PDA

View Full Version : Направих грешка и се нядявам да ми помогнете да я оправя!

karsy
08-19-2011, 08:16
Здравейте :) Преди около седмица се скарах с най-добрата ми приятелка и седях в нас почти не излизах.. Казах за това на една друга моята т.н. приятелка и тя ми каза ако искам да излизам с тях .. Излизахме около 3 дни и с приятелката ми се сдобрихме .. Аз бях излязла с тази т.н. приятелка и още 4 момичета.. Моята приятелка доиде и аз отидох с нея до 1 магазин и тези приятелки бяха седнали в 1 заведение за бързо хранене и нямаше място къде да седнем.. И отидохме на 1 пейка и си говорихме.. после двама наши познати (могат да се нарекат приятели) дойдоха на наща пейка (забравих да спомена, че като отивахме да седнем някаде едното от момчетата ни каза по добре не се връщайте и една друга моя "приятелка" каза хахаха направо ги нагласи и някви такива подобни .. с тази моя "приятелка" сме от детската градина но тя много много не ме обича....) и седяхме говорихме си и после дойде тази моя "приятелка" кадето не ме обича много,много... почна да ми се заяжда нещо...Ние я питахме каде са другите и тя каза, че са си тръгнали... после бях постнала 1 публикация в фейсбук и всички почнаха да ми казват използвачка ... бля бля и такива..Разбирам, че до някаде сгреших и сега не знам как да попрявя нещата ..... МОЛЯ ВИ дайте съветии! :))

SmilezZz
08-19-2011, 08:45
Тези ,дето те обиждат и се заяждат с теб,явно не те познават и не са ти никакви приятели. Честно казано супер объркано си го написала и не можах да схвана кой какво е направил. Най-добре ,може би,ще е да си смениш компанията. Не знам.

vesito95
08-19-2011, 09:27
аз не разбрах коя "приятелка" коя е и коя не те харесва и с коя искаш да се сдобриш :?

zlatit0o
08-19-2011, 09:32
Прочетох го два пъти и все пак не схванах с коя искаш да се сдобриш и това накрая е супер объркано.:-o

marin4itu
08-19-2011, 09:33
Нищо не се разбира.

Chacho
08-19-2011, 10:18
Да те боли дедовия!

Pamaa
08-19-2011, 11:07
я пак :lol: :lol: :lol: :lol:

zarzamora
08-19-2011, 11:39
Аз май хванах нишката.
1.Момичето се е скарало с най-добрата си приятелка.
2.Била е сама и е излязла с друго момиче и нейната компания.
3.Сдобрила се е с приятелката си и са излезли заедно.
4.Онази нещо се е подразнила, избило я е сачмата и се е заяла с нея....
5.Явно на момичето и пука за случилото се от точка 4.
А сега в отговор на авторката:
Не го мисли това момиче, дето първо ти предлага да излезеш с нея, пък после се заяжда с тебе и такива работи.В смисъл тя не ти е никъква приятелка, за какво толкова държиш на нея....Ти нали си се сдобрила с твоята.Излизайте, събирайте се с хора, които ви е приятно на вас и така.Не вярвам да сте само вие двете. Или ти искаш да се сдобриш с онова момиче, че ако се скарате пак да имаш компания?По-добре сам, отколкото с неподходящи хора.Ама най-добре е както ти казвам да си намериш подходящи и така.Не се впрягай толкова - има много по-важни неща в живота.
Ако нещо не съм схванала смисала се извинявам, беше доста объркано. :P

mechetyy
08-19-2011, 11:46
никъде не си сгрешила какво като си излязла един път с тях

Colouring
08-19-2011, 11:58
^Мерси за разяснението. 8-)
Ти си си излизай с твоята приятелка,остави ги тия,дето ти се заяждат.Не им обръщай внимание и след 1-2 дена ще видиш,че няма да ти досаждат повече.

reperw
08-19-2011, 12:55
я пак :lol: :lol: :lol: :lol: :-o :-o :-o

danibebi
08-19-2011, 13:08
Аз не разбрах, къде ти е грешката на теб ?! :-o

sunlight1516
08-21-2011, 12:56
Нищо не разбрах, освен, че си се скарала и после си седнала на няква пейка, но в случая мога да те посъветвам:
Не се обяснявай- най- добрите ти приятели няма да имат нужда от това, а враговете и без тва няя ти повярват.. :?

Evterpa
08-21-2011, 15:46
2 пъти го прочетох и нищо не схванах :lol: