PDA

View Full Version : Лабрадор

Runsss
08-24-2011, 18:03
Здравейте!Извинявам се ако има такава тема, ще си призная че дори не съм гледала дали има, но както и да е.Скоро ще си взимам лабрадор.Искам да го гледам вътре, но баща ми иска куче само за навън.Дали е възможно това куче да свикне да спи само навън.През останалото време все ще бъде с някого.Принципно докато е малко ще го гледам вътре, а после идва зимата и пак ще го гледам вътре :D Та въпроса ми е дали е възможно да свикне да спи навън, ако не имате ли идеи как да убедя баща ми да живее вътре. :)

Soraq
08-24-2011, 18:13
Абсолютно възможно е. Но трябва да му осигуриш голяма къщичка ии мека възглавничка или кошче за куче и одеалце задължително !! :grin: :grin: :grin:

Runsss
08-24-2011, 18:20
Абсолютно възможно е. Но трябва да му осигуриш голяма къщичка ии мека възглавничка или кошче за куче и одеалце задължително !! :grin: :grin: :grin:

Малко се съмнявам, защото няккъде четох че като са сами полудяват, стават страхливи и лаят всеки видян човек на улицата, и затова пуснах темата.Защото има толкова много мнения по въпроса че направо не знам какво да правя.Благодаря за отговора :):)

Runsss
08-24-2011, 18:57
Сега говорих с баща ми.Новото му оправдание че щяло да изяде мебелите.Ако си има играчки няма да ги изяде нали :)

Soraq
08-24-2011, 19:08
Ами зависи как ще го възпиташ като малко, но най добре го заведи на училище за кучета. Една моя приятелка има голдън ретрийвър и не можеше да го държи на каишка без да я дърпа и не кротуваше на едно място. А като му отиде един ден на свиждане и на кафето, където бяхме като му каза "място" и то милото си легна и не потрепна. :D :D :D