View Full Version : Трябва да се действа ...
Не искам да се хваля с това, но на пияна глава мисля по-добре от колкото на трезва :-x
Винаги пиян съм изкарвал най-добри оценки и винаги пийнал съм правил най-големите си любовни афери :-x на трезво 1 номер на момиче не съм взел (ДОКАЗАНО !!!) а пийнал - почти нямам пропуски (върви го разбери 0.о) :-x :-x :-x :-x
Абсолютно ясно ми е, че алкохола ми е враг, но мисля, че по друг начин не мога да се отпусна до толкова, че да стана човека който съм след чашка ...
На трезво нещо не ми стиска да правя неща, които пийнал ги правя и първите пъти след като се събудя си казвах "Грешка беше !!!", но после си казвах/м "хех .. не беше грешка, но дали е правилно ще разберем"
Май ще бъде така дукато не се науча да използвам алкохола като приятел, а не той мен... и имам идея как ще стане дори и да отнеме време с удоволствие се бих оттървал от това бреме :)
Факт е също, че отивайки на среща в трезво състояние след това не ме ебават, но за утре стария има план 8-)
Исках просто да споделя част от това, което мисля, за да ми олекне малко :) а и да си концентрирам мислите :)
>> Благодаря за критиките.
Това какво общо има с любовта? Любов към алкохола ли?
elysunny
08-17-2011, 22:42
как го почнахте с темите : любов към алкохола, любов към гоблените, любов към косата :lol:
как го почнахте с темите : любов към алкохола, любов към гоблените, любов към косата :lol:
Любов към тревата, любов към земята, любов към жената..
FuckedUp
08-17-2011, 23:01
Ъм, добре!
cigarettekisses
08-17-2011, 23:23
Алкохолик ли ще ставаш? 8-)
ПраЙ му сметка за к'во става въпрос... щом те ебават само като си пиян, а на трезво не струваш нищо...
Мега грозно.
Извинявай. Сеш'се...
FantaMen
08-17-2011, 23:57
Аз съм подобен случай...Приятелката ми иска да ме изчука докато и пиша SMS след работа ...( работата ми беше раздавай флаери до 2 после пиеш без пари на корем) и винаги по SMS-те разбираше кога съм пиян...Та идеята ми е че винаги съм имал повече смелост когато съм на някоя чашка...А трезвен винаги ми е било в пъти по трудно... (не че не съм го правил но е най-лесно като си на градус)
LambOfGod
08-17-2011, 23:57
Нали, бе? Най-хубавите ми преживявания са на пияна глава...
Ай, наздраве!
Съзнанието ти е приело, че ти трябва алкохол за да можеш да ги правиш тия неща. Вярно е, че от една страна отпуска, но от друга хората и най-вече жените спират да те вземат на сериозно, особено като се накълвеш като сибирски водкосмук.
Опитвай се на трезво да правиш същите неща, които правиш докато си пиян, като изключиш залитанията и излагацията.
Алкохолът не е нищо друго, освен едно голямо оправдание за изразяването на дълбоките ти и първичните ти желания.
Не искам да се хваля с това, но на пияна глава мисля по-добре от колкото на трезва :-x
Винаги пиян съм изкарвал най-добри оценки и винаги пийнал съм правил най-големите си любовни афери :-x на трезво 1 номер на момиче не съм взел (ДОКАЗАНО !!!) а пийнал - почти нямам пропуски (върви го разбери 0.о) :-x :-x :-x :-x
Абсолютно ясно ми е, че алкохола ми е враг, но мисля, че по друг начин не мога да се отпусна до толкова, че да стана човека който съм след чашка ...
На трезво нещо не ми стиска да правя неща, които пийнал ги правя и първите пъти след като се събудя си казвах "Грешка беше !!!", но после си казвах/м "хех .. не беше грешка, но дали е правилно ще разберем"
Май ще бъде така дукато не се науча да използвам алкохола като приятел, а не той мен... и имам идея как ще стане дори и да отнеме време с удоволствие се бих оттървал от това бреме :)
Факт е също, че отивайки на среща в трезво състояние след това не ме ебават, но за утре стария има план 8-)
Исках просто да споделя част от това, което мисля, за да ми олекне малко :) а и да си концентрирам мислите :)
>> Благодаря за критиките.
