Влез

View Full Version : Как да го направя..

dunitifi
08-21-2011, 11:43
Здравейте аз съм момиче на 13 години с приятелката ми която е на 11 написахме книга колкото и смешно да звучи..Майките ни както и всичките ни приятели се влюбиха в нея.Мисля,че ще стане голям хит.Но как да си намерим спонсор за издаване и твърде ли сме малки ??

Nadunda
08-21-2011, 11:44
не знам как , но мисля , че темата ти е в грешния раздел

П.П. иначе браво!

SladkaZagadka
08-21-2011, 11:48
Доста трудно ще стане. Сега на пазара има толкова много книги по всевъзможни въпроси, едва ли вашата би била хит. А за семейството и приятелите - ти какво очакваш да ти кажат, че не им харесва ли . Извинявай, че съм малко груба, но това е истината. И предвид вашите крехки и скромни познания за правописа, първо на първо би било добре да помолите някого да ви е коректор

dunitifi
08-21-2011, 12:11
Ох ,не съм казала ,че очаквам да кажат истинското си мнение но според мен не лъжат.Имаме коректор нямаме СпоНсОР

SmilezZz
08-21-2011, 12:17
Надали ще стане "най-големия хит". Родители,близки и приятели ни подкрепят - да,но това не означава,че всички ще го правят. А като гледам правописа - но хайде,няма да го коментирам него.
А каква книга могат да пишат ДЕЦА на по 13 и 11 години ?

mine
08-21-2011, 12:20
Я кажи как се казва книгата ти да си я купя 8-)

choparkopar
08-21-2011, 12:25
Свържете се с някое издателство и питайте там.
А като за начало може да публикувате части от книгата в сайтове за лично творчество и ако я харесат тогава да мислите за издаване.

3oPuTy
08-21-2011, 12:28
Защо ги подценявате?!Аз имам приятелка,която на 14 години завърши втората си книга.Дори беше пратила копие в ЕГМОНТ България,от където одобриха книгите,но искаха няк'ви пари за да започне разпространението,а техните нямаха финансовата възможност и така й не ги издаде :( А самите книги бяха доста интересни.Помня,че се разказваше за момиче - тинейджърка,която открива,че има магически способности или нещо такова (все пак беше преди близо 7 години,не мога да си спомня добре).Доста увлекателно ги беше написала и успя дори мен да зариби и да ме накара да ги прочета (като се има предвид,че не харесвам подобни фантастики).Дори беше нарисувала няколко илюстрации към книгите ... Абе беше се постарало момичето,но в края на краищата успя да събере пари само за 10-тина копия,които подари на приятели и роднини като спомен.

Сори,че не е точно по темата,но не ми харесва факта,че така гадно подценявате способностите на момичетата ... Вярно,че сигурно имат много правописни и пунктуационни грешки,но те се поправят толкова лесно ...

Immortalbeloved
08-21-2011, 12:32
Е значи, какви сте :? Първо, че не много малко, а само те на тази възраст са решили да направят нещо такова (хубаво! в стравнение с това, с което се занимават децата в днешно време) и най - малкото заслужават поздравления. А не веднага да получат упреци, че едва ли не с все още плиткоумните си глави могат да напишат нещо смислено. :shock: Аз мисля, че човек има нужда да повярват в него, когато прави нещо, за това престанете да бъдете такива... Научете се, по дяволите веднъж за винаги, че трябва да се подкрепяме и уважаваме.
П.С. не мога да ти помогна с въпроса, който имаш :(

Maaggiiee
08-21-2011, 12:42
Извинете, но те са деца и са се постарали да направят нещо хубаво замислете се та те са написали книга.По-темата свържете се с някоя компания както бяха написали по-горе.И може ли да напишеш какво се разказва в книгата от любопитство. :D 8-)

Cucko0
08-21-2011, 13:00
местя я в правилния раздел

Colouring
08-21-2011, 14:09
Свържете се с някое издателство.Но да знаете,че ще са ви нужни добри финансови възможности.

zlatit0o
08-21-2011, 14:20
Всъщност колкото си по-малък, толкова по-голяма фантазия имаш. Вярвам, че може да сте написали нещо интересно.
Апък за издаване на книгата нямам никаква представа как ще стане :-o