Влез

View Full Version : Среща с момче

Natinka1123
08-26-2011, 12:06
Едно момче ме покани на среща. Трябва да кажа , че ми е първата среща , и сигурно нещо ще объркам . :( Може ли някакви съвети ? И как е минала вашата първа среща ? :-)

Sh@d0w
08-26-2011, 12:11
Отпусни се и не мисли много много за това,че си насреща.Колкото повече се замисляш,толкова повече ще се оплетеш.

Дръж се естествено.

Dyany10000
08-26-2011, 12:18
Леле, да не ти разправям кво стана при мене :lol: :lol: 50% от времето 2мата мълчахме като пукали от време на време тя ми развързваше езика с едно "И?" или "Е?", аз забоботвах за 30 секунди, после пак млъквах :razz: ама да ти кажа мина доста добре. Отпусни се! Ако се притесняваш, кажи и го! Повярвай ми! Аз като и казах че треперя като телефон на вибрация се отпуснах!

Natinka1123
08-26-2011, 12:25
Леле, да не ти разправям кво стана при мене Laughing Laughing 50% от времето 2мата мълчахме като пукали от време на време тя ми развързваше езика с едно "И?" или "Е?", аз забоботвах за 30 секунди, после пак млъквах Razz ама да ти кажа мина доста добре. Отпусни се! Ако се притесняваш, кажи и го! Повярвай ми! Аз като и казах че треперя като телефон на вибрация се отпуснах!

BlondeRebelion
08-26-2011, 12:25
Отиваш,събличаш се и няма нужда да говориш :D

wankata7
08-26-2011, 12:26
Отпусни се и не мисли много много за това,че си насреща.Колкото повече се замисляш,толкова повече ще се оплетеш.

Дръж се естествено.

+1

Natinka1123
08-26-2011, 12:27
BlondeRebelion :D :D :D :D :D :D ти така ли направи :D :D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-P

BlondeRebelion
08-26-2011, 12:28
:razz: :razz: :razz: Мн ясноо ;ддд

Ducky
08-26-2011, 12:29
Отиваш,събличаш се и няма нужда да говориш :D

+ точно така ! :D :D

annonimnna
08-26-2011, 12:38
Отиваш, подхващаш една тема за разговор (ако той неможе) и после всичко ще потръгне :)

Dyany10000
08-26-2011, 12:48
Леле, да не ти разправям кво стана при мене Laughing Laughing 50% от времето 2мата мълчахме като пукали от време на време тя ми развързваше езика с едно "И?" или "Е?", аз забоботвах за 30 секунди, после пак млъквах Razz ама да ти кажа мина доста добре. Отпусни се! Ако се притесняваш, кажи и го! Повярвай ми! Аз като и казах че треперя като телефон на вибрация се отпуснах!
И стебе ще стане, ако ти вибрираш кажи му го на него, работи двустранно :D сори че збърках пола ти :D :D

SmilezZz
08-26-2011, 12:49
При мене беше ужасно нещо. + това беше зима,валеше сняг. Ужас. Аз може да се каже,че си мълчах през цялото време. От време на време казвах нещо. Той си водеше монолог,момчето. Просто ужас си беше. Отпусни се и това е.
Не му мисли толкова много,че още по-ужасно ще стане.

elysunny
08-26-2011, 13:10
почти всяка първа среща е трагедия

не го мисли много

LeprikonA
08-26-2011, 14:50
само се отпусни и се дръж естествено, всичко друго все ще се нареди.. някак си 8-)

DeviL_AsS
08-26-2011, 15:04
Ако няма за какво да си говорите,разкажи му за бременната си котка.

blaaablaaablaaa
08-26-2011, 15:26
Щом той те е поканил на среща, не го мисли. Дръж се естествено и не се прави на някого, когото не си. Той трябва да се притеснява. Измисли си 2-3 теми за разговор, ако стигнете до сцената с гробовното мълчание. Неееее, няма да помогне особено. Дръж се нормално, все пак за да те покани на среща, е харесал нещо в теб, нали?

LeprikonA
08-26-2011, 15:34
да допълним, че има такива теми с въпроси за първата среща, че да не последва сега още една.

sasha_90
08-26-2011, 15:59
Първите ми срещи са минавали по различен начин,в зависимост от това с кой излизам.Ако срещата е с приятен за мен човек-минава отлично,иначе е голяма скука.

