View Full Version : не съм сигурна
vilenceto14
08-24-2011, 17:48
здравейте искам да ви попитам какво да направя, за да разбера дали съм бременна . Преди около 2 седмици го направих за 1ви път без кондом сега корема ми е подут или така си втълпих и ходя много често до тоалетна . В момента съм много притеснена скоро трябва да ми дойде, но ако не ми ще се побъркам още толко.....
LeprikonA
08-24-2011, 17:53
за к'во подяволите ти беше да го правиш БЕЗ ДА СЕ ПАЗИШ !!!!
Кажи колко продължава МЦ, кога е овулацията ти и прецени дали си била в овулация по време на рисковия полов акт. А след две седмици вече можеш да направиш и тест за бременност.
Shturrrche88
08-24-2011, 17:55
Той в теб ли свърши?
ThisIsMe
08-24-2011, 17:57
Казваш дата на рисков полов акт,продължителност на МЦ (например 28 дена),продължителност на кръвотечението и дата на последната менструация!Така ще изчислим овулацията(единствените възможни дни за зачеване). +Това тест за бременност с първа сутрешна урина! И от тук нататък използвайте презерватив! За хапче вече е късно.
vilenceto14
08-24-2011, 18:07
тои каза че не е свършил в мен но не знам
ThisIsMe ии искам да ви попитам къде мога да го направя това ?
Shturrrche88
08-24-2011, 18:12
тои каза че не е свършил в мен но не знам
ThisIsMe ии искам да ви попитам къде мога да го направя това ?
А ти не можа да разбереш дали е свършил в теб, или не :shock:
Напиши ги тук...
vilenceto14
08-24-2011, 18:13
аа да ии забравих нещо много важно 2-3 дена след като го направихме ми дойде ...
ThisIsMe
Дори да не е еякулирал в теб,ако си била в овулация има възможност да заченеш.Овулацията можеш да изчислиш от тук- http://www.surecheck.info/clogin.php
А теста за бременност купуваш от аптеката!
Shturrrche88
аа да ии забравих нещо много важно 2-3 дена след като го направихме ми дойде ...
ООООООООООООООООО, БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....мом иче, не си бременна. Това трябваше още в първия пост да го напишеш! :-x :shock:
vilenceto14
08-24-2011, 18:21
този тест където ми пратиха ми показва че дните в който съм в цикъл съм в овулация ???
Shturrrche88
08-24-2011, 18:25
този тест където ми пратиха ми показва че дните в който съм в цикъл съм в овулация ???
:-o :shock: Става весело :) Колко дни те месечния цикъл?
vilenceto14
08-24-2011, 18:26
колко трае или през колко дни е ? :д
FuCKkK13
08-24-2011, 18:29
колко трае или през колко дни е ? :д през колко дни е.. т.е. по принцип 28 средно ти е месечния цикъл, а самата менструация (кръвотечението) ти е от 3 до 5/6 дена.. ако греша някой да ме поправи.. :)
ThisIsMe
08-24-2011, 18:33
Кажи ми нужните данни,за да изчислим овулацията! Някакви изменения имаше ли в последната менструация? По-слабо или бледорозово течение?
Няма как да ти се подуе корема 2седмици след евентуално забременяване,нямаш оформен плод,че да се подуеш.
Shturrrche88
08-24-2011, 18:35
Няма как да ти се подуе корема 2седмици след евентуално забременяване,нямаш оформен плод,че да се подуеш.
На мен ми се подува корема преди цикъл :x
eminem213
08-24-2011, 18:55
:D :D :D
Защо по дяволите правите секс
без дори да имате мааалко знание за тази тема!
След като знаеш, че след това ще напълниш кащичките от страх използвай презерватив !!!
vilenceto14
08-24-2011, 18:55
ами незнам ама то май е почти месец тогава може ли да се подуе корема при евентуалмо забременяване ?
Shturrrche88
08-24-2011, 18:57
ами незнам ама то май е почти месец тогава може ли да се подуе корема при евентуалмо забременяване ?
Ох бе, момиче...ти на колко години си?
Стига сте се занимавали с глупости, тя каза, че след това й е дошло. До авторката - моля те и теб, и всички твои толкова необразовани връстнички (чак ме е срам да го кажа, понеже сигурно си на моите години) - преди да правиш секс и то БЕЗ презерватив, поне се образовай. Най-горе на раздела има ВАЖНИ теми... :-o
eminem213
08-24-2011, 19:00
Ейй.. ако това 14 на никнейма ти са годините не знам..
Как за бога ще ти се подуе корема за 2 седмице, помисли малко!
От цикъла е възможно. Вземи си купи един тест и мирясай!
Нали ти е дошло бее! Кво се вкарваш! :-x пускате тъпи теми! Като гледам и колко си запозната със сексуалната култура ми се реве! :x
SheDevil
08-24-2011, 19:36
за к'во подяволите ти беше да го правиш БЕЗ ДА СЕ ПАЗИШ !!!!
защото иска да разбере какво ще я посъветваме ние! :grin:
и аз така си мислех като забременях че веднаха почваш с честото ходене до тоалетна и такива разни ракообразни ....ама от много притеснения няма да ти дойде на време...от мене да го знаеш...и не се филмирай....направи един тест за сигурност ама според мен просто си си втълпила и това е!гуд лак!
