View Full Version : Клиторен оргазъм
Нормално ли е приятелката ми да не харесва клиторна стимулация?
Interfector
08-21-2011, 11:40
Ако си твърде груб/ непохватен и неопитен е възможно.
PROVOCATIVE
08-21-2011, 11:44
ахаха до сега не съм чувала на момиче да не му хареса ... На мен ми харесва, предполагам, че и на нея би й харесало, ако си по-старателен и внимателен :grin:
Абе възможно е да си неопитен ,но е възможно и по - лесно да изпитва вагинален оргазъм(рядко срещано,но все пак). Стимулирай я с пръстче вътре - бавно и нежно отначало,пробвай и с кръгообразни движения.Следи реакциите и - те се изписват на лицето и.Освен това можеш спокойно да говориш с приятелката ти - да те насочи какво и харесва и какво не.Може дори да маструбира пред теб - за да видиш какви са движенията й. Диалог,пич.
DragonLady
08-21-2011, 11:50
Няма жена къде да ни харесва. Има мъж, който не знае как се прави, така че да достави удоволствие.
SisiStrange
08-21-2011, 11:55
Ахам. Донякъде я разбирам. Аз съм от тези редки изключения, които свършват по-лесно вагинално и всъщност наскоро си получих първия клиторен, а съм на 18 години. Всичко е възможно. Бъди по-нежен и се опитай първо да я повъзбудиш с целувки и галене по другите и ерогенни зони преди да я докоснеш там.
Приятелката ми никога не е получавала клиторен оргазъм. А има доста голям опит. Самата тя като се самозадоволява не пипа клитора. По нейни думи чувства, гъдел и усещането от докосването и е неприятно.
За сметка на това обаче свършва почити на 100% от вагинална стимулация, така че хората са различни. Това, че при докосването на дадено местенце, някоя жена е изпадала в див кеф, не значи че за друга няма да е ужасно преживяване. Опипвайте почвата внимателно и научете какво харесва и какво не на конкретната жена, вместо да си ръгате както си знаете и да си мислите, че нещо не е в ред.
unwanted
08-26-2011, 09:56
не ми минава през ума жена да не харесва клиторен оргазъм :grin: първото което е, до него се стига къде къде по-лесно от вагиналния :x
не ми минава през ума жена да не харесва клиторен оргазъм :grin: първото което е, до него се стига къде къде по-лесно от вагиналния :x
Хората са различни, не можеш да съдиш за всички, по себе си. На много им харесва, на много не им харесва, а трети просто не изпитват нищо.
Приятелката ми не обича въобще клитора и да бъде докосван, а до оргазъм може да достигне само с вагинална стимулация.
annonimnna
08-26-2011, 11:36
Хората са различни, не можеш да съдиш за всички, по себе си. На много им харесва, на много не им харесва, а трети просто не изпитват нищо.
Приятелката ми не обича въобще клитора и да бъде докосван, а до оргазъм може да достигне само с вагинална стимулация.
мда..
всяка жена е различна, той може да не е непохватен или груб, а простo тя да не обича да я пипат там :)
mimsssssss
08-26-2011, 16:13
Имам една позната, която твърди че и е неприятно докосването на клитора и естествено свършва само вагинално. В началото не можах да повярвам, но като се замислих, е нормално жените да не си приличаме и всяка да харесва различни неща. Така че в реда на нещата си е на една да и харесва едно, а на друга - друго. Това е все едно дали на всички им харесва да им барат/щипят/дърпат зърната. Еми има някои жени на които са им чувствителни много повече и не ги кефи това...
glezan4e
08-26-2011, 18:37
+1
Постарай се повечко следващия път и ще видиш, че ще й хаареса :)
GossipGirl89
08-26-2011, 18:42
Абе по принцип съм на мнение, че няма мацка, на която да не й харесва, а има момчета, които не знаят как се прави... НО... възможно е и да има изключения :) Може би приятелката ти е едно от тях.
Ако си прекалено груб,може да и причиниш болка! За това го карай нежно,питай я как и харесва да го правиш. Помоли я да ти покаже,ако иска...и следващия път -успех!
Едната това не обича, другата друго, едната така може да свърши, другата иначе... мъжете сме лесни. Ръгай чушки в боба докат не повърне.
GabrielleShayk
08-28-2011, 18:48
При всяко момиче е различно,но и без това вагиналния по принцип е много по-силен от клиторния...
просто може да не и харесва как го правиш ти.. ако си прекалено груб.. или ако не знаеш какво правиш там долу..
Scarface91
09-01-2011, 05:06
зависи къв тип си нежен или груб , пробвай нежно почни с целувки не бързай имаш време , целувай е навсякаде после наблегни на гърдите , трябва да си доста добър , но трябва да знаеш ,че тва е уникално ерогенна зона може да отделиш 15 мин за тях след това мини на клиторно стимулиране но го прави много нежно едва едва ... както казват и др клиторния е най-слабия , но все пак е хубаво да го направиш . вагиналния и аналния са доста по силни . успех
badsector
09-01-2011, 06:42
Не е нормално :-o Друг е въпроса,дали ти го правиш както трябва.