PDA

View Full Version : Страх

toromon
08-16-2011, 21:05
хора не знам на кого да се оплача, и се надявам да съм оцелил правилните хора :) та значи на 14 години съм и от малък ме е страх от тъмното и нощем спя със завита глава, мисля че на 14 години не е нормално, а за да не ме е страх толкова стоя до късно за да спя по малко през ноща :cry: много ми е гадно , чувствам се като бебе :( как да сра да се страхувам от тъмното моля ви да съвет , говоря сериозно и моля до не ми пишете подигравателни коментари, ще съм ви много благодарен за съветите защото не мога повече така :( 8-[

cwetelina21
08-16-2011, 21:10
иди при някоя бабка да ти лее коршум

toromon
08-16-2011, 21:20
пробвал съм не помага , даже съм ходил восък да ми леят :(

cookie_master
08-17-2011, 17:20
от какво те е страх?
да не са те плашили от малък с някакви чудовища и да ти е останало като травма?

gugenceto2
08-19-2011, 17:14
Всеки се страхува от нещо.Твоето е тъмнината.Ще ти кажа нещо-Най-добрият начин да се справиш е да се изправиш срещу страха си.Тоест да постоиш малко в тъмна стая.Ако не припаднеш или не се напикаеш от страх :D :D :D значи всичко е ОК.

kyon
08-19-2011, 17:20
И мен преди ме беше страх от тъмното, а сега го обожавам.
Не се крие таласъм под леглото ти спокойно.

Anesha17
08-19-2011, 18:43
How to get over your fear of dark : as soon as you turn the lights off,start masturbating.no monster wants to see that shit.While doing it,stare at the corner and whisper tenderly - ''this is for you''.........
axaxaxaxa,това ще ти помогне ли?
Амиии,спи на светната лампа,хаха

darkPaladin
08-19-2011, 22:57
това е нормално когато си сам в тъмното твоите сетива се изострят и най-малкия шум те стряска

кажи от какво те е страх точно от самата тъмнина или от нещото в нея?

защото в нея няма нищо

gugenceto2
08-20-2011, 12:28
това е нормално когато си сам в тъмното твоите сетива се изострят и най-малкия шум те стряска

кажи от какво те е страх точно от самата тъмнина или от нещото в нея?

защото в нея няма нищо

:)

xXxPrivateLovexXx
08-20-2011, 12:31
How to get over your fear of dark : as soon as you turn the lights off,start masturbating.no monster wants to see that shit.While doing it,stare at the corner and whisper tenderly - ''this is for you''.........
Амиии,спи на светната лампа,хаха

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
+1...

lili12
08-21-2011, 19:23
Защо не спиш на светната лампа? Или пък извикай някой приятел една нощ да спи при теб за да се успокоиш :) Недей да лягаш толкова късно според мен :( Легни си, пусни си телевизия или почети книга.Ще се разсееш и неусетно ще заспиш :wink:

SmilezZz
08-21-2011, 21:25
Мен преди също ме беше страх от тъмното. И когато ми направи отделна стая ,първите дни да не ти кажа какво ми беше. Страх ме беше даже да седя в тъмна стая,камо ли пък да заспя. И си спинках на светната лампа. И след време свикнах и сега ми е мега яко сама в стаята,особено когато е тъмно. Отпусни се . . Няма от какво да те е страх. Просто се бори със страха си и ще видиш,че ще успееш.

08-21-2011, 23:06
Амиии,спи на светната лампа,хаха :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

zlatit0o
08-21-2011, 23:07
А аз какво да кажа, че съм сама на етажа и точно като си отворя вратата пред мен има една отворена тераса през която всеки може да влезе?
Лятото ми е много гадно в стаята ми, защото си отварям вратата и прозореца и постоянно имам чувството, че има някой. Зимата сякаш не ме е толкова шубе, всичко ми е затворено, топличко ми е под големите завивки + едно готино филмче. Лягай си на време! Като казвам на време имам предвид 22-23ч. докато още другите у вас не са заспали. Успех!