Влез

View Full Version : Объркана

Nickoliy
08-20-2011, 04:51
Здравейте! Започвам с моята история и се надявам някой от вас да ми дадът някои съвет. От близо 2 месеца имам някаква неангажираща връзка с едно момче, но започвам вече да имам някакви чувства към него попринцип се бяхме разбрали да сме само приятелчета за секс,но вече нещата от моя страна започват силно да нарастват, а знам че той за момента не иска никакви връзки. Другият ми проблем е,че от 1 седмица ходя с друго момче много е сериозно да го лъжа, но немога да забравя другия с който още поддържам някаква връзка. Незнам какво да правя много съм объркана ...

Auriss
08-20-2011, 05:03
Ми брао ... чукай си се с тоя ,дето не те харесва достатъчно ,та да тръгне с теб. Нали ако те харесваше нямаше да представлява интерес.
Другия може да го врънкаш за кафенца ,купончета ,да те метне до някъде с колата или да излизате насам-натам ,стига той да плаща.

Решихме ли проблема ?

icetoo0
08-20-2011, 05:11
Спри да спиш с това момче за да не станат по сериозни нещата, а щом имаш сериозна връзка с друго момче може и с него да си правиш секс не виждам проблем ;]

alice13
08-20-2011, 06:45
еми щом онова момче с което спиш не иска сериозно връзка с тебе забраи го и си фани другия.. ти и с другия моеш да праиш секс.. поне ще знаеш че има кой да се хвали с тебе :)

SmilezZz
08-20-2011, 07:24
Спри да спиш с това момче за да не станат по сериозни нещата, а щом имаш сериозна връзка с друго момче може и с него да си правиш секс не виждам проблем ;] Аз, доколкото разбрах, сериозно е лъженето,но не и връзката. Та ,те с другия ходят от 1 седмица.

По темата:Я ,най-добре се спри да се занимаваш и с двамата. Който сяда и на два стола - рано или късно ще падне.

kyon
08-20-2011, 08:35
Зарязвай тоя за секса.

alzheimer
08-20-2011, 08:59
По темата:Я ,най-добре се спри да се занимаваш и с двамата. Който сяда и на два стола - рано или късно ще падне.

Абсолютно съм съгласна. По добре си намери някой друг, защото ми изглежда много оплетено. Секс, лъжи и к'фо ли не друго..Заеби ги и двамата.

Vanesinkaa
08-20-2011, 09:13
Остави този с който спиш и продължи с другото момче ако го харесваш .. с него също ще можеш да правиш секс :wink: ... или най-добре както казаха по-горе, по-добре ги остави и двамата :) ...

NomNomNom
08-20-2011, 09:46
Ми брао ... чукай си се с тоя ,дето не те харесва достатъчно ,та да тръгне с теб. Нали ако те харесваше нямаше да представлява интерес.
Другия може да го врънкаш за кафенца ,купончета ,да те метне до някъде с колата или да излизате насам-натам ,стига той да плаща.

Решихме ли проблема ?
Добре, няма как да не ми направи впечатление , че си го писал в 8 сутринта :D

Сладура , дето го лъжеш , няма нищо да се появи там , по подразбиране. Онзи , докато не го пречупиш, ще ти е тръпка.
Оправяй се.
Намери две в едно.
Добре, представям си в момента как излизаш с онзи пич, такава една нагласена и влюбена , и той те хваща , и те прави на баничка, и си отивате.

ivcheto0o
08-20-2011, 11:07
Ами реши реши кое е по-важно за теб и какво искаш.Не може чужди хора да ти казват кого да избереш и какво да правиш с живота си.

elysunny
08-20-2011, 12:41
Зарязвай тоя за секса.

именно!

Seducti0n
08-20-2011, 12:51
В такива ситуации като твоята, човек трябва да послуша сърцето си, а не разума. Лично се убедих в този факт. Докато си казваш- трябва да постъпвам разумно, няма да успееш да бъдеш истински щастлива.

balu4ka
08-20-2011, 13:08
Ако искаш сериозна,прекрати това с момчето и секса.Това е много глупаво от твоя страна..Можеш да бъдеш с приятелят си и да правиш секс с него.Другия не те харесва достатъчно,защо си губиш времето с него ?

jumpin
08-20-2011, 13:12
Правите тройка,омазват те едно хубаво .. и всички са щастливи ^^

SonataArctica
08-20-2011, 14:08
Зарежи ги и двамата 8)

LeprikonA
08-20-2011, 19:02

Решихме ли проблема ?

закова го, братле :razz: