Влез

View Full Version : Здравейте!

martosz
08-22-2011, 19:24
Искам само да споделя колко неприятно ми е това, че съм нисък.Сега съм на 13 и ще ставам скоро на 14 години. Висок съм едва 1,54 и ми е много гадно. Няма някой, които да е по-висок от мен и да не ми го е намекнал, че дори и по-ниските от мен, но и на години, които са по-малки. Просто ме отвращава това.Родителите ми не са високи.Тате е около 1,70, а мама е около 1,60. Сега ще започвам да тренирам Баскетбол и Фитнес(днес ми беше първото ходене в фитнес зала и ме влече явно).Имам желание и да се набирам на лостове, но ми е трудно, но се надявам, че скрипецът(фитнес уред) ще ми помогне да се науча!Просто исках да споделя знам, че няма как да стана по-висок.Утре мисля да си взема и рибно масло!

Chacho
08-22-2011, 19:33
А окосмил ли си се, можеш ли да свършваш? Изчакай пубертета като хората, сигурно ще дръпнеш отведнъж. Някои дърпат на 16-17-18 години на височина. Не се отчавай още!

martosz
08-22-2011, 19:35
Ами по ръцете и крата не особено, но при мадете доста!Свършвам супер да ти кажа.От 3-4 месеца просто има сперма и се набива на очи!

Chacho
08-22-2011, 19:40
Имаш още доста доста време да ти бушуват хормоните, тепърва навлизаш в пубертета. Спокойно, ще дръпнеш още.

bubkaa93
08-22-2011, 23:11
Но ти си на 13 има време ще порастеш спокойно не се отчайвай. :)

LoupGarrou
08-23-2011, 07:17
Аз съм почти на 18 и съм по-нисък от почти всички, които познавам, шансът ми да порасна вече е някакъв нищожен. Питаш ли ме мене ? :D
А моите родители са по-високи от твоите. И при положение, че единият ми дядо е бил по-висок от баща ми, а прадядо му се е извисявал с доста внушителен размер.

Само един роднина (пак дядо), който е по-дребен и аз ще взема да се метна на него, мда, страхотен късмет.

Докато бях на твоята възраст 14-15 бях средна височина, изведнъж всики дръпнаха адски много, а при мен особена промяна нямаше. Както казваш ти и по-малките са по-високи от мене (говорим за три години по-малки). Кофти е, ама не е болка за умиране, каквото такова.

Та, т'ва горното го написах да видиш, че не си само ти и имаш още много време да растеш, със сигурност ще дръпнеш още : ). А за намеците просто сте в такава възраст, че някои хора са още недорасли.

Colouring
08-23-2011, 08:00
Аз на твоите години бях много по-висока от всички момчета,но сега като погледна-един по-нисък няма.Ще дръпнеш,спокойно.

bubkaa93
08-23-2011, 09:47
LoupGarrou // колко си висок ? като родителите са високи,а и казваш,че и дядо ти и той е бил би трябвало да пораснеш още ...

Amazin
08-23-2011, 10:29
Ще пораснеш с времето. Някои изведнъж дърпат нагоре към 16-17 години..;)

SmilezZz
08-23-2011, 13:22
За какво обръщаш внимание,на някакви недораснали пубери какво ти говорят ? Я,стига си се комплексирал за глупости.