View Full Version : Малко коте
Natinka1123
08-23-2011, 09:43
:D :D :D :D Хора знам че е тъп въпрос но според вас коте на 3 месеца можели да роди ???? :D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :razz: :razz: :razz:
тази тема за кой път вече я пускаш :(
ADMIRALKA14
08-23-2011, 10:18
:D :D :D :D Хора знам че е тъп въпрос но според вас коте на 3 месеца можели да роди ???? :D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz:
Не не може. Половата зрялост при котките настъпва на 8/10 - месечна възраст.
bubkaa93
08-23-2011, 10:30
престани да пускаш тази тема във всеки раздел :-x :-x :-x
Bonbonchencetyy
08-23-2011, 11:30
Не може да роди на 3 месеца.
Обикновено , майка ми е казвала тъй като е ветеринар , че една котка ще почне да ражда когато се разгони , а това поначало става между 6-ти , 7-ми и 8-ми месец. Разгонването на котката можеш да разбереш , ако си дига задника на горе , когато върви .. :D :-D
Natinka1123
08-24-2011, 10:40
защо проблем ли имаш ? а квото си искам тва ще правяя .. !!!! :-x :-x :-x
Natinka1123
08-24-2011, 10:41
Обикновено , майка ми е казвала тъй като е ветеринар , че една котка ще почне да ражда когато се разгони , а това поначало става между 6-ти , 7-ми и 8-ми месец. Разгонването на котката можеш да разбереш , ако си дига задника на горе , когато върви .. :D :-D
мерси за отг :D :D :D :D :D
autista88
08-24-2011, 11:11
защо проблем ли имаш ? а квото си искам тва ще правяя .. !!!! :-x :-x :-x
Тоя форум си има правила и като си се регистрирала си ги приела.
Едно е да тролваш малко, ама твойто е инфантилност.
Ай, сиктир!
Natinka1123
08-24-2011, 11:16
Ай, сиктир!
хЕХХ как ми взе думите от устата .. :P :P :P :P :-P :-P :-P :-P 8) 8)
ти да не си админ да ми казваш кво да правя ареее
association
08-24-2011, 18:53
Луда ли си, за 4-ти път я пускаш тая тема!!?!?!??!!!?
НЕ МОЖЕ ДА РОДИ ДРЪГЛИВАТА ТИ КОТКА НА 3 МЕСЕЦА! :-x
autista88
08-24-2011, 18:54
Може, щото нейната е ГМО!
:shock:
eminem213
08-24-2011, 19:28
:shock:
:razz: :razz: :razz: :razz:
Оставете момичето!
Много ясно и точно заяви, че ще си прави квото иска!
jeezloxxy
08-24-2011, 20:28
Не е важно дали въпросът е тъп.
По-обезпокоителното е колко по-тъп/а можеш да станеш. :?
autista88
08-24-2011, 20:32
Не е важно дали въпросът е тъп.
По-обезпокоителното е колко по-тъп/а можеш да станеш. :?
Тя е минала границата, след която няма връщане назад!
jeezloxxy
08-24-2011, 20:35
The point of no return. <3
Natinka1123
08-25-2011, 10:00
[quote=association]
:shock
мхммм тя се е родила от твоята .. ;) ;)
Natinka1123
08-25-2011, 10:02
autista88 еее брр мн добре си ме научил евала пич но за съжаление ти ще си си най тъпия .. никой неможе да те надминии .. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) :-x :-x
association
08-25-2011, 10:03
Ни можи да та надминииии еееййй!!! :razz: :razz: :razz:
Натинка малка сладка, от къде си, на колко си, и защо питаш дали котето ти може да роди? :)
Natinka1123
08-25-2011, 11:24
ot kalofer i sam na 9
Ай, сиктир!
Не, ама ако не се спреш скоро с тъпите теми и провокациите може и да те навести админ.
muhtesemfan
08-26-2011, 09:25
"Ай,сиктир"-това ме уби,буквално 8-) :razz: :razz: :razz: 8-)
Ами,невъзможно е на 3 месеца да роди,все пак половата зрялост при котките настъпва след 6 месеца :)
Кой ще гали котето любовно - ела със мен да играем на световно .. :-P
Мойто коте не е за игра - а само за сериозни господа
Ай, сиктир!
Ае бе мацка, земи па млъкни че ме дразниш, б**ти баналната, и що не го пуснеш и в ПРАВИЛА НА ФОРУМА сподели им че за 5 път ще я пускаш и после се пробвай да се регистрираш пак..Слаба си с мозъка си, за да питаш такъв малоумен въпрос, на който и братовчедка ми на 6 може да ми отговори! :-x :-x Чудя се дали са ти руси корените и дали би получила още един нормален отговор на темата си, поредна ! Тъпа тема и още някой е тъп , май не съм аз :razz:
autista88 еее брр мн добре си ме научил евала пич но за съжаление ти ще си си най тъпия .. никой неможе да те надминии .. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) :-x :-x
Опс грешка надминЕ се пише и НЕ МОЖЕ се пише разделно и тиренщето след НАЙ къде го забрави,или злобата ти дойде вповече да пишеш такива коментари аххахаха ;Д по-полека с тъпите въпроси,че спамиш,модераторите не обичат спам ;д Много ти знае устата.Човек трябва да има граница и да се сдържа от безсмислени мнения, особено по въпроси, зададени от самия него,то това само си говори колко ти е процесора и капацитета на харда..Па аз съм на 13 и половина, от Русе съм,как си личи кой откъде е.От Калофер е Ботев,излагаш града.И града се пише с главна буква все пак-не знам коя тиква те учи на граматика :? #-o Айдее тихо,да не ти спират тоците по този адрес на сайта [-o<
ZloboMiR
09-19-2011, 19:06
Всичко това можеше да се избегне, и темата да се подмине с мълчание. А след точките аз знам, че се удря шпация. :)
annonimnna
09-19-2011, 22:13
Т'ва е все едно да питаш дали, дете на 3 годинки може да роди. WTF?!
А ти на 3 години можеш ли да родиш ? :lol: