PDA

View Full Version : Посрещаня и испращания,когато си идвате/заминавате !

UNITED2
08-25-2011, 07:49
Абе хора само аз ли ги ненавиждам тия неща ?
Мразя сълзливите истории,докато ме изпращат,например сега когато ми се налага да се прибирам в България,майка ми е направо в депресия особено преди да се кача на рейса се почва един рев и т.н
Айде изпращанията се преживяват,обаче когато се прибереш се почва с посрещанията всички се правят,че си им липсвал и т.н а всъщност те лъжат,почват се едни прегръдки,здрависвания на мен честно казано ми е неловко и тъпо .. :D Дори и хората,които наистина ме обичат и посрещат от тях също ми е нек'во неловко ... И мразя да се прибирам от някъде !!! :?
Не може ли,като се прибереш просто всички да се държат сякаш си си бил там постоянно.. :D
Вие,кефите ли се когато се приберете от някъде да ви посрещнат и т.н
Мразите ли сълзливите изпращания и т.н
Много ми е интересно :D

Biskfitka
08-25-2011, 17:16
Бившия като заминаваше,връщаше и пак заминаваше е същата история.Не ми е приятно,защото ми е гадно... 8-)

carmelo
08-25-2011, 17:54
Не мен пък ми е приятно като се прибера от някъде и да ми кажат колко съм липсвал.Само сме се разбрали при посрещания и изпращания без сълзи,че ми идва в повече.

ivcheto0o
08-25-2011, 18:15
Охх много мразя така.Майка ми реве и като заминавам и като се връщам,та дори и да е само за 5 дни.Ама сега се дразня,ако съм на тяхно място може и аз да съм така.

xoxi
08-25-2011, 20:02
Аз пък обичам всички да ми обръщат внимание, когато се прибера след дълго отсъствие. Аз самата много се радвам, че ги виждам и ми харесва да виждам, че и те се радват. Щеше да ми е тъпо, ако само аз се кефя, а те се държат като дървета.
Изпращанията обаче винаги са били много неловки и въобще не ги харесвам. Аз за такива неща съм по-емоционална, отколкото изглеждам и отколкото показвам.
А съвсем скоро ще ми се наложи отново да преживея същата драма, направо не ми се мисли. 8-)

Amazin
08-25-2011, 20:06
хахх, аз не ги харесвам тея ревливи истории :D

association
08-25-2011, 20:06
Аз пък обичам. 8-)

bloodyF
08-25-2011, 20:16
ами при баба и дядо като ходя и като отивам и като си тръгвам реват и ме прегръщат, докато не остана без въздух..
а пък на нашите най-много да ме гушнат и толкова..смисъл..все им е едно горе-долу..
ама примерно едно гушване или целувка по бузата и ''как пътува?" са достатъчни...а не някакви сълзи, мечешки прегръдки и т.н.