Влез

View Full Version : За невероятните свойства на презервативите!

orexovka
08-24-2011, 17:20
Може да ги дърпате, опъвате, навивате, надувате, наливате с gалони вода, ако щете и с игли ги нап1лнете - те ще си останат с1всем здрави, но недай си боже ги поставите върху еректирал пенис по неправилния начин ... спукана ви е работата (буквално). Ако по някак1в начин тази тема ви откаже от секса ... кого ли заблуждавам xD
За да не излезе, че нищо съществено не съм казала: Правете го винаги с презерватив! 8)

Shia
08-24-2011, 17:21
Чудно е как след толкова тестове наистина се късат,корава работа са тези пениси.

Shturrrche88
08-24-2011, 17:25
Чудно е как след толкова тестове наистина се късат,корава работа са тези пениси.
Мани, мани. И аз винаги съм се чудела как все се късат ти презервативи.
Аз за толкова години сексуален живот, един кондом не ми се е скъсал, тука през 2 теми има заглавие "скъса ми се презерватива"...

08-24-2011, 17:26
Хм, и аз не го разбирам това. Въпреки че досега никога не ми се е случвало. Случвало ми се е само като го опъна да ми се скъса в ръката...

Ducky
08-24-2011, 17:29
Тотално ме отказа :D

Eclipsercho
08-24-2011, 17:29
Аз само веднъж съм късал, и то - 'щото реших, че едно свършване не ми е стигнало и искам още, ама не искам да го вадя.. :razz: Добре че не стана белята и гостите от Червен бряг дойдоха на края на месеца. :oops:

08-24-2011, 17:31
Аз само веднъж съм късал, и то - 'щото реших, че едно свършване не ми е стигнало и искам още, ама не искам да го вадя.. :razz: Добре че не стана белята и гостите от Червен бряг дойдоха на края на месеца. :oops: :lol:
Лелеее защо всички мъжки искате да свършвате по няколко пъти в презерватив не знам! Аз откачам от тая мисъл ама приятеля ми и е голям фен :? :Д

Eclipsercho
08-24-2011, 17:34
:lol:
Лелеее защо всички мъжки искате да свършвате по няколко пъти в презерватив не знам! Аз откачам от тая мисъл ама приятеля ми и е голям фен :? :Д

Не бе, това веднъж ми се случи.. От тогава не съм го правил, а и от мнооого време сме на противозачатъчни, тоест няма проблем да я подкарам за втори път без да вадя.. :oops:

orexovka
08-24-2011, 17:34
Тотално ме отказа :D

извинявай :smt087

glezan4e
08-24-2011, 17:45
на мен не ми се е случвало и дано тази тенденция се запази :: )
иначе веднъж опъвах един на нокътя си, за да видя кога ще се скъса - изумих се колко много трябваше да се постарая, за да го скъсам...

Anja
08-24-2011, 17:47
Тва е то - чудото на технологиите! Някои хора са много добри, затова ги късат... ама много, много добри... :D

wankata7
08-24-2011, 17:50
Един път ми се е късал докато го пълних с вода :grin: Инече ако е сложен правилно много трудно дори не възможно да се скъса :-D