PDA

View Full Version : Проблем

Slav0v
08-23-2011, 08:58
Здравейте, съфорумници !

Имам един проблем отностно пениса си.
Наскоро започнах да използвам един дезодорант против изпотяване и освен на подмишниците го позлвам и около пенисът си (спротувам).
Оттогава кожата която се намира между пениса и косматата зона (началото на пениса демек) кожата ми е обелена и вместо нормалния цвят на пениса цвета е чеврвен и боли адски много (доста тъпо го обясних).
С две думи малко от кожата на члена ми е обелена, зачервена и много много боли. Мисля, че и преди съм имал такива проблеми, но на други части от тялото сега обаче става въпрос за "малкия приятел" и наистина много се страхувам дали ще ми мине ;). Ако на някои му се е случвало нека сподели мъката ми за да се успокоя малко :).

П.П НА ЛЕКАР НЯМА ДА ОТИДА това е изключено като варянт

Claymore
08-23-2011, 09:05
Смени дезодоранта, използвай стикче или въобще не използвай нищо. Мисля, че решението е очевадно.

silverRose
08-23-2011, 09:10
А защо е изключено да идеш на лекар? Това е най-разумния вариянт. Ако гаджето ми имаше подобен проблем веднага за ръчичка и при лекар.

Иначе спри да ползваш дезодоранта за известно време. Не знам колко ще помогне, но може да разтваряш сода във вода и да се миеш с нея. Не използвай други мазила без да си сигурен какви са, защото можеш да си раздразниш кожата още. А може и да попиташ в някоя аптека щом не искаш лекар.

Slav0v
08-23-2011, 09:11
:) Не съм 100% че е от дезодоранта, но вече отиде в кофата (жалко беше 12 лева) мен ме тревожи да се оправя за дезодоранта не ми пука ;)[/b]

kalpazanka
08-23-2011, 09:13
:) Не съм 100% че е от дезодоранта, но вече отиде в кофата (жалко беше 12 лева) мен ме тревожи да се оправя за дезодоранта не ми пука ;)[/b]
Що го изхвърли? Щото си решил на своя глава да го нанасяш където ти падне?
Няма да ти дам съвет какво да мажеш и какво не. Като не искаш лекар, твоя си работа. Само да не се засели някой гад там и да нагнои, че тогава ти сам ще драпаш като коте по вратата на кабинета.

SisiStrange
08-23-2011, 09:14
Може да си бил алергичен.
А може и да си го раздразнил много просто.
Аз също бих отишла на лекар. Големия праз. Няма да те изяде.

Eclipsercho
08-23-2011, 09:15
Като си глупав да си пръскаш уя с дезедоранти.. Там кожата е 100 пъти по-нежна от останалите части на тялото.. Да не говорим, че те се пръскат и от далеч, заради силата на струята.. ](*,)

Slav0v
08-23-2011, 09:23
Пръскал съм по сухожилята отстрани никъде до хуя си. Приемате грешно нещата.

kalpazanka
08-23-2011, 09:24
Сухожилията под мишниците ли? Щот аз май друго прочетох.

granger
08-23-2011, 09:36
Такааааааа-не си пръскай малкия приятел с дезодоранти, може да си алергичен.Както ти казаха там кожата е много по-нежна.Има лекари за тая работа! Спри да се пръскаш и тва е, ако толкова те боли и не се маха зачервяването има дерматолог!

jane_17
08-23-2011, 09:50
Можеш да си купиш "сребърна вода" .. дезинфекцира чудесно и според мен може да ти помогне :)

Eclipsercho
08-23-2011, 10:19

Както и да си пръскал, ти не определяш къде ще падне струята съвсем точно. Не го пръскай с нищо, ако толкова ти е потен и ти мирише след спорт или каквото и да е - един душ и си готов.

Slav0v
08-23-2011, 14:47
Да си кажа честно никога не съм имал нещо подобно за първи път ми се случва досега никога не съм карал тежки болести, нямам алегрии общо взето здрав съм като бик. Но това с екземата ме изплаши много така, че ако до 5 дена няма резултат ще отида на лекар

bubblef93
08-23-2011, 16:07
Да си кажа честно никога не съм имал нещо подобно за първи път ми се случва досега никога не съм карал тежки болести, нямам алегрии общо взето здрав съм като бик. Но това с екземата ме изплаши много така, че ако до 5 дена няма резултат ще отида на лекар
Даже по малко дни изчакай то ще се вид ако почне да се оправя.Ама най добре върви на лекар няма да те изядат спокойно хД

Maaggiiee
08-23-2011, 16:10
Като си глупав да си пръскаш уя с дезедоранти.. Там кожата е 100 пъти по-нежна от останалите части на тялото.. Да не говорим, че те се пръскат и от далеч, заради силата на струята.. ](*,) Един разумен.Пич ти нормален ли си да се пръскаш с дезодорант на оная си работа. :razz: :razz: :razz: :razz:

straus
08-23-2011, 16:19
еми пич, това е малко по - чувствителна зона и не е хубаво да експериментираш със всякакви препарати, за напред като се изпотиш просто вземи душ с най-обикновен сапун ;)

LambOfGod
08-23-2011, 16:52
Господин Славов от 18 СОУ? :shock:

dami666
08-23-2011, 17:04
Пич,по-добре посети чичо доктор..аз бях получила такава инфекция от бръсненето и беше доста кофти,наистина..На мен ми дадоха една пудричка,много ми помогна..препоръчвам лекар,защото иначе може да не мине..

Inn0cenCe
08-23-2011, 18:29
Добре де, обикновенните дезедоранти не са предназначене за тези зони. Точно за това, има интимни дезедоранти! Спри да се пръснаш с това и предполагам ще ти мине. Ако не, лекаря със сигурност ще ти помогне :).

Slav0v
08-23-2011, 18:39
Ще изчакам още 3 дни и ще потърся лекарска помощ.
Малко срамежлив все пак съм мъж.
Друго е жените се сабличат една пред друга при мъжете е по скунфузно.
Ще видя може да се оправя, ако не отивам на лекар нямам друг избор.

ccdesigns
08-23-2011, 22:08
Иди още утре на лекар... Не знам защо го изключваш като вариянт. Ако не отидеш до максимум 2-3 дни ще стане в пъти по-лошо (най-вероятно).

kalpazanka
08-24-2011, 07:00
За пореден път ви предупреждавам да не поставяте диагнози!

bubblef93
08-24-2011, 12:48
Като си глупав да си пръскаш уя с дезедоранти.. Там кожата е 100 пъти по-нежна от останалите части на тялото.. Да не говорим, че те се пръскат и от далеч, заради силата на струята.. ](*,) Един разумен.Пич ти нормален ли си да се пръскаш с дезодорант на оная си работа. :razz: :razz: :razz: :razz:
ми явно не е

Darinella
08-24-2011, 13:17
Ако е бил избраснат малко преди да използваш дезодоранта, е много вероятно да се възпали. Смени продукта най-добре. Иначе изчакай няколко дена и ако не мине нямаш избор освен да отидеш на лекар. :-D

SummerRain
08-24-2011, 13:23
Отиди на лекар! Срам го било...

Anja
08-24-2011, 16:47
За пореден път ще го кажа - лекарите НЕ хапят, егати простия народ... :?