.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Интимни отношения с бившата на приятел

Е изкажете се по този въпрос. Под бивша се разбира да са имали връзка, а не да е била някой one-night-stand - в този случай баджаначествето е разрешено.

Говорим да имаш интимни отношения с бившата на добър приятел. Редно ли е това?
    Bro-Code е твърдо пртив това, освен ако нямаш изрично позволение и все пак не е ли курвенско? Питам
    ...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Сегашния ми приятел е бивш на моя приятелка,но какво е техния 1 месец,в сравнение с нашата връзка сега.В началото и казах,не обичам да правя курвенски номера.

Темата е адресирана към мъжете. Жените с техните курвенски номера ги знаем.
    За тях подобни неща са нормални, че дори и повод за радост.
    Да спиш с двама братя - малък шлем.
    Да спиш с баща и син - голям шлем.

ЕТЦ.
    ...

Зависи какви са чувствата и на тримата. Ако на първия не му е пукало много много за момичето, пък между втория и момичето има нещо по-сериозно, мисля, че е оправдано. Също ако и на тримата тотално не им пука

Но за всички други случаи е курвенско, дори и от страна на мъжкото

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Такива неща никога, ако искаш да си запазиш приятелството. Даже и връзката им да не е била сериозна, пак го има дразненето.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ако наистина искаш да си с това момиче, а не да е поредната ти бройка, не може винаги да се съобразяваш с другите. Все пак тя му е бивша, не си им развалил ти връзката... Най-добре да говориш с него и да решиш какво да правиш. Ама ако всичко е само за секс, по-добре заеби и не се занимавай.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Зависи каква е ситуацията , каква е била връзката , какви отношения се искат за в бъдеще , каква, като цяло е мацката , за нещо сериозно ако става дума.
    Не знам , но принципно подобно нещо не се увенчава с успех.
    В сми , стига да има и някаква по-интелектуална страна на връзката , която да е водеща , ако наистина много си допадат характери , интереси , вече не звучи толкова зле.

Както се изказаха обаче, женски - курвенски мнения не се искат, ама аз пак да се разпиша ;д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Guest
    Момиче съм и все пак не го одобрявам. Ако скъсам с приятеля ми последния човек на когото ще се нахвърля да ме "утешава" ще е най-добрия му приятел! Не защото е лошо момчето, а защото знам какви са им отношенията.
    Също така - не бих тръгнала с бившия на някоя приятелка. По простата причина, че мразя бившите на приятелките ми. Като съм видяла как я е наранил, убий ме ама няма да се хвана и аз на хорото.

Повече от фен Аватара на vassy
    Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Ако наистина искаш да си с това момиче, а не да е поредната ти бройка, не може винаги да се съобразяваш с другите. Все пак тя му е бивша, не си им развалил ти връзката... Най-добре да говориш с него и да решиш какво да правиш. Ама ако всичко е само за секс, по-добре заеби и не се занимавай.
    точно!
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Е нали е БИВША?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен
    Че това е класика. Бившата на приятел да дойде да ти плаче на рамото и след това да я оправиш за приятеля си .

Все пак зависи какви са взаимоотношенията ти с дадения приятел. Ако сте дългогодишни и близки приятели не бих го одобрил, в останалите случаи без да се замисля бих го направил...Така правя и услуга на човека. Задоволявам му бившото гадже вместо него... Че незадоволените жени са много опасни

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    По простата причина, че мразя бившите на приятелките ми. Като съм видяла как я е наранил, убий ме ама няма да се хвана и аз на хорото.
    Значи задължително те са виновни, а не приятелките ти?

Супер фен Аватара на cookie_master
    много зависи в какви отношения са били момичето и приятеля ти
    и все пак не смятам,че е редно
    МОМИЧЕ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    По простата причина, че мразя бившите на приятелките ми. Като съм видяла как я е наранил, убий ме ама няма да се хвана и аз на хорото.
    Значи задължително те са виновни, а не приятелките ти?
    Да! Досега не съм видяла бившо гадже на някоя от приятелките ми, който да е читав и да са скъсали не по негова вина.

Смятай колко са ти прости приятеликите, за да се хващат само с идиоти
    ...

^това и много умни го правят ...че и най-лошото: повтарят и потретват след първия идиот

Цитирай Първоначално написано от naQkataRaota
    ^това и много умни го правят ...че и най-лошото: повтарят и потретват след първия идиот
    Няма такова нещо.

Ако си наистина момиче на място , няма да се хванеш с идиот.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Guest
    Какво по дяволите означава момиче на място на 16?!?!?! Възрастта, в която све още опознваш хората, натрупваш житейски опит, ама вече "момиче на място". Това, че приятелките ми попадат само на идиоти, не означава че са прости, а че вече все по-трудно става да намериш момче, на което мозъка му побира малко повече информация от това "кого да наеба?" или "тая па е мноо проста".

Град
    Варна
    Bro-code? Nice..!
    Човече...тфа е много относително..има голямо занчение кои колко я е харесвал и харесва..щот примерно аз..на някои бивши не държа толкова много ,но има определени които някак няма да ми е приятно...тфа от моя гледна точка..ама ти си го познаваш твоя фр ти тряя си знаеш?За какви интимни отношения точно говориш с нея?
    Голямо значение,на какво ниво е връзката ти с нея..какво мисли тя по въпроса..ии ти също дали я виждаш като трайна или не...
    Ако мислиш нещата да бъдат сериозни...100% тряя му кажеш щот брат той ще си разбере каквото и да правиш,тук няма полза от криене прикриване мишкаруване или както и да го кажа...
    Аз за жалост съм попадал в подобна стиуация..момчето не ми беше най-добър приятел..но ми беше доста добър ии като цяло го харесвах супер мн като човек и приятел...ноо уви след това което стана с мен ии негова бивша дет се казва вече и по скаипа неще да ми пише...
    Е все пак наруших Бро-кода и си плача? Заслужих си го признавам си...ии аз не бях преценил добре ситуацията...повече си струваше да имам приятел като него от колкото...приятелка като нея...
    Не знам дали съм ти помогнал с каквото и да....но мога да те посъветвам да започнеш с намеци към тво фр за нея и да видиш как ще реагира...там примерно да му кажеш ,че ти пише ,че те харесва без да му казваш ,че вземаш никакво отношение по-въпроса ии спрямо неговата реакция да мислиш пак...
    Кофти дилема...успех....

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Нали е БИВША. Къде е проблемът? Аз лично никога не бих направил проблем. Щом съм решил, че не е за мен, защо друг да не я вземе за него?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Какво по дяволите означава момиче на място на 16?!?!?! Възрастта, в която све още опознваш хората, натрупваш житейски опит, ама вече "момиче на място". Това, че приятелките ми попадат само на идиоти, не означава че са прости, а че вече все по-трудно става да намериш момче, на което мозъка му побира малко повече информация от това "кого да наеба?" или "тая па е мноо проста".
    Тези в университета вече са по-кротки . Или тези с бакалавърска степен. Кажи на приятелките ти да сменят категорията "гъзета" със стабилни млади мъже.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Тези в университета вече са по-кротки . Или тези с бакалавърска степен. Кажи на приятелките ти да сменят категорията "гъзета" със стабилни млади мъже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си