View Full Version : Може ли малко съвети.
Значи аз сам момче на 15 съм , моята приятелка е на 13 ходим от 2 месеца и вчера ми предложи да се разпуснем малко. Тя и аз не сме упитвали до сега. Вчера четох темите и се притеснявам че няма да и хареса поради причината че бързо свършвам..
Extremescream
08-26-2011, 07:23
Деца, разпуснете като играете на карти....
wankata7
08-26-2011, 07:46
Деца, разпуснете като играете на карти....
+10000
П.П. Виж ми подписа :)
Когато се научиш да пишеш,тогава правете секс.
FuckedUp
08-26-2011, 08:21
Значи аз сам момче на 15 съм , моята приятелка е на 13 ходим от 2 месеца и вчера ми предложи да се разпуснем малко. Тя и аз не сме упитвали до сега. Вчера четох темите и се притеснявам че няма да и хареса поради причината че бързо свършвам..
ИЗРОД! ИЗВЕРГ!
кви 13 години бе човек обзалагам се, че това момиченце не знае и откъде пишка все още вие вие секс сте тръгнали да правите :X та вие сте още деца..най-добре седни с нея и поговорете сериозно, защото май и на двамата ви е твърде рано.. особено на нея :shock: на къде отива този свят та вие нямате "изживяно детство" както се казва..замислете се бе хора :shock:
Ами аз говорих с нея но тя твърди че иска да опита ... :o :o
Ако я обичаш я убеди, че не си заслужава. Най-малкото органите и все още са недоразвити и едва ли ще почувства някакво удоволствие от всичко. Най-вероятно ще съжалява 1-2 години по-късно.
BlondeRebelion
08-26-2011, 08:45
Бе тва момиче преди 1 месец не е имало цикъл още пък секс тръгнала да прай ;ххх
Nadelina
08-26-2011, 08:49
Когато на едно дете му се забранява нещо, то започва да го иска все повече и да мисли за него постоянно (забранения плод е най-сладък). Позволи му да прави всичко, дай му възможност да решава само и тогава ще разбере истината, защото ще се вслуша в сърцето и разума си (защото така е възпитано).
Децата днес не са това, което бяхме ние на времето. И единствения начин да разберат кога са готови наистина да правят секс, е да им се даде свобода сами да решават.
Мисля че нейното мнение се дължи на простите и приятелки , защото ми е разказвала че , и казвали че било уникално .. :-o Наистина и аз мисля че и е прекалено рано ..
SisiStrange
08-26-2011, 08:55
^^ Ами тогава и набии малко мозък в главата. Говори с нея и и обясни, че може да изчакате поне още 2-3 години. Уникално било... да. Уникално е за хора, чиито организми са достатъчно развити, за да изпитат истинско удоволствие, вагинални оргазми и тн. На нея няма да и е уникално.
Адски много я обичам .... Писах и относно това което иска , но ми каза че ако наистина я обичам толкова много ще го направим ... :( :( :(
glezan4e
08-26-2011, 09:03
^^ Ами тогава и набии малко мозък в главата. Говори с нея и и обясни, че може да изчакате поне още 2-3 години. Уникално било... да. Уникално е за хора, чиито организми са достатъчно развити, за да изпитат истинско удоволствие, вагинални оргазми и тн. На нея няма да и е уникално.
Абсолютно съм съгласна! А и щом ти не искаш да бързаш - кажи й го! Не го прави само, за да задоволиш любопитството й..13 са прекалено рано :shock:
Преди малко ми писа. Била се съветвала с нейните приятелки. Обяснили и че няма такова момче което да не иска ... Та се чудя като и е толкоз мерак може ли нещо с френска любов да се постигне или не
>
ако имаш малко акъл в главата можеш да я убедиш, че не и е времето сега и ще съжалява след няколко годинки ..все пак за всичко има време и място, а и не е задължително да споделя всичко с приятелките си,които и те всъщност не знаят какво са правили, а само си мислят, че като са отворени и вече хоп света е техен и са големи и т.н. ти си момче и от теб зависи помисли за нея дали наистина и е времето.Тъй като както аз така и всички останали,които ще коментират са на моето мнение
Nadelina
08-26-2011, 09:22
Приятелките са големи съветници!
Ако имаш желание и искаш да й угодиш, направи й френска. Но най-важното, което според мен трябва да й кажеш е "Не че не искам да го направя, Искам да изчакам!".
Мисля да и предложа да скъсаме .. Но ще ми е адски гадно ...
може да ти е гадно, но щом тя не може да разбере какво искаш да и обясниш защо го правиш по-добре ще е да се разделите поне за известно време и тя сама ще разбере, че наистина си го направил за нейно добро и за да я предпази.Щом не може да чака значи май иска само секс от теб.. :(
annonimnna
08-26-2011, 09:44
Щом неможе да разбере, че отказваш за нейно добро значи наистина е недорасла. Само ти можеш да прецениш дали да се разделите или не... Ама май това е най-добрият вариант. Щом не се е получилa сполучлива връзка с една-ще опиташ с друга :)
Мисля че вече и налях достатъчно .. Казах и че ще я късам -но ми отговори че ако наистина съм мъж поне една Орална искала .. Дриректно отказах .Попита ме дали може да останем приятели и след няколко месеца пак да се съберем защото много ме обичала .. Но аз вече не знам дали изпитвам същото ...
