- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Музикалните и политическите вкусове и секса...
Смятате ли, че това каква музика слуша човек и какви политически възгледи има могат да повлияят в сексуалният му живот?
Skinhead, skinhead, running through the night,
Making lots of trouble, starting lots of fights!
Skinhead, skinhead, getting really pissed...
Skinhead, skinhead, tatted on my wrist!
Не.
Освен, ако няма много странни фетиши.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ми ако е някъф нацист???Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Сигурно ли е?Първоначално написано от SisiStrange
Skinhead, skinhead, running through the night,
Making lots of trouble, starting lots of fights!
Skinhead, skinhead, getting really pissed...
Skinhead, skinhead, tatted on my wrist!
А те нацистите не са хора...Първоначално написано от theeye770
На мен лично ми влияят. Аз със "червени боклуци" не съм спала, нямам и намерение. Не ме интересува каква музика слушат, но политическите им възгледи ме отблъскват....
п.с много добър подпис-автореПесничката е чук, филма и той
:P
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ти на нацистите ли викаш червени![]()
![]()
![]()
по темата- не ми пречи стига да не си пуска любимата музика по време на секс
Оооо, колко си прост/а...whatever... Имам много добри познания по темата, така че не се опитвай даже да се заяждаш...Първоначално написано от mims987
Всичко има значение, та даже и това.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
MojoJojo88 ми изясни ми, не се заяждам.. аз питам ти нападаш.. може и аз да съм те разбрала погрешно.. също се интересувам по темата- не понасям червената партия- комунягите- за тва питам... (извинете, че не беше по темата отговора ми)
Първото изречение от поста ми беше насочено към товаПървоначално написано от mims987
Все едно нацистите не са хора, или, че е едва ли не задължително да са фетишисти (аз така разбрах целия пост)...Първоначално написано от theeye770
От там нататък просто обясних с какви хора не бих спала, и че техните политически възгледи ме отблъскват...
MojoJojo88 аз не съм те разбрала правилно отначалоизвини ме.. после като го прочетох пак, разбрах какво искаш да кажеш.. нещо не можах да уловя иронията отначало..
грешката е моя
Естествено,все пак аз съм изобретил великата поза 'свастика'.Сгъвам момата на геврек и докъто я лашкам си държа кубинките в ръце,барабаня с тях по околната мебелировка и с цял глас пея Нашият Ромел.
Най-интересното,в този случай,е че това действително съм го правил и беше много приятен момент.Учете се от батко ви С. на сексуални героизми.
Последно редактирано от Verminaard : 01-31-2012 на 21:01
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ебаси темата, честно.Не се бях замисляла дали музикалните и политическите пристрастия биха повлияли на секса ми с някого... като си върна лентата назад се сещам, че момчетата с които съм била са аполитични...
А за музиката... ами секс на траш метъл не съм правила примерно, ама нямам и желание... така че ако не си пуска песни които не харесвам докато сме в леглото.. няма проблем.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Робуването на политически партии и цветове на сляпо е глупаво нещо. Значение имам не от каква партия е човек, а какви са неговите възгледи. В момента в нашата мила родина всички управляващи са едни и същи - пълна скрап.
Защо пък да не могат? Може да е глупаво, но ще предпочитам да си легна с някой див рокер, отколкото с някой спокоен и уравновесен, който слуша само класическа музика. Музиката е израз на душевното състояние на човек, според мен. От музиката си правя някакви изводи и за характера. Политическите възгледи пък са прако свързани с иеалите. Представата за човек е един събирателен образ от следствията, които сме си направили, вярни или грешни, от фактите, които са ни понятни за него. На най-ниско равнище: щом индивид 1 слуша хард рок, а индивид 2 класическа музика, значи индивид 1 ще прави по-хард секс от индивид 2. Може и да е погрешно, но си правим подобни умозаключения.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз почти не слушам музика. Какво би си помислила за мен в такъв случай ? Дали съм уравновесен или пък не ? Слушането на музика е до лично усещане и вкус, не мисля че играе решаваща роля в това какъв тип човек си. Може да слушаш класическа музика и да си достатъчно чалнат и див, може също да слушаш и метъл и да бъдеш спокоен. За жалост не може да се съглася че идеал и политика в момента се припокриват. В своите основи всички видове режими имат идеалистични насочености, но какво се получава в действителност е съвсем различно.
Оооо, обичам тази тема. Хахахахаха!
Музиката определено може да повлияе
http://www.bgmall.info/-vibratori-/255-naughtibod-.html
Музиката, която човек харесва, и убежденията му, са част от личността му, а пък от личността му до голяма степен зависи и какъв е сексуалният му живот, така че - да, има значение.