- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интимни отношения с бившата на приятел
Е изкажете се по този въпрос. Под бивша се разбира да са имали връзка, а не да е била някой one-night-stand - в този случай баджаначествето е разрешено.
Говорим да имаш интимни отношения с бившата на добър приятел. Редно ли е това?
Bro-Code е твърдо пртив това, освен ако нямаш изрично позволение и все пак не е ли курвенско? Питам
...
Темата е адресирана към мъжете. Жените с техните курвенски номера ги знаем.
За тях подобни неща са нормални, че дори и повод за радост.
Да спиш с двама братя - малък шлем.
Да спиш с баща и син - голям шлем.
ЕТЦ.
...
Зависи какви са чувствата и на тримата. Ако на първия не му е пукало много много за момичето, пък между втория и момичето има нещо по-сериозно, мисля, че е оправдано. Също ако и на тримата тотално не им пука
Но за всички други случаи е курвенско, дори и от страна на мъжкото
Такива неща никога, ако искаш да си запазиш приятелството. Даже и връзката им да не е била сериозна, пак го има дразненето.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако наистина искаш да си с това момиче, а не да е поредната ти бройка, не може винаги да се съобразяваш с другите. Все пак тя му е бивша, не си им развалил ти връзката... Най-добре да говориш с него и да решиш какво да правиш. Ама ако всичко е само за секс, по-добре заеби и не се занимавай.
Зависи каква е ситуацията , каква е била връзката , какви отношения се искат за в бъдеще , каква, като цяло е мацката , за нещо сериозно ако става дума.
Не знам , но принципно подобно нещо не се увенчава с успех.
В сми , стига да има и някаква по-интелектуална страна на връзката , която да е водеща , ако наистина много си допадат характери , интереси , вече не звучи толкова зле.
Както се изказаха обаче, женски - курвенски мнения не се искат, ама аз пак да се разпиша ;д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Момиче съм и все пак не го одобрявам. Ако скъсам с приятеля ми последния човек на когото ще се нахвърля да ме "утешава" ще е най-добрия му приятел! Не защото е лошо момчето, а защото знам какви са им отношенията.
Също така - не бих тръгнала с бившия на някоя приятелка. По простата причина, че мразя бившите на приятелките ми. Като съм видяла как я е наранил, убий ме ама няма да се хвана и аз на хорото.
точно!Първоначално написано от buzzzz
![]()
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Е нали е БИВША?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Че това е класика. Бившата на приятел да дойде да ти плаче на рамото и след това да я оправиш за приятеля си.
Все пак зависи какви са взаимоотношенията ти с дадения приятел. Ако сте дългогодишни и близки приятели не бих го одобрил, в останалите случаи без да се замисля бих го направил...Така правя и услуга на човека. Задоволявам му бившото гадже вместо него... Че незадоволените жени са много опасни![]()
Значи задължително те са виновни, а не приятелките ти?Първоначално написано от theeye770
много зависи в какви отношения са били момичето и приятеля ти
и все пак не смятам,че е редно![]()
МОМИЧЕ!
Да! Досега не съм видяла бившо гадже на някоя от приятелките ми, който да е читав и да са скъсали не по негова вина.Първоначално написано от PinkPan7her
Смятай колко са ти прости приятеликите, за да се хващат само с идиоти![]()
...
^това и много умни го правят ...че и най-лошото: повтарят и потретват след първия идиот
Няма такова нещо.Първоначално написано от naQkataRaota
Ако си наистина момиче на място , няма да се хванеш с идиот.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Какво по дяволите означава момиче на място на 16?!?!?! Възрастта, в която све още опознваш хората, натрупваш житейски опит, ама вече "момиче на място". Това, че приятелките ми попадат само на идиоти, не означава че са прости, а че вече все по-трудно става да намериш момче, на което мозъка му побира малко повече информация от това "кого да наеба?" или "тая па е мноо проста".
Bro-code? Nice..!
Човече...тфа е много относително..има голямо занчение кои колко я е харесвал и харесва..щот примерно аз..на някои бивши не държа толкова много ,но има определени които някак няма да ми е приятно...тфа от моя гледна точка..ама ти си го познаваш твоя фр ти тряя си знаеш?За какви интимни отношения точно говориш с нея?
Голямо значение,на какво ниво е връзката ти с нея..какво мисли тя по въпроса..ии ти също дали я виждаш като трайна или не...
Ако мислиш нещата да бъдат сериозни...100% тряя му кажеш щот брат той ще си разбере каквото и да правиш,тук няма полза от криене прикриване мишкаруване или както и да го кажа...
Аз за жалост съм попадал в подобна стиуация..момчето не ми беше най-добър приятел..но ми беше доста добър ии като цяло го харесвах супер мн като човек и приятел...ноо уви след това което стана с мен ии негова бивша дет се казва вече и по скаипа неще да ми пише...![]()
Е все пак наруших Бро-кода и си плача? Заслужих си го признавам си...ии аз не бях преценил добре ситуацията...повече си струваше да имам приятел като него от колкото...приятелка като нея...
Не знам дали съм ти помогнал с каквото и да....но мога да те посъветвам да започнеш с намеци към тво фр за нея и да видиш как ще реагира...там примерно да му кажеш ,че ти пише ,че те харесва без да му казваш ,че вземаш никакво отношение по-въпроса ии спрямо неговата реакция да мислиш пак...
Кофти дилема...успех....
Нали е БИВША. Къде е проблемът? Аз лично никога не бих направил проблем. Щом съм решил, че не е за мен, защо друг да не я вземе за него?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Тези в университета вече са по-кротки . Или тези с бакалавърска степен. Кажи на приятелките ти да сменят категорията "гъзета" със стабилни млади мъже.Първоначално написано от theeye770
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от NomNomNom
![]()