Мисля че вече и налях достатъчно .. Казах и че ще я късам -но ми отговори че ако наистина съм мъж поне една Орална искала .. Дриректно отказах .Попита ме дали може да останем приятели и след няколко месеца пак да се съберем защото много ме обичала .. Но аз вече не знам дали изпитвам същото ...
Абе за кво ти е няква девствена курва. Тя на 13 още сополите не може да си бърше сама, а искала секс да прави. По-добре да си намериш някоя по-голяма и по-сериозна..
:razz:
Поне за пръв път чувам 15-годишно момче да откаже за секс, повечето са загорели и само чакат някоя да си отвори краката. За това ти казвам евала.
Пиклата не знае още какво иска, като толкова и е мерак някой да я изчука да ходи при първия срещнат! Добре си направил, като си скъсал с нея :)
А аз имам подозрения, че точно тая пикла след месец-2 ще пусне тема "правих секс ама презерватива отлетя бременна ли съм" :D
^ Или свърши ми на дупето-бременна ли съм :x Браво на момчето ,че се е опитал да и обясни. Не е редно , според мен, няква 13 годинша пикла да прави секс.Към Автора - Намери си сериозно момиче,което поне да има 15 най-малко и почакайте докато сте готови да правите нещо.
Darinella
08-26-2011, 10:44
Рано ви е още. Разпускайте си в дискотеката, въпреки че и за там нямате години :D
Когато на едно дете му се забранява нещо, то започва да го иска все повече и да мисли за него постоянно (забранения плод е най-сладък). Позволи му да прави всичко, дай му възможност да решава само и тогава ще разбере истината, защото ще се вслуша в сърцето и разума си (защото така е възпитано).
Децата днес не са това, което бяхме ние на времето. И единствения начин да разберат кога са готови наистина да правят секс, е да им се даде свобода сами да решават.
а и да я зареже да не мислите че няма да си намери някой друг да я оправи? като има мерак ще си намери и начин ... ако ти си готов и не смяташ, че това нейното е детска прищявка - действай колкото да миряса. ... най-малкото - френска любов си правете ... и с времето ще се стигне и до секс ... ако искаш да я предпазиш и имаш чувства НЕ КЪСАЙ с нея :)
lordofthetime
08-26-2011, 11:04
:razz:
Поне за пръв път чувам 15-годишно момче да откаже за секс, повечето са загорели и само чакат някоя да си отвори краката. За това ти казвам евала.
Пиклата не знае още какво иска, като толкова и е мерак някой да я изчука да ходи при първия срещнат! Добре си направил, като си скъсал с нея :)
принципно си права но зависи от момичето... а с 13-годишна това е извратено вече
точно това ми е проблема че ако я зарежа ще отиде при друг ... Ако не я обичах толкова много щях така да и го прасна че въпреки че не разбирам много... преди да я срещна мислих само са секса а сега не мога да кажа но мисля че толкова много я обичам че ...
точно това ми е проблема че ако я зарежа ще отиде при друг ... Ако не я обичах толкова много щях така да и го прасна че въпреки че не разбирам много... преди да я срещна мислих само са секса а сега не мога да кажа но мисля че толкова много я обичам че ...
Това си е нейния живот. Остави я да си троши главата, като не ще да разбере и да те изслуша. Човек се учи най-добре от собствените си грешки.
според мен най-неправилното решение е да я зарежеш .... правете си френска както ти казах.... по-нататък ... когато и двамата сте готови - тогава секс
^ Ти я обичаш, а тя теб или ие само за едно праскане!? Замисли се дали си струва да го направиш с едно 13 годишно момиченце.
Абе за кво ти е няква девствена к***а. Тя на 13 още сополите не може да си бърше сама, а искала секс да прави. По-добре да си намериш някоя по-голяма и по-сериозна.. Проблема е че по големите не са сериозни и в моя град рядко се намират такива Който не са в измислян свят и живеят във "Филма"
Shturrrche88
08-26-2011, 11:15
Ако я обичаш я убеди, че не си заслужава. Най-малкото органите и все още са недоразвити и едва ли ще почувства някакво удоволствие от всичко. Най-вероятно ще съжалява 1-2 години по-късно.
Само принципен въпрос-ако девойката има цикъл на тази възраст, което автоматично означава, че анатомията й е готова за износване на плод, тоест за водене на сексуален живот, кои органи точно не са й развити???
Казвам умишлено, че въпросът е принципен, защото нито ми е цел да се заяждам, нито пък защитавам "правото" на 13 годишните да се клецат!
Знам че има каза ми че на 11 и е дошло ...
Оууу това въобще не знам .. Но мисля че не .. Ако примерно я изпраскам ще и хареса ли . смисъл четох че на тази възраст не се усещало нищо ...
