Влез

View Full Version : ТОТАЛНО ОБЪРКАНА!

pamsityybee
08-22-2011, 19:31
Здравейте аз съм момиче на 14, което е ацки объркано .. Ще ви разкажа всичко от начало.
Яко бях хлътнала по етин пич, който ще наричам (С). Зарибявахме се в скайп и фейсбук 2 седмици. Опознах го и той ми предложи, аз го обичах и разбира се приех. Ходим вече почти един месец, но в живота ми се появи друго момче (Х). Сега вече усещам как чувствата ми към (С) са изчезнали. (Х) ацки много ме обича дори повече и от (С) аз него също. Та страх ме е да скъсам с (С) за да не ми направи нещо. Как мога да го накарам, той да скъса с мен?
не ми правете забележки за правописните грешки моля ви помогнете ми :(

PinkiSkinheda
08-22-2011, 19:33
Поработи на над правописа си след, като самата осъзнаваш грешките си.
Аз ти предлагам да не се занимаваш с момчета още няколко години, за да не им съсипваш живота, както и своя. ))

DeviL_AsS
Най-малкото не казвай на всяко момче,което ти е симпатично,че го обичаш,защото ти чисто и просто не го обичаш.
Кажи му направо,че не искаш да си с него и си купи буквар ;)

jeezloxxy
Кифла on the horizon.

ДоказателстВА: ацки , етин , "той ми предложи, аз го обичах " .

И не,няма да ти помогна. Trololololo.

Оффф,хайди. :oops:

КАЖИ МУ "НИ ТЪ БИЧАМ ПОВИЧИ,МА!". Ама по скЪпе,така най-добре ще стане :grin: .
Боже,страхотни съвети давам.

Anonimen05
08-22-2011, 19:35
Как така да ти направи нещо? Да те заплаши или? Ако е такъв защо си била с него? :shock: След като нямаш чувства към С., за какво да си с него и да живееш в лъжи. :? Той ще те разбере. Ще го боли, но такъв е живота. Само внимавай да не съжаляваш някой ден за С. Дано добре си опознала Х. А на колко години са и двамата? От колко месеца ходиш с С. Дано Х. не е просто някакво увлечение и надали вече пък чак те обича. От колко време познаваш Х. ? Просто си изясни чувствата. :) И бтв нали не сте гаджета с С. само в скойп, че тогава вече ше ме довършиш. :-D

LeprikonA
08-22-2011, 19:36
най-мизерното нещо е да се държиш като задник и да накраш другия да скъса с теб, защото ти си жалко подобие на развратница, която няма смелост да казва истината... нямам кво да ти кажа повече!

jeezloxxy
08-22-2011, 19:39
Ужастница такава!

alzheimer
08-22-2011, 19:44
Обич, любов, чувства - все големи думи. Струва ми се, че излизат от една малка и проста кифла. Съжелявам ако те обиждам (не особено), но ти отговаряш за постъпките си. Била си "влюбена" в ония, дошъл този, сега вече не "обичаш" ония..еми извинявай, ама никой не може да ти помогне. И смятай к'фа си заблудена, за да си мислиш, че С ще ти направи нещо.., а ако е и способен, значи си още по-проста. Между времмено, поработи върху правописа си. Късмет.

marin4itu
08-22-2011, 19:54
Ужастница такава!

:lol: :lol: :lol:

Soraq
08-22-2011, 19:55
еми кажи му го. не си първия човек, който ще зареже някой. може би и той ще си намери по-голяма любов. :) :)

Ashenvale
08-22-2011, 21:45
А как разбра, че Х те обича повече от С ???????????

icetoo0
08-22-2011, 21:57
Научете ме и мен как да заобичам дадено момиче за един месец :razz: :razz: и после да се появи някоя друга и тя за 2 дни да ме заобича много и аз след по малко от месец да я заобичам :razz: :razz: :D :D :grin: :grin: :lol:

bubkaa93
08-22-2011, 21:57
Мила моя ти си на 14 едва ли ги обичаш,няма как просто за 2 седмици от писане в скайп и фейса да се влюбиш в тоя С . Минал е вече месец и си се влюбила в друг и тоя Х не те обича.Ти не знаеш,какво искаш.Но се пак да ти отговоря на въпросите: кажи на тоя С какво чувстваш към Х едва ли ще ти направи нещо за бога ти си на 14.

icetoo0
08-22-2011, 21:59
Мила моя ти си на 14 едва ли ги обичаш,няма как просто за 2 седмици от писане в скайп и фейса да се влюбиш в тоя С . Минал е вече месец и си се влюбила в друг и тоя Х не те обича.Ти не знаеш,какво искаш.Но се пак да ти отговоря на въпросите: кажи на тоя С какво чувстваш към Х едва ли ще ти направи нещо за бога ти си на 14.

