- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да свърша(момче съм)
Здравейте,аз съм на 16 и имам полов живот от 2-3 месеца.С приятелката ми ходим от няколко месеца.И ми е много трудно да свърша.На всеки 2-3 пъти свършвам само 1 път.Приятелката ми не може да разбере,защото отделям еякулационна течност в презерватива.Правим секс по 1-2 часа на седмица и тя се старае,но не рядко свършвам.И от много търкане онази работи ме заболява и се правя,че свършвам за да спрем.Един път се направих шега,че не мога да свърша и тя започна да пише на доктори ...И като свърша много силно ме заболява главичката и спираме.Тя не правиа френска и като я питам защо не иска да прави ми казва,че просто не искала.Аз не искам заради мен да прави работи,които не иска...Дори и мастурбацията не помага.Казах и че мастурбирам и обещах да спра,но как да и кажа,че съм незадоволен?
пробвай с друга ..
Каране на колело
Обещал си да спреш да мастурбираш, защото...?
Брех, добър съвет даваш. Тая не иска ти прави свирки пробвай с другаПървоначално написано от Kitty93
![]()
Не си длъжен да спреш да мастурбираш, дори мисля, че ако се самозадоволяваш и свършваш сам по-често , може и да се оправиш. Или поне ще разбереш дали проблема е в теб или в момичето. Но аз мисля, че проблема си е в теб, щом те боли главичката... Може да се стигне и до лекар, не знам.
Обещахме си да не мастурбираме.Тя никога не е мастурбиралаПървоначално написано от PinkPan7her
Добре ли си?! Това е нещо, от което човек има нужда - поне според мен. Ако няма - ок, ама ти имаш, защо се лишаваш от нещо такова? Това е тъпо обещание и запомни - жена (в случая пикла), която те кара да правиш неща против волята си, я пращай по пътя. Не ти трябват такива.
Пич, ти си с нея от два месеца, а не получаваш френска, не те възбужда достатъчно за да свършиш, не ти дава да мастурбираш....
Смисъл - кво правиш с нея? Секса определено е зле!
...
Вие двамата сте трагичен случай.
Нито френска, нито дори мастурбация, защото ТЯ не го била правила, не можеш да свършваш докато правите секс..
Леле, ако бях на твое място, до сега 100 пъти да я бях зарязала.
Направо съм в шок.
*сън*
Дори и проблема да е в него, тя с какво право му забранява да маструбира??? Има право да прави каквото си пожелае! Това, че тя не го прави, си е нейн проблем. Хем секса не струва, хем не му прави френска, хем не му дава си бие чекии .... е то това на нищо не мяза. Горкото момче.
Ебати малоумните сте и двамата.
Значи тя няма да ти духа, защото не иска, но ти забранява да мастурбираш, защото тя не го прави (в което искрено се съмнявам).
Може да имаш проблем, но в крайна сметка не си длъжен да се стискаш и да ти е гадно...да й имам и двойния стандарт на тая пикла.
Сядаш и й обясняваш, че или ще ти прави френска, или ще си мастурбираш колкото искаш.Ако ти каже, че късате й отговаряш, че така е по-добре за теб, защото не я бива в леглото.
Звучи тъпо, но действа безотказно...
Аз не бих направила такова нещо за който и да е. А и той очевадно няма да ме обича, че да ми забранява да мастурбирам, или да не ми прави френска, което автоматично обезсмисля цялата ми връзка...
Вземи помисли малко...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
С приятеля ми сме заедно от 3 месеца, не сме го направили още, просто защото съм му обещала кога ще стане, а и да не бях - той нямаше да ме накара никога против волята ми. Но става въпрос за друго - как мога да си позволя да му забраня да мастурбира, при положение, че аз не го правя (да, наистина не го правя)... и френска му правя, дори ми харесва и не мисля, че има нещо гадно в това... Поговори си с нея, защото наистина - може много да се обичате, но в една връзка сексът също е нещо много важно...
Не, че нещо, но според мен това момиче изобщо не го обича...Първоначално написано от Anja
Говорихме с нея за мастурбацията и тя ми каза,че не е мастурбирала никога и ми стана неудобно и не ме е карала да обещавам да не мастурбирам повече,ама аз и обещах и го спазвам
MojoJojo88 май наистина има нещо вярно. Колкото до автора, имате доста странни отношения като за 16 годишни... тя не мастурбира и ти обещаваш, че и ти няма да го правиш. Доста глупаво. Защо просто не се изясните и не й обясниш как стоят нещата. Моят приятел казва, че във връзките и сексът най-важна е комуникацията, напълно съм съгласна с него...
LOSEEERRПървоначално написано от Freeman95
![]()
Следващия път застани гол пред нея и й изпей I`m a looser baby, so why don`t you kill me....Първоначално написано от Freeman95
...
кефиш мъъПървоначално написано от MojoJojo88
![]()
Изяж бобър, спаси дърво... xD
Радвай се ! С времето, когато привикнете към нещата, ще си нагодите вкусовете и сичко ше си дойде на мястотоАз преди се оплаквах от такъв проблем, но сега сичко е точно
Хората, като нас (мене и тебе) им се викат МАШИНИ !