PDA

View Full Version : въпросче...

martina22961
08-23-2011, 18:10
Колко най-дълго време сте били истински влюбени в даден човек.. и защо тези чувства са изчезнали след време?

elysunny
08-23-2011, 18:13
когато си истински влюбен в някои, чувствата не изчезват хич бързо :-o

xXxPrivateLovexXx
08-23-2011, 18:15
Вече 2ра година съм си влюбена в бившия ми приятел :-P

alzheimer
08-23-2011, 18:29
Не изчезват.

fenkaaa
08-23-2011, 18:31
С приятеля ми съм 10 месеца почти,влюбена съм в него от 1 година.. не мисля,че чувствата са изчезнали,просто след време стават някак.. спокойни :) Няма я онази пробождаща корема тръпка..

martina22961
08-23-2011, 18:36
С приятеля ми съм 10 месеца почти,влюбена съм в него от 1 година.. не мисля,че чувствата са изчезнали,просто след време стават някак.. спокойни :) Няма я онази пробождаща корема тръпка..
много добре те разбирам..и аз съм в същото положение... :)

GetsugayaDAN
08-23-2011, 18:54
Чувствата не исчезват. Лошото е че много хора се залъгват, че са исчезнали и си казват, че немогат да продължават без чувства а не е така... Във всяка вързка има етапи в които чувствата се променят, от моя опит съм разбрал, че трябва да се бориш за любовта тя се заслужава ! На първия въпрос в момента съм отдаден и много влюбен, може да се каже че единствената такава любов. Просто другите се предават, защото осещат че се променят и немогат да напрявят нищо, те самите неискат чувствата да исчезват. Първите дни са изнервени, търсят причината мислят, че е 6-то чувство, че дугия крие нещо от тях побъркват се, и накрая стигат до заключението, че всичко е свършило.. НАЙ-важното е да споделяте с половинката си тези неща ! Разговаряйте обяснявайте си, че е хубаво да си казвате дори неща, които ще нараняват другия, най-добре е първо да говорите, как да си казвате такива неща.

NomNomNom
08-23-2011, 19:05
Чувствата бързо изчезеват, ако видиш нещо, което в началото не го е имало и не ти хареса, или ако нещо такова ти писне или ако намериш по-добро. Най-общо .
Иначе , не обръщам внимание на такива неща, лол.

magita
08-23-2011, 19:11
според мен пък ако наистина си влюбен чувствата не изчезват. Просто не им отдаваш толкова голяма значение, примиряваш се с тях и то след доста дълго време

antifashionshit
08-23-2011, 19:14
мислил съм си, че съм. всъщност е било едно жалко вкопчване и зависимост. колко тъжно. или пък не

Ducky
08-23-2011, 19:53
Аз бях много влюбена в едно момче около 2 години и нещо.. само че той замина за друга държава и повече не се сети за мен, въпреки че ме харесваше.. когато се прибереше в България ме подминаваше без дори да каже здравей, и твърдо ми отхвърляше поканите за фейсбук дори, а аз въпреки това когато го видех на улицата или във фейсбук ми ставаше едно хубаво ..

xPafx
08-23-2011, 20:14
мислил съм си, че съм. всъщност е било едно жалко вкопчване и зависимост. колко тъжно. или пък не
не.

MaLkaTa_LaDy
08-24-2011, 06:04
Съгласна съм. Иначе може би повече от година съм била влюбена.

blaaablaaablaaa
08-24-2011, 08:07
Години... След това помислих, че няма смисъл от това, и се отдръпнах... Но все пак, като се влюбиш истински, дори времето не може да промени това. Дори да намериш друг/а, миналата любов не се забравя напълно.
http://www.youtube.com/watch?v=8FULxNy_Qpg&feature=related - мисля, че песента е точно за случая. :)

LeprikonA
08-24-2011, 08:12
1. въпросът е тъп, любовта не се измерва с време.
2. ест, че адски дълго време(години), ако си влюбен и обичаш истински нищо друго няма значение.

mimsssssss
08-24-2011, 08:25
1. въпросът е тъп, любовта не се измерва с време.
2. ест, че адски дълго време(години), ако си влюбен и обичаш истински нищо друго няма значение.
Съгласна съм... аз съм влюбена от 4 години, чувствата ми дори сега са по - силни (и по - осъзнати) от началото :)

wankata7
08-24-2011, 08:50
Любовта няма happyend защото няма край ! А колкото до мен не съм бил истински влюбен :(

Anesha17
08-24-2011, 10:20
И в момента имам истински чувства към бившия,казвам чувства,защото много време е минало,вече не е влюбване и обичане,просто привързаност.

Demi1
08-24-2011, 10:38

Напълно съм съгласна с теб.Ти още го обичаш този човек,но по някакъв начин тръпката,която е била в началото вече я няма.Преживяла съм го..Сякаш..не знам не мога да го обясня..сякаш си ,,омръзвате"..нещо такова..Но въпреки това имате силни чувства един към друг защото все пак всичкото преживяно не може да се загърби за нула време.

martina22961
08-24-2011, 22:01

Напълно съм съгласна с теб.Ти още го обичаш този човек,но по някакъв начин тръпката,която е била в началото вече я няма.Преживяла съм го..Сякаш..не знам не мога да го обясня..сякаш си ,,омръзвате"..нещо такова..Но въпреки това имате силни чувства един към друг защото все пак всичкото преживяно не може да се загърби за нула време.
Не е и точно омръзване...сякаш докато я е имала тръпката си го обичала, а после когато изчезне все едно само знаеш че го обичаш...той все още е в сърцето ти, но...не знам..трудно е да се обясни... в същност в момента и аз така се чувствам..

stefko1996
08-25-2011, 08:25
+/- около една две седмици