:lol: :lol: :lol: :lol: ТОВА Е ! :D

djipsito
08-22-2011, 22:05
Тва е фейк нали.. ?

FuckedUp
08-22-2011, 22:16
Здравейте аз съм момиче на 14, което е ацки объркано .. Ще ви разкажа всичко от начало.
Яко бях хлътнала по етин пич, който ще наричам (С). Зарибявахме се в скайп и фейсбук 2 седмици. Опознах го и той ми предложи, аз го обичах и разбира се приех. Ходим вече почти един месец, но в живота ми се появи друго момче (Х). Сега вече усещам как чувствата ми към (С) са изчезнали. (Х) ацки много ме обича дори повече и от (С) аз него също. Та страх ме е да скъсам с (С) за да не ми направи нещо. Как мога да го накарам, той да скъса с мен?

1. Научи РОДНИЯТ СИ ЕЗИК!
2. НЕ СИ ДОРАСЛА ЗА ВРЪЗКИ.
3. ОБИЧАШ МИ КУРА
4. ДАНО ТЕ ЗАКОЛИ С ЛЪЖИЦА

jeezloxxy
08-22-2011, 22:34
(

http://vbox7.com/play:7911e864 Така ли?

Luidgie
08-22-2011, 22:37
Кифла on the horizon.

ДоказателстВА: ацки , етин , "той ми предложи, аз го обичах " .

И не,няма да ти помогна. Trololololo.

Оффф,хайди. :oops:

КАЖИ МУ "НИ ТЪ БИЧАМ ПОВИЧИ,МА!". Ама по скЪпе,така най-добре ще стане :grin: .
Боже,страхотни съвети давам.
+ Как не се научиха поне адски да пишат...

kyon
08-22-2011, 22:44
Ти си голяма страхливка! Ако се държиш гадно с него ще скъсате, ама за какво е нужно да те търпи още 2-3 седмици примерно?
Е.баси противното същество.

eccei
08-22-2011, 23:52
Как си го обичала като сте си писали само в фб и скайп 2 седмици.. :-o
И какво ще ти направи.. :o Просто скъсай с него и готово.

kyon
08-22-2011, 23:56
Противното съществооооо.

BGbullet
08-23-2011, 00:05
U SUCK

fenkaaa
08-23-2011, 00:20
1-во обичаш единия,след 1 месец другия.. СМЕШНА работа :-o

yeeee
08-23-2011, 09:16
Ти си еТно аЦки неграмотно момиче...+ тва не знаеш какво искаш

xPafx
08-23-2011, 09:23
Оле не се излагай повече и ми кажи, че темама, начина ти на писане.. всичко е ебавка.. моля те!! Моля те... ;/

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

wankata7
08-23-2011, 11:53

1. Научи РОДНИЯТ СИ ЕЗИК!
2. НЕ СИ ДОРАСЛА ЗА ВРЪЗКИ.
3. ОБИЧАШ МИ "мъжкия полов орган"

+++ Напълно съгласен :smt038

magita
08-23-2011, 13:53
Ужастница такава!

:lol: :lol: :lol:

хаха много ме радват такива теми, супер забавни са ми.. :razz:
2 седмици се зарибяваме, той ми предложи, а аз щото го обичах и приех
:razz:

SmilezZz
08-23-2011, 14:05
Как ,по дяволите, го опозна и заобича за две седмици ? То си личи колко си го обичала де,щом като се появи друго момче и пуфф,чувствата се изпариха. Моят съвет е да спреш да се занимаваш с момчета,докато не си наясно с чувствата си и от това,какво искаш истински.

А какво може да ти направи "С". Ох,боже. Или му казваш така и така,аз "обичам" друг и това е. Или се държиш студено с него,отбягваш го и надали много ще те изтърпи.

