View Full Version : За момичетата :))
:) Спомняте ли си кога за пъиви път ви пуснаха езиче там долу? каква беше първата ви мисъл и как се почувствахте ? :).. :) Става дума за момичетата .. Който не иска да не споделяя ;)) (Ако някое момче иска да сподели нещо да пише няма проблем :))) )))
Спомням си, много ясно. Наслаждавах се максимално на момента. Беше мноУ якУ 8-)
DeviL_AsS
08-24-2011, 20:38
Аз пък в началото доста се притеснявах,ама после се отпуснах и се наслаждавах :)
На 15. Няма как да бъде по-различно, освен невероятно... :-D
Ми беше си нещо страхотно,насладих му се на макс!
Първия път? Да, спомням си. Беше ме много гъдел, за малко на ритнах момчето и като цяло развалих целия кеф.
GossipGirl89
08-24-2011, 20:53
И аз се притеснявах първоначално ама послеее... 8-)
Спомням си,бях на 15.. стана ми малко неловко,направо се препарирах 8-)
DragonLady
08-24-2011, 21:05
На 15, но не ми хареса. Просто човека не знаеше какво прави ...
да,да и при мен беше така.. Но сегашния ми приятел е доста по-добър :)
Да,помня..Много ми хареса.
Ооо мен ме беше гъдел,краката ми почнаха да треперят и приятеля ми вика: отвори малко де :D :D
kiki1991
08-25-2011, 09:32
преди 5 г,бях на 15..беше ми малко притеснено и първия път не беше кой-знае какво..но от както съм със сегашния ми приятел,вече 2 години ми е супер...много е добър:)
Хубаво беше... просто се отпускаш и така, наслаждаваш се! ;)
smokeit9
08-26-2011, 05:26
хахах .. аз пък не бях девтсвена,но предишното момче не ме беше лизало и няква такава незнам к'во е ... ии идва един сладур вкъщи целувахме се а-у ии почна да се съблича и ми вика " Обичаш ли да те лижат " и аз мън-мън докато се обясня си беше заврял главата долу ииииии ... :grin:
Ами аз малко се стреснах, когато момчето почна да ме лиже, защото просто не го очаквах...и като цяло нищо хубажо не почувствах и сигурно за това седях като дъска, а той милия си помисли, че той не го прави както трябва :D ама после като знаех какво е усещането, беше много по- готино :grin:
GabrielleShayk
08-28-2011, 18:53
Спомням си да...бях много добре предразположена и се насладих максимално
TerryStiffler
08-30-2011, 13:26
Беще преди 4 месеца, и мн ме беше гъдел но 2рия път беше... :grin: :grin: :grin:
Shturrrche88
08-30-2011, 15:24
Първо се почувствах странно, даже леко неудобно, но след това адски ми хареса ;)
Помня беше ,когато го направихме за първи път със сегашния ми приятел,въпреки че той знаеше какво прави и двамата бяхме адски притеснени,но като посвикнах следващите пъти е суперрр :grin:
AlexPetrova
09-07-2011, 00:15
Помня естествено, първоначално малко се притесних, след това се отпуснех и всичко беше Окей. 8-)
емиии даа помняя.. в началото доста ме беше срам, трябваше ми време да омекна и да се отпуснаа, ама като ме почна всичко беше точно :D :D
badsector
09-07-2011, 11:27
Моята малко се дърпаше в началото, ама ми даде. Оказа се, че съм първият, който и прави това и естествено получи супер силен оргазъм.
edDinstVenNa
09-10-2011, 05:36
eемии преди година и нещо беше ... чувството беше неповгоримо :x :-)
salvatore
09-11-2011, 14:43
Ооо мен ме беше гъдел,краката ми почнаха да треперят и приятеля ми вика: отвори малко де :D :D
и при мене така :D :D
да,да и при мен беше така.. Но сегашния ми приятел е доста по-добър :)
Моля ви, обяснете ми, любопитен съм, какво точно "трябва" едно момче да направи там долу, за да се води, че " знае какво прави".
everythingisrelative
09-12-2011, 19:45
спокойно мога да кажа че вашите приятели са ебати гнусарите да ва лижат там доло.............. ууууууужжжжжжжааааааааасс сссс
:-x
спокойно мога да кажа че вашите приятели са ебати гнусарите да ва лижат там доло.............. ууууууужжжжжжжааааааааасс сссс
:-x
лапетата в кофата и фъна ;)
пт:досега не са ме..предлагали са ми, обаче винаги отказвам..просто се притеснявам..де да знам.. :oops:
От какво се притеснявате, от кво ви е срам не мога да разбера.
Аз бях на 15-16 и си ми беше перфектно. Единствено се стреснах в първите 2 секунди, защото не го очаквах.
Беше нещо от сорта на "Леле, ама той наистина ли...?!!"
8-)
хвана ме носталгията чак...