Аз съм същия! Pазваля ме скапания алкохол, но на трезво рядко правя нещо от което да съм доволен относно момичетата :D
И какъв е плана,да отидеш пиян на среща ли?Надявай се да те отразят тогава хаха :lol:
Още не ти е дошло времето,щом още си гълташ езика пред момиче.
това е добре, но очаквах да сте малко по-агресивни :shock:
Дааа кофти е - знаем :D
Дообре ще ви кажа какъв е планът :)
Амиии довечера ще излизам с едно момиче иии съм 100% сигурен, че нещата, които искам да ги направя няма да ми стисне да ги направя :)
затова мисля да обърна 100 грама твърдо иии да видим какво ще стане :)
Преди това момиче ме харесваше ии сега излизаме или, за да ми отмъсти или за да продължим от там от където всичко свърши :) но това ще го видим довечера... втората част от плана е като всеки ден намалявам с 20 грама твърдото ии дукато свикна да се отпускам на трезво 8-)
Ааа третата част от плана за сега ще остане в тайна, а вие продължавайте да злобеете :D
А що просто не пиеш една бира като отидеш ,вместо да обръщаш миниатюрни чашки с лайняно-кафява течност ?
И ти много на сериозно се взимаш ... :? скучно
//
100 грама твърдо ? :lol: :lol: 100 грама ?? Сериозно ??? :lol:
nepowtorima
08-18-2011, 05:33
Това просто не е вярното решение! Твоя си работа!
постът е претърпял редакция
cigarettekisses
08-18-2011, 08:57
Да чуя тогава, кое е правилното ? :)
Ако предложиш нещо по-добро, което не съм го пробвал - ще те послушам ии ще почерпЪ ако свърши работа :smt066
Просто се научи да си себе си,без да ти трябва алкохол.
Нали знаеш,че алкохола те отпуска..А да си алкохолик изобщо не е яко.Мога да ти кажа,че колкото и малко да си пиян,никога не изглежда особено добре на другите.
Да чуя тогава, кое е правилното ? :)
Ако предложиш нещо по-добро, което не съм го пробвал - ще те послушам ии ще почерпЪ ако свърши работа :smt066
Взимай амфетки 8-)
втората част от плана е като всеки ден намалявам с 20 грама твърдото ии дукато свикна да се отпускам на трезво 8-)
Ти добре ли си, бе.. Колкото по-често пиеш, толкова повече тялото ти привиква към алкохола и започваш да се нуждаеш от все по-големи количества за да те врътне главата. Пий от време на време за кефа или случая, че сте се събрали някъде, а не го ползвай за средство да зарибяваш, щото какво... на всяка среща ще се млатиш ли? Един път като отидеш трезвен и като те види, че си гащник, ще се чуди кво става. Да не говорим пък, че като издрънкаш 100 грама твърдо ще цъкаш на джибри.
После ще споделя нещо, което сега го разбирам...
повече от интересноо се получава, може да няма нужда и да
пия, но това ще го реша като изляза след малко :}}}
Бреййй интересно раздаване се задава ;]
Май аз съм под ръка, хахаха
zarzamora
08-18-2011, 15:50
Алкохола може сега да ти решава проблема, че...... Но после ще има друг проблем - как да спреш да пиеш.Ама решението си е твое.Толкова ли не можеш да заговориш 1 момиче? :?
После ще споделя нещо, което сега го разбирам...
повече от интересноо се получава, може да няма нужда и да
пия, но това ще го реша като изляза след малко :}}}
Бреййй интересно раздаване се задава ;]
Май аз съм под ръка, хахаха
Интересно к'во ли ти дойде на акъла.. :D По принцип не си само ти дето не може да се отпусне пред момиче, не съм прибягвал до алкохол, но определено има и друго решение. Айде да видим какво си разбрал и как е минало .. току виж дадеш съвет и на други "нуждаещи се". :)
LeprikonA
08-18-2011, 17:27
бъдещ необвързан алкохолик :?
SmilezZz
08-18-2011, 18:45
Ти си разбрал къде е проблема. След една чашка алкохол си внушаваш,че можеш и така си имаш самочувствие. Трябва да го направиш и на трезва глава. Няма как цял живот да пиеш,за да направиш едно нещо,както трябва. Вярвай в себе си.
eXxXciTeD
08-18-2011, 20:47
Истината е, че те е срам да си мъж, алкохола просто те кара да забравиш всички тея глупости. Повярвай, всяко стойностно момиче би било супер отблъснато ако миришеш на спирт или говориш странно, научи се НЕ да си себе си, а да си този който искаш да бъдеш, без алкохол.
jeezloxxy
08-18-2011, 21:41
. Няма как цял живот да пиеш,за да направиш едно нещо,както трябва.
