Влез

View Full Version : Въпрос към момичетата/жените?

v3nch0o95
08-26-2011, 14:00
Има ли значение за вас тялото на вашия партньор?

Ducky
08-26-2011, 14:11
Да! Най-обичам дебели, слузести, 35+ годишни чичковци, със слънчеви очила тип изтребител, носещи ланци с размер половината от теглото им (следователно ланеца е 45+), гривни, пръстени, косми навсякъде, по възможност като на оранготан... мъж мечта!!!

ADMIRALKA14
08-26-2011, 14:14
Да! Най-обичам дебели, слузести, 35+ годишни чичковци, със слънчеви очила тип изтребител, носещи ланци с размер половината от теглото им (следователно ланеца е 45+), гривни, пръстени, косми навсякъде, по възможност като на оранготан... мъж мечта!!!
Забрави да споменеш обеците, за да е наистина перфектен!
:razz: :razz: :razz:

annonimnna
08-26-2011, 14:18
Ако някоя каже, че тялото на мъжа няма значение 98% ще излъже.
За мен лично значението е голямо. :D :-P

Shturrrche88
08-26-2011, 14:29
Ако някоя каже, че тялото на мъжа няма значение 98% ще излъже.
За мен лично значението е голямо. :D :-P
Ами да ти кажа честно, единственото, което НЕ ми харесва са слаби мъже.
Нямам претенции за косми, нито пък за килограми...предпочитам по-едри мъже ;)

sapphire5
08-26-2011, 14:30
...без косми, задължително 8-)

Anja
08-26-2011, 14:37
За мен НЯМА значение, кажете каквото искате. Когато си обичаш момчето, няма значение... :)

annonimnna
08-26-2011, 14:40
Когато си обичаш момчето, няма значение... :)

мда..
и ти си права... :)

ADMIRALKA14
08-26-2011, 15:21
А как ще го заобичаш ако не те привлича?
Външният вид винаги има значение.

Тъй вярно. :oops:

katii
08-26-2011, 15:44
Има, разбира се :) НО това в никакъв случeй НЕ Е най-важното!
Все пак надали накой би харесал ~>

:lol:

Anja
08-26-2011, 15:55

Точно както никога не трябва да казваш никога, така и никога не трябва да казваш винаги. При мен нещата се стекоха по доста по-различен от обичайното начин и първото нещо, което ме привлече в момчето, не беше външния му вид... и наистина, за мен той не е важен.

Има, разбира се НО това в никакъв случeй НЕ Е най-важното!
Все пак надали накой би харесал ~>

Ducky написа:

:lol:

Повярвай ми, познавам момиче, което точно с такъв излиза, вече от година и половина. 8-)

ankata
08-26-2011, 16:03
има не може да няма, но -вкус другар няма така,че за всеки е индивидуално и за всеки неговото е най наййй от всичи :P

Anja писах ти на ЛС по твоята тема,която беше пуснала на скоро :)

Ducky
08-26-2011, 16:12
Говоря за себе си. За мен винаги има значение, не мога да съм с човек, който не ме привлича. Аз няма да правя секс нито с дълбоката му душевност, нито с острия му ум.

Правилно!! Ама дори и да не е от корица на списание всеки си има някакъв чар, който една жена може да забележи и да я привлече. (не говоря за чар подобен на по-горното ми мнение за 35+ чичкото )

Anja
08-26-2011, 16:17
Говоря за себе си. За мен винаги има значение, не мога да съм с човек, който не ме привлича. Аз няма да правя секс нито с дълбоката му душевност, нито с острия му ум.

Това е ОК, когато говориш за себе си. :)

Tennnnn
08-26-2011, 16:19

Правилно!! Ама дори и да не е от корица на списание всеки си има някакъв чар, който една жена може да забележи и да я привлече. (не говоря за чар подобен на по-горното ми мнение за 35+ чичкото )

На чичкото чара му са парите :D

katii
08-26-2011, 16:48
Повярвай ми, познавам момиче, което точно с такъв излиза, вече от година и половина. 8-)

Милата :lol:

Ducky
08-26-2011, 17:49

На чичкото чара му са парите :D

И от към пари не го докарва много ..

Anja
08-26-2011, 17:56

Милата :lol:

О, не я съжалявай, тя сама така си е решила, даже си го харесва много. :-D Всеки с вкуса си, кво да се каже... А и, да от към пари също не го докарва...

Anja
08-26-2011, 17:59
Никой не говори за фотомодели. Въпросът е, че ако на мен не ми харесва, не ме привлича, не ме възбужда... Как ще правя секс с този човек? Външният вид може да не е най-важното, но кой може да има романтични чувства към човек, който не го привлича?