Anonimen05
08-26-2011, 16:23
Бъди естествена. Аз също много се притеснявах от целувката от всичко. :D Всъщност почти всичко мина перфектно. Говорихме, смеехме се, започнахме да се прегръщаме, докато се стигна до моята първа целувка. Той беше по-голям и доста по-опитен от мен. Още съжалявам, че така се получи с това момче, но спомените няма да ги изтрия. Така да не го превръщам на драма, ами просто се отпусни. :-) После можеш да разкажеш как е минало. :-)

JagAlskarDig
08-26-2011, 17:41
Просто се дръж нормално. И двамата сте хора, все за нещо има да говорите... А и най-вече щом той те кани, а ти приемаш с охота, трябва да имате допирни точки. Пък и всичко е до възраст и мислене, при мен напоследък не стига време даже да се наговорим и т.н. :D По няколко часа срещи и накрая просто обстоятелствата налагат някой от двамата да си тръгне. Да не се отплесвам, забавлявай се и това е, ако пък и не закъснeеш с повече от 5-10 мин., момчето ще бъде доволно.

andjiandjiandji
08-26-2011, 19:26
При мене беше ужасно нещо. + това беше зима,валеше сняг. Ужас. Аз може да се каже,че си мълчах през цялото време. От време на време казвах нещо. Той си водеше монолог,момчето. Просто ужас си беше. Отпусни се и това е.
Не му мисли толкова много,че още по-ужасно ще стане.
и при мен беше така ,кимах и се усмихвах :D , но в крайна сметка мина добре .

Natinka1123
08-27-2011, 08:52
мерси за отг .. :-) :-) но има един проблем .. аз заеквамм .. да той знае но се претеснявамм .. :? :? :-o

LeprikonA
08-27-2011, 10:38
мерси за отг .. :-) :-) но има един проблем .. аз заеквамм .. да той знае но се претеснявамм .. :? :? :-o

щом го знае и иска да излезете значи не му пречи наистина, иначе нямаше да те покани. :)

blaaablaaablaaa
08-27-2011, 10:45
^ +1
А и заекването донякъде е сладко. ^^^ :)

Viksyyy1995
08-27-2011, 13:08
Моята първа среща с момче ...... незнам как мина . Говорехме си празни приказки , но беше приятно да си бъбрим за дребни неща. :D :D :D Отпусни се ! :)

ccdesigns
08-27-2011, 13:11
Едно момче ме покани на среща. Трябва да кажа , че ми е първата среща , и сигурно нещо ще объркам . :( Може ли някакви съвети ? И как е минала вашата първа среща ? :-)

Е? Кво като е момче. Мисли си, че излизаш на среща с някоя приятелка или просто с твой приятел момче. Просто ще си говорите, може някоя прегръдка а-у.

А заекването не винаги е гадно. Един приятел заеква мн готино :lol:

Natinka1123
08-28-2011, 06:28
Еми да, и аз съм на това мнение ,че щом знае че заеквам и ме е поканил ,значи ме харесва такава каквато съм си .. !!! Мерси за отговорите !!!!

ddeennyy
08-28-2011, 09:54
Просто бъди себе си и се забавлявай... макар че и на мен днес ми предстои среща ии не знам какво ще стане 8-) стискайте палци ! :D

Natinka1123
08-29-2011, 08:20
ddeennyy хехх браво .. разказвайй .. ако не е тайно :)

sun_sea
08-31-2011, 20:33
Като цяло няма нищо страшно, просто наистина не го мисли толкова и се отпусни. И един съвет не е подходящо за първа среща кино І поне от личен опит І - вярно не се налага толкова да говорите, но просто не е много добра идея, ако искаш да се опознаете, защото едно е да си пишете и друго на живо. Като сложим паника и притеснение около 35% от цялата среща мълчахме, но пак си изкарахме хубаво. Няма нищолошо да разчупиш обстановката с някой твой гаф или недостатък хем ще е забавно, хем ще разбере, че не се притесняваш от самата себе си. Пожелавам ти успех, ако вече не е късно разбира се. Стискам палци ;))

badsector
08-31-2011, 20:55
Имай предвид, че той просто иска да прави секс с теб. След като вече знаеш тайната му цел, действаш според своите желания. Ако не искаш да му пуснеш, използвай момента да разучаваш мъжката психика.

ilievabe098
08-31-2011, 21:06
Имай предвид, че той просто иска да прави секс с теб. След като вече знаеш тайната му цел, действаш според своите желания. Ако не искаш да му пуснеш, използвай момента да разучаваш мъжката психика.
к'ви са тия глупости , бе ?!

fenkaaa
08-31-2011, 21:09
Просто се дръж естествено.. в противен случай може да се оплеска нещо ;д

Natinka1123
09-02-2011, 09:47

???????????? :shock: :shock: от къде знаеш той е мнн ама мнн добро момче

Me4encety
09-02-2011, 14:24
На първата ми среща,дори не знаех,че съм на среща. :lol: Иначе дръж се естествено,говорете си и така.Не е чак такава философия.

Despicable95
09-02-2011, 19:29
не се притесняваййй надявам се не е вампир да ти изпие кръвта :D
Споко, просто не му мисли. Колкото си по отпусната толко по-добре,бъди естесвена и забавна ... разказвай те сиии какво сте правили преди срещата... но никога не си намисляй предварително какво да казваш, защото файда няма :-D Отиди от самосебе си ще покаже за какво да си приказвате .. Бъди искрена, но не прекалено, за да не разбере каква си още от първата среща !!! Хайде успех и после разправяй :-)