Ейййййй точно в предната тема написах,че в училище трябва да ви направят по един час,в който да говорите за тези неща,а не тук всеки ден да пускате такива теми !!!
НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО "АЗ СЪМ ЕВЕНТУАЛНО БРЕМЕННА"!!!!!
Корем се подува най-рано в 5ия месец, когато има оформен ПЛОД! БЕБЕ!
За какъв у*й го правиш без кондом, като ти дори менструален цикъл не знаеш какво е??? http://www.surecheck.info/clogin.php пиши каквото ти е казано да напишеш и разбери кога си в овулация!
Shturrrche88
08-24-2011, 20:00
За какъв у*й го правиш без кондом, като ти дори менструален цикъл не знаеш какво е??? http://www.surecheck.info/clogin.php пиши каквото ти е казано да напишеш и разбери кога си в овулация!
Как 5ти месец, ти добре ли си? Още в 3я месец започва да се подува корема и да личи. Особено ако бременната е слабичка. Защото ако по природа е пълна, може и чак в 8ия да й проличи...
Как 5ти месец, ти добре ли си? Още в 3я месец започва да се подува корема и да личи. Особено ако бременната е слабичка. Защото ако по природа е пълна, може и чак в 8ия да й проличи...
Минимум 4-5 месец започва да си проличава. 3тия месец е много рано.Аз във 2рия месец приличах на анорексичка.
Ммм... дошло и е ! След 2-3 дни и дошло,ма тъй като филмите са големи е пусната темата !;) Дошло ти е ...следователно...бебе няма! Дишай!
ПП: Ползвай презерватив!
Ммм... дошло и е ! След 2-3 дни и дошло,ма тъй като филмите са големи е пусната темата !;) Дошло ти е ...следователно...бебе няма! Дишай!
ПП: Ползвай презерватив!
Не си прави труда, няма да те послуша :D
ccdesigns
08-24-2011, 20:11
А не си ли спомняте за онзи случай с тийнейджърката, която родила без да знае, че е бременна? И това по простата причина, че спортува редовно и нито симптомите са били толкова силни и чести, нито е напълняла особено.
А не си ли спомняте за онзи случай с тийнейджърката, която родила без да знае, че е бременна? И това по простата причина, че спортува редовно и нито симптомите са били толкова силни и чести, нито е напълняла особено.
Това не го знаех ?! :lol:
Shturrrche88
08-24-2011, 20:13
Минимум 4-5 месец започва да си проличава. 3тия месец е много рано.Аз във 2рия месец приличах на анорексичка.
Е ти съдиш по себе си, аз по други хора...няма смисъл от спор. При всеки е различно, но не е минимум 4-5 месец.
sapphire5
08-25-2011, 09:18
използвайте презервативи бе хора.. :x
muhtesemfan
08-25-2011, 09:30
Оф,мамка му-изобщо защо го правиш без презерватив? :-x
Като знаеш последствията!Пресметни си овулацията,и си купи тест! :smt001
Тази тема се изчерпа отдавна... Къде са лошите модове с катинарите 8-)
Авторке, не си бременна, но никак няма да е лошо да научиш някои неща:
Овулация - Това е периодът, в който жена може да забременее и трае от 12-24 часа. 1-2 дена преди нея също са фатални, тъй като сперматозоидите могат да оживеят ден или два.
Менструация - Това е периодът, в който става кръвотечението и трае 5-6 дена обикновено.
Менструален цикъл (МЦ) - Това е периодът от НАЧАЛОТО НА ЕДНА МЕНСТРУАЦИЯ ДО НАЧАЛОТО НА ДРУГА.
Овулацията се изчислява : МЦ - 14
Например МЦ ти е 28 дена, овулацията се пада точно на 14-тия ден.
Тъй като цикълът на повечето тийнейджърки все още не се е регулирал е трудно да се изчисли точно овулацията, така че презервативите са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!
Обясних ти много просто някой от най-важните неща, които ти трябва да знаеш ПРЕДИ да почнеш да водиш полов живот!
Shturrrche88
08-25-2011, 11:46
По TLC има цяло предаване "Не разбрах, че съм бременна"...но това са частни случаи...
FleurDeLys
08-25-2011, 12:53
Абе момиче ти ще родиш докато разбереш дали си бременна или не :-x :-x :-x
По TLC има цяло предаване "Не разбрах, че съм бременна"...но това са частни случаи... :razz: :razz: :razz: заглавието къртииии!!! :lol:
specialll
08-25-2011, 19:25
Не искам да правя нова тема, за това тази ми се стори най-сходна, в която да попитам :/
Закъснява ми с няколко дни...но този месец взимах антибиотик и цяла тубичка разтворими витамини. Това влияе ли на месечния цикъл по някакъв начин ? :(
Shturrrche88
08-25-2011, 19:26
По TLC има цяло предаване "Не разбрах, че съм бременна"...но това са частни случаи... :razz: :razz: :razz: заглавието къртииии!!! :lol:
Заеби ти, обаче явно наистина има и такива случаи... :(
kalpazanka
08-25-2011, 19:27
Край на раздумката. Участниците да му мислят.