Може би си права, не знам, явно наистина мислим доста различно. :) И все пак, всеки има нужда от любов, не можеш да отхвърляш човек, само защото тялото му не е 'достатъчно' красиво. Той може да бъде прекрасен спътник в живота ти и да ти бъде винаги опора. Не знам, не искам да си натяквам мнението, всеки си знае. Аз спирам със спама. :)

Shturrrche88
08-26-2011, 18:18
Не е спам, точно по темата си е.
Пак повтарям-не казвам че трябва да има перфектно тяло, а такова, което да ми харесва.
Да де-по принцип всеки си има конкретен вкус и си търси половинка, която да му допада по неговия вкус.
И това, че масата не харесва дебели, окосмени мъже, не значи, че няма такива жени, които да ги харесват.

Inn0cenCe
08-26-2011, 18:22

Тъй вярно. :oops:

Аха! Не си падам по супер мусколести, но да е здравичък. И татусите са задължителни :smt007 ..

GossipGirl89
08-26-2011, 18:50
Има значение външния вид. Може да не е от първостепенно, но все пак има.

andjiandjiandji
08-26-2011, 20:14
Пак повтарям-не казвам че трябва да има перфектно тяло, а такова, което да ми харесва.
Да де-по принцип всеки си има конкретен вкус и си търси половинка, която да му допада по неговия вкус.
И това, че масата не харесва дебели, окосмени мъже, не значи, че няма такива жени, които да ги харесват.
да де , но въпроса е дали има значение тялото на твоя партньор - т.е. дали има значение да ти харесва , никой не говори за вкусове ..

Shturrrche88
08-26-2011, 20:15
да де , но въпроса е дали има значение тялото на твоя партньор - т.е. дали има значение да ти харесва , никой не говори за вкусове ..
Е глупости. Значи ако моя вкус е едър дундав мъж, и партньора ми е такъв, значи ми харесва...

andjiandjiandji
08-26-2011, 20:22
Е глупости. Значи ако моя вкус е едър дундав мъж, и партньора ми е такъв, значи ми харесва...
Ми .. ти сама си отговори на въпроса , ако твоя вкус е такъв значи -Да ...... няма смисъл да .. задълбаваме , идеята ми беше , че ако един човек не те привлича и тялото му не ти харесва няма да ти е партньор .

Shturrrche88
08-26-2011, 20:31
Само да ти кажа, по между другото-моя мъж като го взех беше доста слаб, не кльощав, но определено слаб-нещо, което още в първия си пост по темата споменах, че не харесвам. И преди да тръгна с него, единственото ми общуване е било в mirc-ата. Адски ми хареса като характер, маниери и интереси, че грам не ме вълнуваше дали е дебел, дали е слаб, космат, или гол охлюв...Реално погледнато, за мен той беше моят партньор още преди да го видя на живо как изглежда. А сега е доста по-едър и просто е прекрасен...
Ето, понякога човек може да плюе на вкуса си, ако се е влюбил в другите качества на половинката си.

Zaharinka
08-26-2011, 20:33
Да.

Anja
08-26-2011, 21:36
Само да ти кажа, по между другото-моя мъж като го взех беше доста слаб, не кльощав, но определено слаб-нещо, което още в първия си пост по темата споменах, че не харесвам. И преди да тръгна с него, единственото ми общуване е било в mirc-ата. Адски ми хареса като характер, маниери и интереси, че грам не ме вълнуваше дали е дебел, дали е слаб, космат, или гол охлюв...Реално погледнато, за мен той беше моят партньор още преди да го видя на живо как изглежда. А сега е доста по-едър и просто е прекрасен...
Ето, понякога човек може да плюе на вкуса си, ако се е влюбил в другите качества на половинката си.

Точно това искам да кажа!

andjiandjiandji
08-26-2011, 21:39

Точно това искам да кажа!
сигурно е така , явно не съм разбрала въпроса правилно .

SisiStrange
08-26-2011, 22:06
За мен има значение. В общи линии съм съгласна с miminko. Ако някой не ме привлича, не мога да бъда с него. Това не значи, че бих тръгнала само с фотомодели, ако ще да са тъпи. Аз винаги си търся баланс. Хубав характер, остър ум и външност, която да ми харесва. Без крайности. И без стереотипи. Попринцип харесвам слаби момчета, но съм ходила и с по-едро момче. Различните хора имат различен чар, дошъл от различни неща.

tanichka97
08-26-2011, 22:50
Никой не говори за фотомодели. Въпросът е, че ако на мен не ми харесва, не ме привлича, не ме възбужда... Как ще правя секс с този човек? Външният вид може да не е най-важното, но кой може да има романтични чувства към човек, който не го привлича? права си да но секса не е всичко ! :) :)

colorblind95
08-27-2011, 19:51
Забрави да споменеш обеците, за да е наистина перфектен!
:razz: :razz: :razz:
и плешивото теме :D :D

xoxi
08-27-2011, 20:05
За мен много по-важно е лицето. Тялото не е от абсолютно никакво значение.
Преди доста време винаги се заглеждах по едри, набити момчета. Не мускулести или дебели, ами просто едри. И това беше докато не се запознах със сегашният ми приятел. Той е като самоходна тояга 8-)