То това и живот не е. :?
От 20 мин се чудя как да обясня случилото се, но осъзнах, че няма смисъл :)
Решения се взимат, къде добри, къде лоши ..
Моето решение да НЕ пия мисля, че беше добро. Но нейното решение да си покани приятели - не беше от най-добрите.
Разбира се попита ме преди това, но аз естествено, че ще и кажа , че ако иска да ги вика.
Добре си прекарахме (р.с аз не се спичам от разговор с момиче, спичам се когато трябва да я целуна или неща от този тип)
Ако бяхме сами - щеше да стане нещо, нооо както се казва "тя сама си го набута", но въпреки това ще има втори опит ;]
(поне така мисля)
>> И тя така като мен много много не си показва емоциите, но за щастие аз почнах да се оттървам от това !
Последно време съм станал много положителен човек, което го бележа като голям напредък :)
TheNewReligion
08-18-2011, 22:09
http://www.lekar.bg/news-127/info-1200/%D0%A6%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B0.% D0%B5.%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D 0%B8%D0%BC%D0%BE.%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1 %8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/
Шаляляляляляляля...
LeprikonA
08-19-2011, 07:47
Последно време съм станал много положителен човек, което го бележа като голям напредък :)
а дано! иначе няма никакъв смисъл..
От 20 мин се чудя как да обясня случилото се, но осъзнах, че няма смисъл :)
Решения се взимат, къде добри, къде лоши ..
Моето решение да НЕ пия мисля, че беше добро. Но нейното решение да си покани приятели - не беше от най-добрите.
Разбира се попита ме преди това, но аз естествено, че ще и кажа , че ако иска да ги вика.
Добре си прекарахме (р.с аз не се спичам от разговор с момиче, спичам се когато трябва да я целуна или неща от този тип)
Ако бяхме сами - щеше да стане нещо, нооо както се казва "тя сама си го набута", но въпреки това ще има втори опит ;]
(поне така мисля)
>> И тя така като мен много много не си показва емоциите, но за щастие аз почнах да се оттървам от това !
Трябваше да й кажеш да не взима никой. Защо трябва да се съгласяваш? На първа среща си взела приятел... зле, батко, зле.
Да ... очаквала е да и вържа тенекия 0.о
Като цяло беше доста изненадана, че дойдох 0.о ии явно, за да не остане
зарязана си е взела компания :]
След това съжали, но това е друга тема :lol:
Чудноо аз не помня да съм обещавал нещо и да не съм го изпълнявал :/
anonymous708973
08-19-2011, 16:59
Алкохолът не е нищо друго, освен едно голямо оправдание за изразяването на дълбоките ти и първичните ти желания.
Трябваше да й кажеш да не взима никой. Защо трябва да се съгласяваш?
Да иии да.
Ще си вземе приятел на първа среща?! ВТФ?!?! "за да не останела зарязана" - все едно хората по улиците ще я сочат с пръст и ще шушукат как си й вързал тенекия (ако го беше направил).
аха, и ний как да помогнем? :-o
Боже, айде бе, дай ми повод да бъда лоша :(
Да ... очаквала е да и вържа тенекия 0.о
Като цяло беше доста изненадана, че дойдох 0.о ии явно, за да не остане
зарязана си е взела компания :]
Признаци за първа първа среща или ниско самочувствие, или и двете. Или просто е брейн фейл.
И кво, ще я бъде ли?
Вчера замина извън БГ, за 10 дена :)
Иначе @umri, теб те уважавам почти най-много от целия форум, можеш да се почувстваш полъскан, защото ме кефиш :)
jeezloxxy
08-20-2011, 19:53
полъскан
:lol: :lol: :razz:
не, човек, това ме СЦЕПИ :razz: :lol:
Яко фейл.
Бах ва в изрудите .. ако е за нещо умно нямад а реагирате така, но нали е за да се изсмеете - сте първи ..
Типични овце български :shock:
Аз съм си взел матурите с 5 и почти пълно 6, така че мен не ме мислете ;] когато се налага ще си пиша грамотно ;] мислете за себе си
>> Редакция:
ши я напрайм :) другият път ши я напрайм :)
Не ми отговори на въпроса, бе, брате.