PDA

View Full Version : може ли да има нещо

ivko94
08-21-2011, 15:01
има едно момиче което го знам от 8 клас отначло просто си писахме в скъпе в 9 клас едно момче от класа ми тръгна с момиче от нейния клас и започнахме да излизаме заедно и постепенно това момиче ме е харесало но аз нямах чувства започнахме да си пишем редовно в скъпе и да излизаме заедно 4-та, не след дълго 2 седмици те скъса и спряха да излизат така и аз спрях да излизам с др момиче продължихме да си пишем в скъпе и тя каза че ме харесва мн и че би направила вс за мен но аз не я харесвах и просто и казвам че не си заслужава защото не може да се получи между нас и така.... сега година и половина по късно тя все още казва същото но аз продължавам да и казвам че няма смисъл не искам да я нараня да тръгна с нея и да не стане нищо и да я разочаровам но някак си мн често си мисля за нея за думите които ми е казала и дали някое др момиче ще ми ги каже... та какво мислите може ли нещо да стане ний не излзяме вече тази година сме си видяли около2-3 и то на здр-здр но тя казва че ме харесва още

kalpazanka
08-21-2011, 15:03
Е*ати, в тоя пост само едно единствено многоточие... :shock:

Не губи времето на момичето. Не губи и твоето собствено, а хващай книгите от списъка за лятната ваканция.

Soraq
08-21-2011, 15:06
Е*ати, в тоя пост само едно единствено многоточие... :shock:

Не губи времето на момичето. Не губи и твоето собствено, а хващай книгите от списъка за лятната ваканция.

напълно съгласна !! :grin: :D

bloodyred
08-21-2011, 15:09
СКЪПЕ :lol:
Не би ми се искало да се занимавам с човек, който пише по такъв начин .. хахахах 8-)

ccdesigns
08-21-2011, 15:14
Oбясни и се в любов с писмо и ще видиш как набързо ще те остави на мира.

SuperBadSuperFresh
08-21-2011, 15:26
Oбясни и се в любов с писмо и ще видиш как набързо ще те остави на мира.

Със сигурност.Може да е в скъпето даже.

elizabethg
08-21-2011, 15:27
Кат' не я харесваш за к'во и отговаряш?Само да я заблуждаваш...Аз на твое място нямаше да и отговарям като ми пише,а тя ако има малко акъл ще спре!

kyon
08-21-2011, 15:35
Бих направила всичко за теб..
Ето каза ти го друго момиче :lol: Нали не я харесваш какъв ти е проблема..

someonerandom
08-21-2011, 15:38
Ти си срам за набор 94.

SuperBadSuperFresh
08-21-2011, 15:43
Ти си срам за набор 94.

Не е,и тва е лошото.Бая народ са така.

DiabolicalSoul
08-21-2011, 15:47
опитах 4-5 пъти да прочета за какво става въпрос, ама не стана..... още на третото изречение (което при теб си е първото изречение) се обърквах :D :D :D

ужс

buzzzz
08-21-2011, 16:42
Какви дълги изречения... Няма пък да прочета тема, очевидно неграмотно написана, само ще те съветвам да послушаш Калпазанката за книгите 8-)

Missmarch
08-21-2011, 17:00
АААААААААААААААА НЕ ми стигна въздуха БЕ !!!

elysunny
08-21-2011, 18:12
ходи на уроци по Български, като за начало :-o

TheNewReligion
08-21-2011, 18:44
Продължете да си пишете.

В СКЪПЕ. :razz: :razz: :razz: :razz:

DiabolicalSoul
08-21-2011, 21:11
все пак ще дам и полезен съвет:

стига си ПИСАХТЕ в скъпе, мисля, че най-грешното нещо, което можеш да направиш, е да пишеш нещо на някого... :D

liliii
08-21-2011, 21:49
Какви дълги изречения... Няма пък да прочета тема, очевидно неграмотно написана, само ще те съветвам да послушаш Калпазанката за книгите 8-)Оох, смени си аватара :D
Просто не и отговаряй, блокирай я.. дано разбере намеците

ivko94
08-22-2011, 09:26
все пак ще дам и полезен съвет:

стига си ПИСАХТЕ в скъпе, мисля, че най-грешното нещо, което можеш да направиш, е да пишеш нещо на някого... :D
извинявам се за писането просто използвах Кирилизатор затова се е получило така и все пак искам да попитам как да постъпя....

Maaggiiee
08-22-2011, 09:29
Дори не мога да разчета какво ще значи СКЪПЕ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ivko94
08-22-2011, 09:32
Дори не мога да разчета какво ще значи СКЪПЕ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
по горе писа че използвах Кирилизатор скайп е..

Maaggiiee
08-22-2011, 09:35
по горе писа че използвах Кирилизатор скайп е.. Добре де просто ме кефи тва скъпе 8) , а по темата наистина не мога да разбера за какво става въпрос напиши го преведено. 8-) :)

ivko94
08-22-2011, 09:39
по горе писа че използвах Кирилизатор скайп е.. Добре де просто ме кефи тва скъпе 8) , а по темата наистина не мога да разбера за какво става въпрос напиши го преведено. 8-) :)
ето по накратко тя ме харесва от около 1г. и половина доста често си пишем в скайп по общи работи но ако стане нещо въпрос за мене и тя казва че ме обича и такива работи но аз и казвам че няма смисъл защото не изпитвам нищо към и не искам да я нараня но тя продължава да казва че ме обича и такива работи а аз не искам да я нараня

Maaggiiee
08-22-2011, 09:42
ето по накратко тя ме харесва от около 1г. и половина доста често си пишем в скайп по общи работи но ако стане нещо въпрос за мене и тя казва че ме обича и такива работи но аз и казвам че няма смисъл защото не изпитвам нищо към и не искам да я нараня но тя продължава да казва че ме обича и такива работи а аз не искам да я нараняМерсиии!!!Така вече го разбрах.Според мен като пак започне да говори по тази тема ти и кажи, че вече си и казвал, че нищо няма да се получи ако не е взаимно и няма смисъл да продължава.И подхващай друга тема. :) Дано съм помогнала.!.

ivko94
08-22-2011, 09:50
ето по накратко тя ме харесва от около 1г. и половина доста често си пишем в скайп по общи работи но ако стане нещо въпрос за мене и тя казва че ме обича и такива работи но аз и казвам че няма смисъл защото не изпитвам нищо към и не искам да я нараня но тя продължава да казва че ме обича и такива работи а аз не искам да я нараняМерсиии!!!Така вече го разбрах.Според мен като пак започне да говори по тази тема ти и кажи, че вече си и казвал, че нищо няма да се получи ако не е взаимно и няма смисъл да продължава.И подхващай друга тема. :) Дано съм помогнала.!.
в момента мисля че е на село като се върне ще се опитам да и го кажа нямам нищо против нея и ми е приятно да си говорим но не може да има нещо др :) благодаря за съвета

Maaggiiee
08-22-2011, 09:58
в момента мисля че е на село като се върне ще се опитам да и го кажа нямам нищо против нея и ми е приятно да си говорим но не може да има нещо др :) благодаря за съвета Айде с здраве :wink:

tuzaro
08-22-2011, 10:09
не е ли хубаво момичето?

ivko94
08-22-2011, 10:23
не е ли хубаво момичето?
хубаво е имаше приятели през тази година и половина харесвано момиче е но нз някакси не ме привлича толкова