужно да питаш. Просто я целуваш. Не я стискай или нещо подобно. Ако тя не иска просто ще се дръпне.

kyon
08-17-2011, 13:43
яма нужда
miminko

Я го банн-ваите този бе :shock: :lol:

Claymore
08-17-2011, 13:47
яма нужда
miminko

Я го банн-ваите този бе :shock: :lol:

Този не го ли даваха при Мартин Карбовски. Едно 11-годишно момче от кофата ни показа чат с него. :shock:

kyon
08-17-2011, 13:49
^ Не се знае дали е същия.. Такива изроди има много.

Поне да се покриваха, а тоя пред целия форум направи сеира..

Claymore
08-17-2011, 13:53
^ Всъщност се казваше Иван [от Карбовски, както и този]. А със същия беше разговора в Кофата.

kyon
08-17-2011, 14:03
Може и така да е.. Аз не споря :) Иначе пак си е потресаващо..
Голяма смелост имаш, нещастник 8-)

mayna
08-17-2011, 20:32
Благодаря по темата !!

аз съм нов ... ъъъ кой е тоя ?

kyon
08-17-2011, 22:38
Благодаря по темата !!

аз съм нов ... ъъъ кой е тоя ?

И той е нов, ама май е някакъв педофил :lol:

coollove9
08-18-2011, 19:39
Ако момичето иска секс то ще си личи по погледа, по държанието с тебе и със сигурност по лек намек.
Реакцията беше съвсем нормална беше ми и без това за първи път малко ме беше страх, но понеже го исках и се престраших да го направя. Попита ме дали съм готова и аз само погледнах странно малко и оплашено и добре, че беше по-упорит и реши направо да действа, че ако ме слуша нямаше да стигнеме до никъде :-D