View Full Version : Интимни отношения с бившата на приятел
CanisDirus
08-17-2011, 12:32
Е изкажете се по този въпрос. Под бивша се разбира да са имали връзка, а не да е била някой one-night-stand - в този случай баджаначествето е разрешено.
Говорим да имаш интимни отношения с бившата на добър приятел. Редно ли е това?
Bro-Code е твърдо пртив това, освен ако нямаш изрично позволение и все пак не е ли курвенско? Питам
Сегашния ми приятел е бивш на моя приятелка,но какво е техния 1 месец,в сравнение с нашата връзка сега.В началото и казах,не обичам да правя курвенски номера.
CanisDirus
08-17-2011, 12:40
Темата е адресирана към мъжете. Жените с техните курвенски номера ги знаем.
За тях подобни неща са нормални, че дори и повод за радост.
Да спиш с двама братя - малък шлем.
Да спиш с баща и син - голям шлем.
ЕТЦ.
naQkataRaota
08-17-2011, 13:25
Зависи какви са чувствата и на тримата. Ако на първия не му е пукало много много за момичето, пък между втория и момичето има нещо по-сериозно, мисля, че е оправдано. Също ако и на тримата тотално не им пука
Но за всички други случаи е курвенско, дори и от страна на мъжкото
SisiStrange
08-17-2011, 13:36
Такива неща никога, ако искаш да си запазиш приятелството. Даже и връзката им да не е била сериозна, пак го има дразненето.
Ако наистина искаш да си с това момиче, а не да е поредната ти бройка, не може винаги да се съобразяваш с другите. Все пак тя му е бивша, не си им развалил ти връзката... Най-добре да говориш с него и да решиш какво да правиш. Ама ако всичко е само за секс, по-добре заеби и не се занимавай.
NomNomNom
08-17-2011, 15:22
Зависи каква е ситуацията , каква е била връзката , какви отношения се искат за в бъдеще , каква, като цяло е мацката , за нещо сериозно ако става дума.
Не знам , но принципно подобно нещо не се увенчава с успех.
В сми , стига да има и някаква по-интелектуална страна на връзката , която да е водеща , ако наистина много си допадат характери , интереси , вече не звучи толкова зле.
Както се изказаха обаче, женски - курвенски мнения не се искат, ама аз пак да се разпиша ;д
Момиче съм и все пак не го одобрявам. Ако скъсам с приятеля ми последния човек на когото ще се нахвърля да ме "утешава" ще е най-добрия му приятел! Не защото е лошо момчето, а защото знам какви са им отношенията.
Също така - не бих тръгнала с бившия на някоя приятелка. По простата причина, че мразя бившите на приятелките ми. Като съм видяла как я е наранил, убий ме ама няма да се хвана и аз на хорото.
Ако наистина искаш да си с това момиче, а не да е поредната ти бройка, не може винаги да се съобразяваш с другите. Все пак тя му е бивша, не си им развалил ти връзката... Най-добре да говориш с него и да решиш какво да правиш. Ама ако всичко е само за секс, по-добре заеби и не се занимавай.
точно! =;
FuckedUp
08-17-2011, 16:55
Е нали е БИВША?
Alabalaportokala
08-17-2011, 17:05
Че това е класика. Бившата на приятел да дойде да ти плаче на рамото и след това да я оправиш за приятеля си :grin: .
Все пак зависи какви са взаимоотношенията ти с дадения приятел. Ако сте дългогодишни и близки приятели не бих го одобрил, в останалите случаи без да се замисля бих го направил...Така правя и услуга на човека. Задоволявам му бившото гадже вместо него... Че незадоволените жени са много опасни :D
anonymous708973
08-17-2011, 17:28
По простата причина, че мразя бившите на приятелките ми. Като съм видяла как я е наранил, убий ме ама няма да се хвана и аз на хорото.
Значи задължително те са виновни, а не приятелките ти?
cookie_master
08-17-2011, 17:33
много зависи в какви отношения са били момичето и приятеля ти
и все пак не смятам,че е редно :?
По простата причина, че мразя бившите на приятелките ми. Като съм видяла как я е наранил, убий ме ама няма да се хвана и аз на хорото.
Значи задължително те са виновни, а не приятелките ти?
Да! Досега не съм видяла бившо гадже на някоя от приятелките ми, който да е читав и да са скъсали не по негова вина.
CanisDirus
08-17-2011, 20:44
Смятай колко са ти прости приятеликите, за да се хващат само с идиоти :lol:
naQkataRaota
08-18-2011, 18:15
^това и много умни го правят ...че и най-лошото: повтарят и потретват след първия идиот
NomNomNom
08-18-2011, 18:23
^това и много умни го правят ...че и най-лошото: повтарят и потретват след първия идиот
Няма такова нещо.
Ако си наистина момиче на място , няма да се хванеш с идиот.
Какво по дяволите означава момиче на място на 16?!?!?! Възрастта, в която све още опознваш хората, натрупваш житейски опит, ама вече "момиче на място". Това, че приятелките ми попадат само на идиоти, не означава че са прости, а че вече все по-трудно става да намериш момче, на което мозъка му побира малко повече информация от това "кого да наеба?" или "тая па е мноо проста".
Bro-code? Nice..!
Човече...тфа е много относително..има голямо занчение кои колко я е харесвал и харесва..щот примерно аз..на някои бивши не държа толкова много ,но има определени които някак няма да ми е приятно...тфа от моя гледна точка..ама ти си го познаваш твоя фр ти тряя си знаеш?За какви интимни отношения точно говориш с нея?
Голямо значение,на какво ниво е връзката ти с нея..какво мисли тя по въпроса..ии ти също дали я виждаш като трайна или не...
Ако мислиш нещата да бъдат сериозни...100% тряя му кажеш щот брат той ще си разбере каквото и да правиш,тук няма полза от криене прикриване мишкаруване или както и да го кажа...
Аз за жалост съм попадал в подобна стиуация..момчето не ми беше най-добър приятел..но ми беше доста добър ии като цяло го харесвах супер мн като човек и приятел...ноо уви след това което стана с мен ии негова бивша дет се казва вече и по скаипа неще да ми пише... :(
Е все пак наруших Бро-кода и си плача? Заслужих си го признавам си...ии аз не бях преценил добре ситуацията...повече си струваше да имам приятел като него от колкото...приятелка като нея...
Не знам дали съм ти помогнал с каквото и да....но мога да те посъветвам да започнеш с намеци към тво фр за нея и да видиш как ще реагира...там примерно да му кажеш ,че ти пише ,че те харесва без да му казваш ,че вземаш никакво отношение по-въпроса ии спрямо неговата реакция да мислиш пак...
Кофти дилема...успех....
ccdesigns
08-19-2011, 00:41
Нали е БИВША. Къде е проблемът? Аз лично никога не бих направил проблем. Щом съм решил, че не е за мен, защо друг да не я вземе за него?
NomNomNom
08-19-2011, 01:02
Какво по дяволите означава момиче на място на 16?!?!?! Възрастта, в която све още опознваш хората, натрупваш житейски опит, ама вече "момиче на място". Това, че приятелките ми попадат само на идиоти, не означава че са прости, а че вече все по-трудно става да намериш момче, на което мозъка му побира малко повече информация от това "кого да наеба?" или "тая па е мноо проста".
Тези в университета вече са по-кротки . Или тези с бакалавърска степен. Кажи на приятелките ти да сменят категорията "гъзета" със стабилни млади мъже.
Тези в университета вече са по-кротки . Или тези с бакалавърска степен. Кажи на приятелките ти да сменят категорията "гъзета" със стабилни млади мъже. :lol: