View Full Version : Не мога да свърша(момче съм)
Freeman95
08-19-2011, 16:42
Здравейте,аз съм на 16 и имам полов живот от 2-3 месеца.С приятелката ми ходим от няколко месеца.И ми е много трудно да свърша.На всеки 2-3 пъти свършвам само 1 път.Приятелката ми не може да разбере,защото отделям еякулационна течност в презерватива.Правим секс по 1-2 часа на седмица и тя се старае,но не рядко свършвам.И от много търкане онази работи ме заболява и се правя,че свършвам за да спрем.Един път се направих шега,че не мога да свърша и тя започна да пише на доктори ...И като свърша много силно ме заболява главичката и спираме.Тя не правиа френска и като я питам защо не иска да прави ми казва,че просто не искала.Аз не искам заради мен да прави работи,които не иска...Дори и мастурбацията не помага.Казах и че мастурбирам и обещах да спра,но как да и кажа,че съм незадоволен?
anonymous708973
08-19-2011, 17:01
Обещал си да спреш да мастурбираш, защото...?
пробвай с друга ..
Брех, добър съвет даваш. Тая не иска ти прави свирки пробвай с друга :lol:
Не си длъжен да спреш да мастурбираш, дори мисля, че ако се самозадоволяваш и свършваш сам по-често , може и да се оправиш. Или поне ще разбереш дали проблема е в теб или в момичето. Но аз мисля, че проблема си е в теб, щом те боли главичката... Може да се стигне и до лекар, не знам.
Freeman95
08-19-2011, 17:33
Обещал си да спреш да мастурбираш, защото...?
Обещахме си да не мастурбираме.Тя никога не е мастурбирала
anonymous708973
08-19-2011, 17:47
Добре ли си?! Това е нещо, от което човек има нужда - поне според мен. Ако няма - ок, ама ти имаш, защо се лишаваш от нещо такова? Това е тъпо обещание и запомни - жена (в случая пикла), която те кара да правиш неща против волята си, я пращай по пътя. Не ти трябват такива.
CanisDirus
08-19-2011, 17:51
Пич, ти си с нея от два месеца, а не получаваш френска, не те възбужда достатъчно за да свършиш, не ти дава да мастурбираш....
Смисъл - кво правиш с нея? Секса определено е зле!
fUcKsMiLe
08-19-2011, 17:54
Вие двамата сте трагичен случай.
Нито френска, нито дори мастурбация, защото ТЯ не го била правила :shock: , не можеш да свършваш докато правите секс..
Леле, ако бях на твое място, до сега 100 пъти да я бях зарязала.
Направо съм в шок.
Здравейте,аз съм на 16 и имам полов живот от 2-3 месеца.С приятелката ми ходим от няколко месеца.И ми е много трудно да свърша.На всеки 2-3 пъти свършвам само 1 път.Приятелката ми не може да разбере,защото отделям еякулационна течност в презерватива.Правим секс по 1-2 часа на седмица и тя се старае,но не рядко свършвам.И от много търкане онази работи ме заболява и се правя,че свършвам за да спрем.Един път се направих шега,че не мога да свърша и тя започна да пише на доктори ...И като свърша много силно ме заболява главичката и спираме.Тя не правиа френска и като я питам защо не иска да прави ми казва,че просто не искала.Аз не искам заради мен да прави работи,които не иска...Дори и мастурбацията не помага.Казах и че мастурбирам и обещах да спра,но как да и кажа,че съм незадоволен?
Хора, тва не го ли прочетохте? Вярно, за мастурбацията е доста тъпо, но проблема може да не е в приятелката му, а в него.
DragonLady
08-20-2011, 14:36
Дори и проблема да е в него, тя с какво право му забранява да маструбира??? Има право да прави каквото си пожелае! Това, че тя не го прави, си е нейн проблем. Хем секса не струва, хем не му прави френска, хем не му дава си бие чекии .... е то това на нищо не мяза. Горкото момче.
MojoJojo88
08-20-2011, 15:16
Ебати малоумните сте и двамата.
Значи тя няма да ти духа, защото не иска, но ти забранява да мастурбираш, защото тя не го прави (в което искрено се съмнявам).
Може да имаш проблем, но в крайна сметка не си длъжен да се стискаш и да ти е гадно...да й имам и двойния стандарт на тая пикла.
Сядаш и й обясняваш, че или ще ти прави френска, или ще си мастурбираш колкото искаш.Ако ти каже, че късате й отговаряш, че така е по-добре за теб, защото не я бива в леглото.
Звучи тъпо, но действа безотказно...
Аз не бих направила такова нещо за който и да е. А и той очевадно няма да ме обича, че да ми забранява да мастурбирам, или да не ми прави френска, което автоматично обезсмисля цялата ми връзка...
Вземи помисли малко...
С приятеля ми сме заедно от 3 месеца, не сме го направили още, просто защото съм му обещала кога ще стане, а и да не бях - той нямаше да ме накара никога против волята ми. Но става въпрос за друго - как мога да си позволя да му забраня да мастурбира, при положение, че аз не го правя (да, наистина не го правя)... и френска му правя, дори ми харесва и не мисля, че има нещо гадно в това... Поговори си с нея, защото наистина - може много да се обичате, но в една връзка сексът също е нещо много важно...
MojoJojo88
08-20-2011, 15:34
С приятеля ми сме заедно от 3 месеца, не сме го направили още, просто защото съм му обещала кога ще стане, а и да не бях - той нямаше да ме накара никога против волята ми. Но става въпрос за друго - как мога да си позволя да му забраня да мастурбира, при положение, че аз не го правя (да, наистина не го правя)... и френска му правя, дори ми харесва и не мисля, че има нещо гадно в това... Поговори си с нея, защото наистина - може много да се обичате, но в една връзка сексът също е нещо много важно...
Не, че нещо, но според мен това момиче изобщо не го обича...
Freeman95
08-20-2011, 16:40
Говорихме с нея за мастурбацията и тя ми каза,че не е мастурбирала никога и ми стана неудобно и не ме е карала да обещавам да не мастурбирам повече,ама аз и обещах и го спазвам
MojoJojo88 май наистина има нещо вярно. Колкото до автора, имате доста странни отношения като за 16 годишни... тя не мастурбира и ти обещаваш, че и ти няма да го правиш. Доста глупаво. Защо просто не се изясните и не й обясниш как стоят нещата. Моят приятел казва, че във връзките и сексът най-важна е комуникацията, напълно съм съгласна с него...
Говорихме с нея за мастурбацията и тя ми каза,че не е мастурбирала никога и ми стана неудобно и не ме е карала да обещавам да не мастурбирам повече,ама аз и обещах и го спазвам
LOSEEERR :-D
MojoJojo88
08-20-2011, 17:23
Следващия път застани гол пред нея и й изпей I`m a looser baby, so why don`t you kill me....
CanisDirus
08-20-2011, 17:26
http://images.cheezburger.com/completestore/2011/5/12/939931a1-5d52-43aa-9215-e06a846f1be3.jpg
Ебати малоумните сте и двамата.
Значи тя няма да ти духа, защото не иска, но ти забранява да мастурбираш, защото тя не го прави (в което искрено се съмнявам).
Може да имаш проблем, но в крайна сметка не си длъжен да се стискаш и да ти е гадно...да й имам и двойния стандарт на тая пикла.
Сядаш и й обясняваш, че или ще ти прави френска, или ще си мастурбираш колкото искаш.Ако ти каже, че късате й отговаряш, че така е по-добре за теб, защото не я бива в леглото.
Звучи тъпо, но действа безотказно...
Аз не бих направила такова нещо за който и да е. А и той очевадно няма да ме обича, че да ми забранява да мастурбирам, или да не ми прави френска, което автоматично обезсмисля цялата ми връзка...
Вземи помисли малко...
кефиш мъъ 8-)
Alekssandyr
08-21-2011, 01:25
Радвай се ! С времето, когато привикнете към нещата, ще си нагодите вкусовете и сичко ше си дойде на мястото :) Аз преди се оплаквах от такъв проблем, но сега сичко е точно :) Хората, като нас (мене и тебе) им се викат МАШИНИ !