.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    Не и в Перник.

Музикалните и политическите вкусове и секса...

Смятате ли, че това каква музика слуша човек и какви политически възгледи има могат да повлияят в сексуалният му живот?
    Skinhead, skinhead, running through the night,
    Making lots of trouble, starting lots of fights!
    Skinhead, skinhead, getting really pissed...
    Skinhead, skinhead, tatted on my wrist!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не.

Освен, ако няма много странни фетиши.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не.

Ми ако е някъф нацист???

Град
    Не и в Перник.
    Не.

Сигурно ли е?
    Skinhead, skinhead, running through the night,
    Making lots of trouble, starting lots of fights!
    Skinhead, skinhead, getting really pissed...
    Skinhead, skinhead, tatted on my wrist!

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Не.

Ми ако е някъф нацист???
    А те нацистите не са хора...
    На мен лично ми влияят. Аз със "червени боклуци" не съм спала, нямам и намерение. Не ме интересува каква музика слушат, но политическите им възгледи ме отблъскват....
    п.с много добър подпис-авторе Песничката е чук, филма и той :P

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Ти на нацистите ли викаш червени

по темата- не ми пречи стига да не си пуска любимата музика по време на секс

Цитирай Първоначално написано от mims987
    Ти на нацистите ли викаш червени
    Оооо, колко си прост/а...whatever... Имам много добри познания по темата, така че не се опитвай даже да се заяждаш...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Всичко има значение, та даже и това.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

MojoJojo88 ми изясни ми, не се заяждам.. аз питам ти нападаш.. може и аз да съм те разбрала погрешно.. също се интересувам по темата- не понасям червената партия- комунягите- за тва питам... (извинете, че не беше по темата отговора ми)

Цитирай Първоначално написано от mims987
    MojoJojo88 ми изясни ми, не се заяждам.. аз питам ти нападаш.. може и аз да съм те разбрала погрешно.. също се интересувам по темата- не понасям червената партия- комунягите- за тва питам... (извинете, че не беше по темата отговора ми)
    Първото изречение от поста ми беше насочено към това
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Не.

Ми ако е някъф нацист???
    Все едно нацистите не са хора, или, че е едва ли не задължително да са фетишисти (аз така разбрах целия пост)...
    От там нататък просто обясних с какви хора не бих спала, и че техните политически възгледи ме отблъскват...

Интересен въпрос над който може доста да се мисли.

MojoJojo88 аз не съм те разбрала правилно отначало извини ме.. после като го прочетох пак, разбрах какво искаш да кажеш.. нещо не можах да уловя иронията отначало.. грешката е моя

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Естествено,все пак аз съм изобретил великата поза 'свастика'.Сгъвам момата на геврек и докъто я лашкам си държа кубинките в ръце,барабаня с тях по околната мебелировка и с цял глас пея Нашият Ромел.
    Най-интересното,в този случай,е че това действително съм го правил и беше много приятен момент.Учете се от батко ви С. на сексуални героизми.
    Последно редактирано от Verminaard : 01-31-2012 на 21:01

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Ебаси темата, честно. Не се бях замисляла дали музикалните и политическите пристрастия биха повлияли на секса ми с някого... като си върна лентата назад се сещам, че момчетата с които съм била са аполитични...
    А за музиката... ами секс на траш метъл не съм правила примерно, ама нямам и желание... така че ако не си пуска песни които не харесвам докато сме в леглото.. няма проблем.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на draid
    Робуването на политически партии и цветове на сляпо е глупаво нещо. Значение имам не от каква партия е човек, а какви са неговите възгледи. В момента в нашата мила родина всички управляващи са едни и същи - пълна скрап.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Защо пък да не могат? Може да е глупаво, но ще предпочитам да си легна с някой див рокер, отколкото с някой спокоен и уравновесен, който слуша само класическа музика. Музиката е израз на душевното състояние на човек, според мен. От музиката си правя някакви изводи и за характера. Политическите възгледи пък са прако свързани с иеалите. Представата за човек е един събирателен образ от следствията, които сме си направили, вярни или грешни, от фактите, които са ни понятни за него. На най-ниско равнище: щом индивид 1 слуша хард рок, а индивид 2 класическа музика, значи индивид 1 ще прави по-хард секс от индивид 2. Може и да е погрешно, но си правим подобни умозаключения.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Защо пък да не могат? Може да е глупаво, но ще предпочитам да си легна с някой див рокер, отколкото с някой спокоен и уравновесен, който слуша само класическа музика. Музиката е израз на душевното състояние на човек, според мен. От музиката си правя някакви изводи и за характера. Политическите възгледи пък са прако свързани с иеалите. Представата за човек е един събирателен образ от следствията, които сме си направили, вярни или грешни, от фактите, които са ни понятни за него. На най-ниско равнище: щом индивид 1 слуша хард рок, а индивид 2 класическа музика, значи индивид 1 ще прави по-хард секс от индивид 2. Може и да е погрешно, но си правим подобни умозаключения.
    Аз почти не слушам музика. Какво би си помислила за мен в такъв случай ? Дали съм уравновесен или пък не ? Слушането на музика е до лично усещане и вкус, не мисля че играе решаваща роля в това какъв тип човек си. Може да слушаш класическа музика и да си достатъчно чалнат и див, може също да слушаш и метъл и да бъдеш спокоен. За жалост не може да се съглася че идеал и политика в момента се припокриват. В своите основи всички видове режими имат идеалистични насочености, но какво се получава в действителност е съвсем различно.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Аз почти не слушам музика. Какво би си помислила за мен в такъв случай ? Дали съм уравновесен или пък не ? Слушането на музика е до лично усещане и вкус, не мисля че играе решаваща роля в това какъв тип човек си. Може да слушаш класическа музика и да си достатъчно чалнат и див, може също да слушаш и метъл и да бъдеш спокоен. За жалост не може да се съглася че идеал и политика в момента се припокриват. В своите основи всички видове режими имат идеалистични насочености, но какво се получава в действителност е съвсем различно.
    Ще направя съпоставка с мои приятели, които почти не слушат музика. На мнение съм, че на подсъзнателно равнище от всеки малък факт се прави някакво умозаключение.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Banned Супер фен
    Оооо, обичам тази тема. Хахахахаха!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Музиката определено може да повлияе

http://www.bgmall.info/-vibratori-/255-naughtibod-.html

Град
    София
    Музиката, която човек харесва, и убежденията му, са част от личността му, а пък от личността му до голяма степен зависи и какъв е сексуалният му живот, така че - да, има значение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си