View Full Version : Музикалните и политическите вкусове и секса...
PinkiSkinheda
08-23-2011, 00:46
Смятате ли, че това каква музика слуша човек и какви политически възгледи има могат да повлияят в сексуалният му живот?
SisiStrange
08-23-2011, 05:34
Не.
Освен, ако няма много странни фетиши.
Не.
Ми ако е някъф нацист??? :D
PinkiSkinheda
08-23-2011, 10:48
Не.
Сигурно ли е?
MojoJojo88
08-23-2011, 10:51
Не.
А те нацистите не са хора...
На мен лично ми влияят. Аз със "червени боклуци" не съм спала, нямам и намерение. Не ме интересува каква музика слушат, но политическите им възгледи ме отблъскват....
п.с много добър подпис-авторе ;) Песничката е чук, филма и той ;) :P
Ти на нацистите ли викаш червени :D :D :D
по темата- не ми пречи стига да не си пуска любимата музика по време на секс
MojoJojo88
08-23-2011, 11:17
Ти на нацистите ли викаш червени :D :D :D
Оооо, колко си прост/а...whatever... Имам много добри познания по темата, така че не се опитвай даже да се заяждаш...
NomNomNom
08-23-2011, 11:21
Всичко има значение, та даже и това.
MojoJojo88 ми изясни ми, не се заяждам.. аз питам ти нападаш.. може и аз да съм те разбрала погрешно.. също се интересувам по темата- не понасям червената партия- комунягите- за тва питам... (извинете, че не беше по темата отговора ми)
MojoJojo88
08-23-2011, 13:05
MojoJojo88 ми изясни ми, не се заяждам.. аз питам ти нападаш.. може и аз да съм те разбрала погрешно.. също се интересувам по темата- не понасям червената партия- комунягите- за тва питам... (извинете, че не беше по темата отговора ми)
Първото изречение от поста ми беше насочено към това
Не.
Все едно нацистите не са хора, или, че е едва ли не задължително да са фетишисти (аз така разбрах целия пост)...
От там нататък просто обясних с какви хора не бих спала, и че техните политически възгледи ме отблъскват...
xXxPrivateLovexXx
08-23-2011, 13:08
Интересен въпрос над който може доста да се мисли.
MojoJojo88 аз не съм те разбрала правилно отначало :D извини ме.. после като го прочетох пак, разбрах какво искаш да кажеш.. нещо не можах да уловя иронията отначало.. :lol: грешката е моя
Verminaard
01-31-2012, 20:54
Естествено,все пак аз съм изобретил великата поза 'свастика'.Сгъвам момата на геврек и докъто я лашкам си държа кубинките в ръце,барабаня с тях по околната мебелировка и с цял глас пея Нашият Ромел.
Най-интересното,в този случай,е че това действително съм го правил и беше много приятен момент.Учете се от батко ви С. на сексуални героизми.
Ебаси темата, честно. :D Не се бях замисляла дали музикалните и политическите пристрастия биха повлияли на секса ми с някого... като си върна лентата назад се сещам, че момчетата с които съм била са аполитични... :(
А за музиката... ами секс на траш метъл не съм правила примерно, ама нямам и желание... така че ако не си пуска песни които не харесвам докато сме в леглото.. няма проблем. :)
Робуването на политически партии и цветове на сляпо е глупаво нещо. Значение имам не от каква партия е човек, а какви са неговите възгледи. В момента в нашата мила родина всички управляващи са едни и същи - пълна скрап.
MaLkaTa_LaDy
02-01-2012, 09:20
Защо пък да не могат? Може да е глупаво, но ще предпочитам да си легна с някой див рокер, отколкото с някой спокоен и уравновесен, който слуша само класическа музика. Музиката е израз на душевното състояние на човек, според мен. От музиката си правя някакви изводи и за характера. Политическите възгледи пък са прако свързани с иеалите. Представата за човек е един събирателен образ от следствията, които сме си направили, вярни или грешни, от фактите, които са ни понятни за него. На най-ниско равнище: щом индивид 1 слуша хард рок, а индивид 2 класическа музика, значи индивид 1 ще прави по-хард секс от индивид 2. Може и да е погрешно, но си правим подобни умозаключения.
Защо пък да не могат? Може да е глупаво, но ще предпочитам да си легна с някой див рокер, отколкото с някой спокоен и уравновесен, който слуша само класическа музика. Музиката е израз на душевното състояние на човек, според мен. От музиката си правя някакви изводи и за характера. Политическите възгледи пък са прако свързани с иеалите. Представата за човек е един събирателен образ от следствията, които сме си направили, вярни или грешни, от фактите, които са ни понятни за него. На най-ниско равнище: щом индивид 1 слуша хард рок, а индивид 2 класическа музика, значи индивид 1 ще прави по-хард секс от индивид 2. Може и да е погрешно, но си правим подобни умозаключения.
Аз почти не слушам музика. Какво би си помислила за мен в такъв случай ? Дали съм уравновесен или пък не ? Слушането на музика е до лично усещане и вкус, не мисля че играе решаваща роля в това какъв тип човек си. Може да слушаш класическа музика и да си достатъчно чалнат и див, може също да слушаш и метъл и да бъдеш спокоен. За жалост не може да се съглася че идеал и политика в момента се припокриват. В своите основи всички видове режими имат идеалистични насочености, но какво се получава в действителност е съвсем различно.
MaLkaTa_LaDy
02-01-2012, 21:29
Аз почти не слушам музика. Какво би си помислила за мен в такъв случай ? Дали съм уравновесен или пък не ? Слушането на музика е до лично усещане и вкус, не мисля че играе решаваща роля в това какъв тип човек си. Може да слушаш класическа музика и да си достатъчно чалнат и див, може също да слушаш и метъл и да бъдеш спокоен. За жалост не може да се съглася че идеал и политика в момента се припокриват. В своите основи всички видове режими имат идеалистични насочености, но какво се получава в действителност е съвсем различно.
Ще направя съпоставка с мои приятели, които почти не слушат музика. На мнение съм, че на подсъзнателно равнище от всеки малък факт се прави някакво умозаключение.
БожиятАгнец
02-02-2012, 02:31
Оооо, обичам тази тема. Хахахахаха!
dimitar_ak
02-02-2012, 13:14
Музиката определено може да повлияе :D
http://www.bgmall.info/-vibratori-/255-naughtibod-.html
frogster
02-02-2012, 17:37
Музиката, която човек харесва, и убежденията му, са част от личността му, а пък от личността му до голяма степен зависи и какъв е сексуалният му живот, така че - да, има значение.