Korrnyy
08-27-2011, 20:09
За мен е важно много тялото. И очитее, погледа.. Не харесва много здрави и едри момчета. По-слабички, но стегнати. Да си има мускул, плочка, силичка :D :D

Kurdokolenko
08-27-2011, 20:12
За мен е важно много тялото. И очитее, погледа.. Не харесва много здрави и едри момчета. По-слабички, но стегнати. Да си има мускул, плочка, силичка :D :D

Епа тука сила бол, само където и плочката е една, здраво санирана, подготвена за зимата :razz:

MyLifeAsItIs
08-27-2011, 20:16
Ако го обичам няма да е от кой знае какво значение, но все пак е препорачително да не кажа задължително било то мъж или жена да се грижат за външния си вид и за тялото си. За щастие гаджето ми има уникално тяло. Вярно, от както се върна в България направи леко коремче, понеже още със ставането излизаме някъде на по бира, но сега пак почна да тренира. И да качи някой килограм не ми пука толкова, понеже обичам човеът вътре в него и все пак тялото си има своето значение. Едно с хубави релефни лочки друго са сланини.

DragonLady
08-27-2011, 20:18
Да има, но не бих казала, че е всичко. Важна е и душата, какъв човек е! И дали има нещо в сърцето си!

MyLifeAsItIs
08-27-2011, 20:19
Да има, но не бих казала, че е всичко. Важна е и душата, какъв човек е! И дали има нещо в сърцето си!
+1 Именно! :)

prostobog
08-27-2011, 20:41
Има ли значение за вас тялото на вашия партньор?

за теб има ли разлика между телата на жените?
Как ги приемаеш, еднакво ли ?
Еднакво ли ти харесват? Възбуждат?
С всяка една жена ли искаш да бъдеШ??

Е, естествено, че има значение, хубавото тяло си е хубаво ;)

ubuntureload
08-27-2011, 21:38
Жените които рабират от мъже, харесват едрите мъже! А колкото е по дебела пачката в джоба му толкова по красив става, независимо с какво тяло е !... Тва за космите и обезкосмяването са си чисти гейски прояви... истинският мъж трябва да има тук-там косъм, а не да е по гладък от жена си!!! Малките пиклички са нещо криворазбрани. са ще ме нападнете и ще кажете че хода като горила но ще ви разочаровам! Имам косми само по краката и подобие на косми по ръцете!!!
А аз пък държа пyтkaтa да е епилирана и повечето момченца ще ме подкрепят!!!

Violenza
08-28-2011, 05:16
Стига да не е някоя прекалена крайност, нямам проблем. Нещата, които най НЕ харесвам са релефни, кльощави или прекалено дебели тела.

А колкото е по дебела пачката в джоба му толкова по красив става, независимо с какво тяло е !
Че то това си е закон. Грозен + богат = красив 8-)

GabrielleShayk
08-28-2011, 17:57
Има значение определено...

dilqnkata
08-29-2011, 22:59
Има, да и то доста голямо значение .. но все пак не мисля, че това е най - важното :)

08-29-2011, 23:17
Има значение! Както и размера.

Anja
08-30-2011, 07:09
Тва за космите и обезкосмяването са си чисти гейски прояви... истинският мъж трябва да има тук-там косъм, а не да е по гладък от жена си!!!

+1, би ми било адски кофти, ако неговите крака са по-гладки от моите. :?

Me4encety
08-30-2011, 14:03
Има значение,да.Например когато видя някой с хубаво тяло (мусколести ръце и плочки по корема),образно казано ми потичат лигите.Просто много ме възбуждат такива момчета. :oops: Иначе аз когато хареам някой,независимо дали е с тяло като горе посоченото,пак си се възбуждам от него.(е разбира се има нормално тяло момчето,не като някои угояван за Коледа)Лицето също има значение,характера,маниери те,но най-вече трябва да е леко мръсник и да е страстен.Такава съм си аз. :oops:

buzzzz
08-30-2011, 14:20
Има значение, да. Нека се поддържа, да си ги има плочките и мускулите. Но не обичам прекалено мускулистите.. някакво средно положение да е.
За обезкосмяването - достатъчно е отдолу и подмишниците да се поддържат, също и краката, ако са като джунгла няма да е лошо да ги обръсне.

PhantomAgony
08-30-2011, 15:53
Каквото и да си говорим, няма по-хубаво от стегнато мъжко тяло и здрави ръце. Как да не се разтопиш просто? 8-)
Ако говорим пък за телосложение - не понасям клечки или бъчви! Харесвам пропорционални тела, широки рамене и гърбове - да има нещо мъжествено все пак.
Епилирани/бръснати краченца и ръчички ме отвращават до смърт. Държа единствено да няма косми под мишниците и отдолу.

radosttyy
09-04-2011, 19:08
ми да