Влез

View Full Version : Отрицателен тест за бременност

alkla
08-22-2011, 13:25
Закъснява ми вече с няколко дена, затова си направих тест за бременност, който се оказа отрицателен. Възможно ли е въпреки това да съм бременна? От последния път когато правих секс са минали 20 дни, а и бяхме взели всички мерки да се пазим, но въпреки това закъснението ме притеснява. От какво друго може да е предизвикано?

ShtrudeL
08-22-2011, 13:29
От т'ва, че се шашкаш толкова много.

MojoJojo88
08-22-2011, 13:30
Хайде на ново-от много фактори може да се предизвика закъснение-притеснение, смяна на климата, времето, магнитни бури...
Направи си още един тест за всеки случай, ако и той е отрицателен, изчакай и ако не дойде до една седмица-отиди на лекар, защото може и да имаш здравословен проблем...
Симптоми като преди да ти дойде имаш ли?

granger
08-22-2011, 13:33
Ммм Може да се дължи на промяна на климата.От притеснение също може да се случииии.Релакс малко - не си бременна , почакай още малко и ще дойде ! Ако не дойде още дълго време по-добре иги на гинеколог!

alkla
08-22-2011, 13:45
Симптоми като преди да ти дойде имаш ли?

имам леки болки
благодаря ви за отоворите, надявам се всичко да е наред

kalpazanka
08-22-2011, 14:17
Каква марка бе тестът? С първа сутрешна урина ли гo прави?

bubblef93
08-22-2011, 15:46
и аз съм като теб и според мене е от времето прекалената жега може да влияе и притеснението също :) ако имаш болки дори и леки би трябвало да ти дойде

DragonLady
08-22-2011, 15:48
Хайде на ново-от много фактори може да се предизвика закъснение-притеснение, смяна на климата, времето, магнитни бури...
Направи си още един тест за всеки случай, ако и той е отрицателен, изчакай и ако не дойде до една седмица-отиди на лекар, защото може и да имаш здравословен проблем...

+1
Щом сте се пазили, място за притеснение и съмнения за бременност няма.

Eclipsercho
08-22-2011, 16:31
Първата ми мисъл, която мина през тиквата ми като прочетох "Отрицателен тест за бременност" беше - Кога ще черпиш? :)

dami666
08-22-2011, 17:20
Не си бременна.

elf4ety
08-24-2011, 14:10
Направи още един тест и като е пак отрицателен няма да се притесняваш повече. Все пак, мисля че не си бременна. Това и на мен ми се е случвало и ми трябваха няколко теста докато се успокоя :) Няма страшно!

08-24-2011, 17:01
Първата ми мисъл, която мина през тиквата ми като прочетох "Отрицателен тест за бременност" беше - Кога ще черпиш? :) :lol:

Иди на лекар, едва ли е бременност, но все пак може да е някакъв здравословен проблем. Другия вариант е да си направиш още един тест ако си толкова притеснена. Или да се успокоиш, защото притеснението също може да попречи на менструацията. А и ако си се тъпкала с някакви витамин С-та и тем подобни (като половината форум преди море) не се изненадвай, че ти закъснява. :)