.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Как да го направя..

Здравейте аз съм момиче на 13 години с приятелката ми която е на 11 написахме книга колкото и смешно да звучи..Майките ни както и всичките ни приятели се влюбиха в нея.Мисля,че ще стане голям хит.Но как да си намерим спонсор за издаване и твърде ли сме малки ??

Повече от фен
    не знам как , но мисля , че темата ти е в грешния раздел

П.П. иначе браво!
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Доста трудно ще стане. Сега на пазара има толкова много книги по всевъзможни въпроси, едва ли вашата би била хит. А за семейството и приятелите - ти какво очакваш да ти кажат, че не им харесва ли . Извинявай, че съм малко груба, но това е истината. И предвид вашите крехки и скромни познания за правописа, първо на първо би било добре да помолите някого да ви е коректор
    Love is everything!

Ох ,не съм казала ,че очаквам да кажат истинското си мнение но според мен не лъжат.Имаме коректор нямаме СпоНсОР

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Надали ще стане "най-големия хит". Родители,близки и приятели ни подкрепят - да,но това не означава,че всички ще го правят. А като гледам правописа - но хайде,няма да го коментирам него.
    А каква книга могат да пишат ДЕЦА на по 13 и 11 години ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на mine
    Я кажи как се казва книгата ти да си я купя
    Американски форум - Питаш и ти отговарят
    Руски форум - Питаш и теб те питат
    Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Свържете се с някое издателство и питайте там.
    А като за начало може да публикувате части от книгата в сайтове за лично творчество и ако я харесат тогава да мислите за издаване.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Защо ги подценявате?!Аз имам приятелка,която на 14 години завърши втората си книга.Дори беше пратила копие в ЕГМОНТ България,от където одобриха книгите,но искаха няк'ви пари за да започне разпространението,а техните нямаха финансовата възможност и така й не ги издаде А самите книги бяха доста интересни.Помня,че се разказваше за момиче - тинейджърка,която открива,че има магически способности или нещо такова (все пак беше преди близо 7 години,не мога да си спомня добре).Доста увлекателно ги беше написала и успя дори мен да зариби и да ме накара да ги прочета (като се има предвид,че не харесвам подобни фантастики).Дори беше нарисувала няколко илюстрации към книгите ... Абе беше се постарало момичето,но в края на краищата успя да събере пари само за 10-тина копия,които подари на приятели и роднини като спомен.

Сори,че не е точно по темата,но не ми харесва факта,че така гадно подценявате способностите на момичетата ... Вярно,че сигурно имат много правописни и пунктуационни грешки,но те се поправят толкова лесно ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Е значи, какви сте Първо, че не много малко, а само те на тази възраст са решили да направят нещо такова (хубаво! в стравнение с това, с което се занимават децата в днешно време) и най - малкото заслужават поздравления. А не веднага да получат упреци, че едва ли не с все още плиткоумните си глави могат да напишат нещо смислено. Аз мисля, че човек има нужда да повярват в него, когато прави нещо, за това престанете да бъдете такива... Научете се, по дяволите веднъж за винаги, че трябва да се подкрепяме и уважаваме.
    П.С. не мога да ти помогна с въпроса, който имаш

Извинете, но те са деца и са се постарали да направят нещо хубаво замислете се та те са написали книга.По-темата свържете се с някоя компания както бяха написали по-горе.И може ли да напишеш какво се разказва в книгата от любопитство.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    местя я в правилния раздел
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на Colouring
    Свържете се с някое издателство.Но да знаете,че ще са ви нужни добри финансови възможности.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Всъщност колкото си по-малък, толкова по-голяма фантазия имаш. Вярвам, че може да сте написали нещо интересно.
    Апък за издаване на книгата нямам никаква представа как ще стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си