зависи ... аз за това те питах за акъла ... щото ако не и се иска толкова, защото и е дошло времето, а защото другите са го правили значи не е готова ... но това не важи за всички
annonimnna
08-26-2011, 11:31
По-добре си намери някоя на твоята възраст, създайте си сериозна връзка и "изпраскай" нея... По-голям кеф ще ти е, особено ако я обичаш колкото малката пикла. Пък аз съм сигурна, че ще си намериш свястно момиче :)
lordofthetime
08-26-2011, 11:36
По-добре си намери някоя на твоята възраст, създайте си сериозна връзка и "изпраскай" нея... По-голям кеф ще ти е, особено ако я обичаш колкото малката пикла. Пък аз съм сигурна, че ще си намериш свястно момиче :)
+1 точно това щях да кажа и аз :)
Свястни одавна няма .... Всички са тъпи кифли .. Като вървя по центъра се едно сам на модно ревю ... Сичките сас 100 кила грим .Ходят буквално по сутиени отгоре с някаф парцал кадето всичко се вижда .....
lordofthetime
08-26-2011, 11:41
Свястни одавна няма .... Всички са тъпи кифли .. Като вървя по центъра се едно сам на модно ревю ... Сичките сас 100 кила грим .Ходят буквално по сутиени отгоре с някаф парцал кадето всичко се вижда .....
като се замислиш твойта какво иска не мислиш ли че и тя ще стана такава? щом толкова лесно се афектира от чуждото мнение...
dream1707
08-26-2011, 11:43
13 о.О ... 2 месеца о.О
И тя какво ще усети... организма и предполагам не е достатъчно развит, за да и е кой знае колко кеф ;)
muhtesemfan
08-26-2011, 11:43
Та ,вие сте деца! :-x Седни поговори с нея,ако я обичаш поне малко,нищо няма да й попречи да изчака поне 2-3 години,но ако момичето не разбира от дума-пак поговори, или се разделете.. :shock: :) Но,ако тя не е съгласна и пак иска да правите секс,да ти направи свирка или ти я лижи,поне да се откаже :o
П.П. Знам,че ще ме нападнете,че давам такъв съвет,но поне да се откажи :-P :)
Много лесно ще се откажа от нея но я обичам прекалено много в тея 2 месеца ми показа много .... Но ако се откажа ще отиде при някой друг ще я изпраска и ще съжалява за това ....
annonimnna
08-26-2011, 11:52
Ще се обиждаме ли сега?
От къде знаеш, че няма свестни...
като се замислиш твойта какво иска не мислиш ли че и тя ще стана такава? щом толкова лесно се афектира от чуждото мнение...
+ 1000 и тя на там е тръгнала ...
Неее знам да кажа http://prikachi.com/images/760/3740760i.jpg ето и нейна снимка :? :? :( :( :( :o :o
Maaggiiee
08-26-2011, 12:08
Охх деца спрете се с тези глупости играйте си на криеница и пораснете а после му мислете за секс. :-o
annonimnna
08-26-2011, 12:09
Цайси а-у... Муцунки прави, циците отвънка. Мммм май май на там се е запътила ;)
нее тя никак не е тръгнала да става кифла... :shock:
lordofthetime
08-26-2011, 12:10
нее тя никак не е тръгнала да става кифла... :shock:
няма такова нещо!
Цайси а-у... Муцунки прави, циците отвънка. Мммм май май на там се е запътила ;)
+ :-o
annonimnna
08-26-2011, 12:10
Режи я тая и бягай да търсиш истинско МОМИЧЕ . :P
Ако я изпраскам по приятелски да какво ще съжалява ? :oops: :oops:
annonimnna
08-26-2011, 12:16
Ако я изпраскам по приятелски да какво ще съжалява ? :oops: :oops:
Абе човек, аз като те гледам ти май вече имаш голям мерак да я "изпраскаш" а?
Добре зарязвам я ще си намеря поредната кифла ......
annonimnna
08-26-2011, 12:19
Ами гледай да не е кифла ;)
lordofthetime
08-26-2011, 12:20
така и така ще я зарязваш... поне я изпраскай :razz:
Ако се хвана с нейната приятелка която е на 15 ? Тя ми беше бившата скъсахме защото лятото беше извън България ?
грубо. после всички ще му кажат, че е като повечето мъже и след секса е оставил момичето .. Въпреки че тя тая мома не я интересува много много дали ще я зарежат, важното е да го направи..
lordofthetime
08-26-2011, 12:25
грубо. после всички ще му кажат, че е като повечето мъже и след секса е оставил момичето .. Въпреки че тя тая мома не я интересува много много дали ще я зарежат, важното е да го направи..
аз се пошегувах а и да го направи нали тя само това иска така че... както си реши
annonimnna
08-26-2011, 12:32
Човекооооооооооооо, хвани си момиче дето ще ОБИЧАШ!
Не питай нас коя да си хванеш само и само да отбиеш номера!
Първо казваш, че искаш любов, после.... и ти незнаеш какво искаш :)
Аз вече е одрязах. :( :( Мерси за вашите мнения . Мисля че вече изчерпахте мойте въпроси ... (bow)
Extremescream
08-26-2011, 12:41
Да считаме темата за приключена.