View Full Version : Напълно оплесках нещата !!
sunsunsun95
08-22-2011, 19:07
Така .. ами моята история е че с моята приятелка си купихме цигари но на мен не ми се пушеше и спрях още в началото но тя продължи. Помоли ме аз да и крия цигарите в нас защото в тях лесно щели да ги намерят. Та проблема е там че брат ми ги намери и той си знаеше от самото начало че са нейни. Е аз без да искам и за да я предпазя му признах и няколко пъти го помолих да не казва на никого дори на нея защото после на мен ще ми се разсърди много (поне така си мисля). Направо не знам какво да правя сега не мога да погледна в очите и брат ми и приятелката ми. Всъщност ние с нея още не сме се виждали ... как да и кажа че брат ми вече знае за нея без да я притесня и да не ми се разсърди ?? И по-добре ли ще е ако батко не каже на никой и аз не й кажа че той знае ?? Моля ви помогнете ми направо не знам какво да правя ...
jeezloxxy
08-22-2011, 19:16
Фейл си.Фо риъл.
И аз съм на твоите години и не съм и помислял за цигари.Защо бе,юроде,ще й криеш на нея грешките?
Иначе мен пък какво ме бърка,отивай да си унищожаваш дробовете за една тъпа патка.
Късмет.
Greennight
08-22-2011, 19:27
Спокойно...просто кажи истината,тва са 1 цигари,дишай.
Няма за какво да ти се сърди, нормално е някой да ги намери. По-добре така, отколкото техните да са ги намерили. Тя е поела риска някой да разбере като е пропушила.
Кажи й, че брат ти знае. Мисля, че ще те разбере.
sunsunsun95
08-22-2011, 19:43
Благодаря ви много :) Наистина ми помогнахте !!
jeezloxxy
08-22-2011, 20:50
Много ясно,аз най-добрите съвети давам. :grin:
bubkaa93
08-22-2011, 23:15
Сериозно ли си 95 :lol: няма за какво да ти се сърди голяма работа,като брат ти знае с времето все повече хора ще ви виждат и няма да ви пука ...
powerman
08-23-2011, 18:02
Война без жертви няма така ,че не можеш да пушиш и никой да не знае обясни и как стоят нещата ,ако е умна ще прецени ,че поемаш риск да разберат родителите ти и ти да го загазиш ,а брат ти кажи му ,че ще поговориш с нея по тая тема.
sunlight1516
08-23-2011, 19:07
Ако брат ти е точен, няма да има никакви проблеми :-D
Относно момичето: Трябва да е благодарна, че не са ги намерили вашите, защото както си тръгнала с " предпазването" накрая ти щеше да си изпатиш.. :?
Colouring
08-23-2011, 19:15
Не виждам сериозния проблем,заради който си пуснала темата.Няма защо да ти се сърди,че брат ти е научил,спокойно..
Грешката ти е,че си крила НЕЙНИТЕ цигари.Другия път не го прави,'щото може родителите ти да ги намерят и въри обяснявай,че са на приятелка..
sunlight1516
08-23-2011, 19:16
Точно!
Хубаво за жеста, който правиш, ама вашите ако те хванат... мислиш ли, че ще повярват на клишираното извинение:
- Те са на приятелка...
:(
someonerandom
08-23-2011, 19:58
Точно!
Хубаво за жеста, който правиш, ама вашите ако те хванат... мислиш ли, че ще повярват на клишираното извинение:
- Те са на приятелка...
:(
На мен винаги са ми вярвали(и никога не е било лъжа де,не пуша)
Добре,щом брат ти от самото начало е знаел,че са нейни,значи няма проблем.Като цяло май не схванах смисъла на темата...
Е добре де,щом си знаете,че после ще се притеснявате като луди,толкова ли е трудно да взимате цигари само когато сте много хора и е сигурно,че ще се изпушат или да ги изхвърляте,преди да се приберете?
sunlight1516
08-23-2011, 20:07
И на мен ми вярват, пък и аз не пуша, но не може да ги изхвърлят, защото цигарите са мноого скъпи :? и тва не е добър вариант. Плюс тва, той брат и няма на кой тоолкова да ги изпорти освен на техните.. ама не ми се вярва, че ще го направи.. :)
someonerandom
08-23-2011, 21:31
И на мен ми вярват, пък и аз не пуша, но не може да ги изхвърлят, защото цигарите са мноого скъпи :? и тва не е добър вариант. Плюс тва, той брат и няма на кой тоолкова да ги изпорти освен на техните.. ама не ми се вярва, че ще го направи.. :)
Малката кутия е 2-3 лева,което е по 1 и нещо на човек-по-добре да ги прежалят,отколкото 1 седмица след това да треперят и да пускат теми по форумите.
sunlight1516
08-24-2011, 16:29
Оо здравей фен на How I met your mother :)
:grin:
Ако си разделят парите, да... така става.
Все пак другия път като реши да крие нещо, да го прави по- усърдно :D :-D
SmilezZz
08-24-2011, 22:15
По-добре да е разбрал брат ти,отколкото нейните родители. Според мен й кажи - надали ще ти се разсърди.
stefko1996
08-25-2011, 08:28
хахахах брат ти да не е на 10год.Ако не е на 10 няма да каже на никой не е малък вероятно хах .....
stefko1996
08-25-2011, 08:31
и да да до пълна кажи и да ги спре да ти е чиста съвестта ако се разболее от рак на белият дроб,а не знам дали някой от вас изобщо знае ,но вероятността да се заболее от рак на простатата заради цигарите отколкото от рак на белият дроб.