П.С - Няма да е лошо и да се научиш на родния ти език. адски , един и т.н. Срамота си е да не можеш да пишеш.

forumentroll123
08-23-2011, 14:07
Аз ти предлагам да не се занимаваш с момчета още няколко години, за да не им съсипваш живота, както и своя. ))

След като ти не можеш да пишеш, не ти обфиняваи момичето...

djipsito
08-23-2011, 18:08
^ :lol:

sun_sea
09-01-2011, 22:08
Ех то не бе обич , не бе ... И аз бях така на 12 гаджето ми ми каза на 2рия ден "Обичам те " и доста поспорихме за това. Както и да е това, че го харесваш и ти е симпатичен не значи , че го обичаш, а камоли , че X те обича повече от С. Как го разбра от фейсбук и скаип не ми е ясно . Прегръдките и сърчицата не означава че те обича. Пък и не ми се вярва да ти направи нещо - не мисля че е мафиот и ще те убива. На тая възраст повечето са неориентирани и добре няма лошо , но поне не казвайте, че го обичаш и не можеш да живееш без него - като ходите от 2 седмици или месец. Кажи на момчето че не искаш да сте заедно повече , че не искаш да го мъчиш и това. Няма смисъл да продължаваш да го лъжеш.А за правописа няма нужда да се говори - само си показва всичко. Как още от малки тръгвате да се правите на големи, а не си изживеете детството като хората. Имаш цял живот пред теб. Ще имаш достатъчно време за двойни връзки , обичане , секс и всички останали работи.

bebzgirl
09-02-2011, 00:33
Не те нападам,ама си с акъл на 12 годишна. Според мен са били само някви симпатий и просто няма как нещата да станат САМО за 2 седмици и ти да го ''обичаш''.Още не знаеш какво искаш и съответно е малко рано да започваш сериозни връзки. :)

error92
09-02-2011, 00:58
За 2 седмици е приемливо да се влюбиш, но това твоето не е влюбване а е...лапешка простотия ?! :D После си се "разлюбила" и си се "влюбила" в друг за 2 дена ?! :shock: Яяяя....това ми е познато от някъде... :neutral: да, сега се сетих, че и мен така са ме обичали :D :D

Сори ако съм бил аЦки беСполезен, ама ето нещо полезно върху което можеш да поработиш - правУписа !

Luidgie
09-02-2011, 01:03

След като ти не можеш да пишеш, не ти обфиняваи момичето...О да една запетая! Край света свърши! По темата. Попитай някой да ти обясни какво означава да обичаш някой, тогава пускай аЦки смислени теми, които показват умствените ти възможности. Мноо просто племе се е навъдило.

error92
09-02-2011, 01:05
Попитай някой ?! Това чувство трябва да се изпита..в противен случай и с чайник да й го наливат в главата и да й обясняват, няма да се получи :D

Luidgie
09-02-2011, 01:09
Абе някой друг да и обяснява колко е тъпа. Сега не съм в настроение да го правя.

martina22961
09-02-2011, 01:15
сори ама няма как да го накараш той да скъса с теб ако той наистина те обича..ако искаш да си честна с това момче му разкажи за твоите чувства...той ще те разбере :grin: иначе няма да стане..или направо скъсай с него.. :-o

malkasladkabishkotka
09-03-2011, 20:20
Винаги съм се чудила как може да заобичаш някой за 2 седмици и после да срещнеш друг и да заобичаш и него за толкова кратко време ? Все пак си само на 14 и не мисля,че си много наясно какво е любов :)

Skaarj
09-03-2011, 20:24
Ако не иска да си ходи, пусни му и му кажи да изчезва :lol: :lol:

Chacho
09-03-2011, 20:27
Тука не са ли изчерпааме?

sladkabebova
09-03-2011, 21:48
:shock: :shock: :shock: :shock:

Уфф .. :?

1.НЕ ОБИЧАШ С
2.НЕ ОБИЧАШ Х
3.НЕГРАМОТНА СИ

По темата:
Обасни на С,че чувствата ти са избледнели,че си срешнала ново момче,което харесваш..
Не ми се вярва да те убие :?

roseleaf94
09-03-2011, 22:01
Аз съм на 17 и се заобичахме с моя още на първия месец, но:
1. по- големи сме
2. заедно сме повече от година
3. Никога не съм обичала някого друг
4. никога не съм казвала ``Обичам те!`` на някого друг!

Извод: Още си малка, за да се двуумиш между 2 момчета! На 14 си по дяволите! Аз на 14 играех още на шоколад сигурно... :?

Бъди по- умерена с думите, които използваш, защото те трябва да показват истината! :)