View Full Version : Сигурност
Има ли възможност да се забременее с презерватив? На всички кутийки пише, че предпазват в 97% от случаите, а с останалите 3 какво става? Късат се или малките юнаци преминават някак през латекса. Познавате ли забременели, въпреки презерватива? :-o
Не познавам,но има възможност,да .. ако се скъса единственият начин :)
Само ако презерватива се скъса или изхлузи е възможно момичето да забременее.
Най-вероятно тези 3 % идват от това,че може да се скъса презерватива или да се изхлузи. Няма как сперматозоидите на минат през латекс :shock:
http://svejo.net/801869-nepriqtnata-istina-za-prezervativite
не вярвам много на това ама все пак...
с приятеля ми го правихме 3 дни след като ми свърши менструацията, без кондом..но беше прекъснат акт...възможно ли е да се забременее в такъв случай?
kalpazanka
08-18-2011, 11:14
с приятеля ми го правихме 3 дни след като ми свърши менструацията, без кондом..но беше прекъснат акт...възможно ли е да се забременее в такъв случай?
Колко дни ти е МЦ?
Колко дни ти е МЦ?
5 дни ... от половия акт мина седмица
MojoJojo88
08-18-2011, 11:41
Колко дни ти е МЦ?
5 дни ... от половия акт мина седмица
:D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:
kalpazanka
08-18-2011, 11:50
^Радвам се, че ти е смешно, ама на мен ми се реве!
Още повече, че нямам оръжие. И още нещо- трета клавиатура похабявам безславно.
Който е със слаби нерви да не чете по-надолу.
Jan3, къде си тръгнала да се въргаляш, като не можеш да направиш разлика между цикъл и менструация? До тук с елементарната част. Имаш ли идея какво е овулация и как се смята?! А знаеш ли какво може да лепнеш, като позволяваш да те ръгат без презерватив?!
MojoJojo88
08-18-2011, 12:05
^Радвам се, че ти е смешно, ама на мен ми се реве!
Още повече, че нямам оръжие. И още нещо- трета клавиатура похабявам безславно.
А как няма да ми е смешно...то е толкова жалко, че ме избива на нечовешки смех
Който е със слаби нерви да не чете по-надолу.
Jan3, къде си тръгнала да се въргаляш, като не можеш да направиш разлика между цикъл и менструация? До тук с елементарната част. Имаш ли идея какво е овулация и как се смята?! А знаеш ли какво може да лепнеш, като позволяваш да те ръгат без презерватив?!
Бас държа, че ще получиш няколко стимулиращи "НЕ"-та :razz:
ДА, имам напредстава какво е и ми е ясно, че не трябваше да става без кондом! Но трябва да знам каква е опасността от забременяване...
dimitar_ak
08-18-2011, 12:46
Момиче, определи си овулацията и ще разбереш има ли опасност или не.
сега е 14 ден...за тогава се падат 7-ми и 10-ти
dream1707
08-18-2011, 13:02
Как си пресмяташ овулацията като не знаеш какво е месечен цикъл :? :-o
По темата.. Предполагам тези 3 процента са от скъсване или изхлузване.. то друг начин няма... съмнява ме да могат да преминат през латекса :D
Ще следя темата*. Онзи ден приятелят ми ми каза, че ако правим секс ще е без презерватив, защото чувството за него било гадно и неприятно .. Според мен е опасно и .... :(
Един съвет, не го прави без презерватив. Първо за твоя сигурност , пък не вярвам и на твоя да му се тика количка. Пък и болести се предават така.
MojoJojo88
08-18-2011, 14:48
сега е 14 ден...за тогава се падат 7-ми и 10-ти
И как я сметна? Ти дори не казва колко дни ти е МЦ.... :D
чувството за него било гадно и неприятно ..
гадно и неприятно?! лол .. хем му е гадно, хем прави секс... не разбирам :-o ...
Мисля, че е било колкото до те навие, а не че наистина му е гадно, но това си крие рисковете ... болести, бебета, притеснения... :?
... ако и двамата НЯМАТЕ болести, които се предават по полов път можеш да пиеш противазачатъчни...
в противен случай презервативите са единствения начин за предпазване от болести предавани по полов път :)
по темата:не са ли 99% ... както и да е ... тези 3 или там колкото са проценти би трябвало да са в случай на изхлузване или късане, както вече казаха :)
"Ефективността на презервативите в предотвратяването на зачатието се изчислява на 99,85. "
Ще следя темата*. Онзи ден приятелят ми ми каза, че ако правим секс ще е без презерватив, защото чувството за него било гадно и неприятно .. Според мен е опасно и .... :(
Много "нежен" полов орган имал приятеля ти...