.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

За невероятните свойства на презервативите!

Може да ги дърпате, опъвате, навивате, надувате, наливате с gалони вода, ако щете и с игли ги нап1лнете - те ще си останат с1всем здрави, но недай си боже ги поставите върху еректирал пенис по неправилния начин ... спукана ви е работата (буквално). Ако по някак1в начин тази тема ви откаже от секса ... кого ли заблуждавам xD
    За да не излезе, че нищо съществено не съм казала: Правете го винаги с презерватив!

Супер фен Аватара на Shia
    Чудно е как след толкова тестове наистина се късат,корава работа са тези пениси.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Чудно е как след толкова тестове наистина се късат,корава работа са тези пениси.
    Мани, мани. И аз винаги съм се чудела как все се късат ти презервативи.
    Аз за толкова години сексуален живот, един кондом не ми се е скъсал, тука през 2 теми има заглавие "скъса ми се презерватива"...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Guest
    Хм, и аз не го разбирам това. Въпреки че досега никога не ми се е случвало. Случвало ми се е само като го опъна да ми се скъса в ръката...

Тотално ме отказа

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Аз само веднъж съм късал, и то - 'щото реших, че едно свършване не ми е стигнало и искам още, ама не искам да го вадя.. Добре че не стана белята и гостите от Червен бряг дойдоха на края на месеца.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Аз само веднъж съм късал, и то - 'щото реших, че едно свършване не ми е стигнало и искам още, ама не искам да го вадя.. Добре че не стана белята и гостите от Червен бряг дойдоха на края на месеца.

Лелеее защо всички мъжки искате да свършвате по няколко пъти в презерватив не знам! Аз откачам от тая мисъл ама приятеля ми и е голям фен

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от theeye770

Лелеее защо всички мъжки искате да свършвате по няколко пъти в презерватив не знам! Аз откачам от тая мисъл ама приятеля ми и е голям фен
    Не бе, това веднъж ми се случи.. От тогава не съм го правил, а и от мнооого време сме на противозачатъчни, тоест няма проблем да я подкарам за втори път без да вадя..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Ducky
    Тотално ме отказа
    извинявай

на мен не ми се е случвало и дано тази тенденция се запази :: )
    иначе веднъж опъвах един на нокътя си, за да видя кога ще се скъса - изумих се колко много трябваше да се постарая, за да го скъсам...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Тва е то - чудото на технологиите! Някои хора са много добри, затова ги късат... ама много, много добри...

Ducky wenii Maimunchoo

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Един път ми се е късал докато го пълних с вода Инече ако е сложен правилно много трудно дори не възможно да се скъса
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си